RRa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Item Mall oyunların P2P oyunlardan daha çok para kazandığını da biliyoruz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Drop rateleride unutuyorsunuz dediklerinide katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 said: Jane hanım şu sattığımız itemların gelirini 120.03 RMAH gelirlerinden kar-zarar hesabına aktarabilir miyiz? asd Peki mutlu musunuz oyunu aldığınıza? Ben alsam baya hayal kırıklığı olurdu çünkü şu haliyle. RMAHın daha kendisini görmeden tozu dumanı oyunun içine etti sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ben mutluyum açıkcası, inferno yüzünden çok fazla sarmıcak olmasıda cabası hayatıma devam edebilicem sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 blizzin kafa gitti zaten wowunda da iteme döndürdü, progress diye abidik abidik şeyler koyduydu. Zorlukla becerinin ucu açıldı sayelerinde. Hani itemini de geçtim statlar bi abidikleşti. 70 int takıyosun dmg -200 diyor, 3 dmg takıyosun +400dmg diyor falan nolduğu belli değil. 2h baltalı büyücüler, uçuk hp ve dmg lar, tek atan moblar. Coop girsen oyun işkenceden daha işenceye dönüyor. konuşma eşimıntlarını falan yapıyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 act 1 son bossu olan butcher'ı kesmek act 1 başındaki ilk elite'i kesmekten daha kolay. Sözün bittiği yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 alakası bile yok bence dediğinin. ben butcher'a gelene kadar hiçbir bossta kitlenmedim butcher kastı o anki skill durumuma göre. taktiği çözdükten sonra kestik tabi o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Benim elitelerle sorunum yok sorun beyaz mobların elite gibi vurması 900 res 6k armor 20% dmg reduction pasif ile kıçı kırık beyaz mobun 20-30k vurmasına anlam veremiyorum. hıtı diyor 2 snyde yatıyorsun ne bileyim ekran dışından charge atıyor sümdük encıl felan veya meteor şak tek yiyorsun h&s game ama hack & slash edilen playerler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 d2'de physical immune yaratıklar vardı. Barbar girince hiçbir şey yapamıyordun. Baal'ı ise çatır çatır kesiyordun. Bunun niye sürpriz olduğunu anlamadım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Butcher yakından act 2'deki beyaz moblardan daha az vuruyor yalnız =) Bugün ilk elden gözlemledim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Physical immunelar için de elemental vuran bi skilli yok muydu barbarın? 2yle 3ün farkı birinde gimp build yapmana daha az izin veriyor, elinden tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 axedice said: said: Jane hanım şu sattığımız itemların gelirini 120.03 RMAH gelirlerinden kar-zarar hesabına aktarabilir miyiz? asd Peki mutlu musunuz oyunu aldığınıza? Ben alsam baya hayal kırıklığı olurdu çünkü şu haliyle. RMAHın daha kendisini görmeden tozu dumanı oyunun içine etti sanki. ben mutluyum oyunun parasının 3 katını çıkardım üstüne kar kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 10 sene bekledik, diablonun annesini öpmüşler afedersiniz. random item nedir arkadaşlar. legenderyler setler leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 axedice said: Physical immunelar için de elemental vuran bi skilli yok muydu barbarın? 2yle 3ün farkı birinde gimp build yapmana daha az izin veriyor, elinden tutuyor. Bu oyunda herhangi bir elemente immunity yok. Sadece immune minionlar var ona hiçbirşey vurmuo zate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Diablo2den bahsediyorum, 3ün aksine physical immune moblar vardı. Barbarın da bunlara damage vermesini sağlayan bi skilli vardı. 1-2 puan versen yetiyordu hatta. Yine de yardımın için teşekkürler aşikar yüzbaşı, demek ki örnek vermediğim için ne dediğim yine anlaşılmamış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 berserk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 d2'de hell setini nm mephisto'dan topluyorduk, öyle bir fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 nm mephisto demisken. http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5626185995 hadi rmah icin lootu kismani anlarim da ne diye h&s single bir oyunu sacma sapan bir zorluk derecesine cekersin? hani bazi seyler zordan ote imkansiz. vortex-jailer-invul bir pack geldi bugun haritayi resetledim en sonunda... hersey act3'e kadar cok guzel de sonrasi rezalet. cdleri acip 8 saniye vur 25 saniye cd beklemek icin kac. enrage olmasin diye dua et moblar... boyle melee mi oynanir hack n slash dedigimiz oyunda? su 1.03 ve 1.1 patchleri gelsin bakalim neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Oyunun ilk günleri atı alan üsküdarı geçti.Şimdi peçti zırktı zürktü derken oyunun abuse edilecek yanlarını bir bir kapamaya başladılar.İşin en abzürd kısmıda bre mal blizzart, bre danalar danası öküzün evladı sen hiç mi düşünemedin exp bonusu veren bossun abuse edilebileceğini.Abuse etmeyi akıl eden adam aktı gitti, adam akıllı oynunu oynamak isteyen adama nedir bu zulüm.Ahda tek elli silahlar için 1600lü değerler çıkmaya başladı.4 gündür günde en az 50 defa gimmering stone için hell act 3 e giriyorum.Ne gimmering stone çıktı nede hell seviyesinde ki adam için AHda satmalık item.5 valor stack +200lük magic find set giyiyorum.O sarı chesttende bi halt çıkmıyor.5 valor stackla inferno butcherdan üst üste 4 kere 1 rare düştü.Magicler direk çöp.Gelde çıldırma.Şimdiye kadar düşürdüğüm kayda değer tek item 700dps %7ats axe.O da magical. Bu oyundan bi halt olmaz.Aklıma geldikçe diablo 2 nin cinematiclerini youtubedan açar seyrederdim.Diablo 3ün cinematiclerini baştan sona 1 kere seyrettim.Bir daha seyreder miyim?asla.Oyunu heder ettiniz iyi güzel, konuyu neden heder ediyosunuz arkadaş? Sözün özü son teknoloji donanımla realistik render alarak 2. bir dünyayı kurtaran adam meydana getirmiş bu dana evlatları.Halbuki bu film daha önce çekilmişti : DKAO http://www.youtube.com/watch?v=n4ucO4xe28c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 oyunu almadım. almayacağım da. lakin şu oyun diablo olmasaydı oynanır mıydı diye deli gibi merak ediyorum. biriniz açsa ya. almama sebebim de: kar amaçlı oyun geliştirmek. hani diablo ile ilgisiz değilim. zamanında takip edip diablo kitabı okumuşluğum var. hikayeyi bilirim. bir takım wow kitlesi gibi beklentilerim de yok. oyun çıktıktan sonra da takip ettim, bilgisayarım baya lowda çalıştırsa bile almayı düşündüm, guest pass ile denedim, arkadaşlarım hatta sen gerçek diablo fanı olamazsın diye dalga geçti falan ama farkettim ki; ben o parayı şömineye atarak daha çok eğlenirim arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 açıkçası oynanmazdı evet.kimse always-online drm'le uğraşmak istemezdi çünkü. Ama oyun Diablo yapanda Blizzard olunca uğraşılıyor. Ben hemen aldığıma epey pişmanım şahsen. Değişmesi/fixlenmesi/düzeltilmesi gereken çok şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 "kar amaçlı oyun geliştirmek" hobi olarak geliştirmeliydiler bence. tüm dünyada bütün firmalar hobi amaçlı kurulmuşken, eğlence sektörü hobi amaçlıyken pis kapitalist blizzard kar amaçlı oyun geliştiriyor. lanet olasıcalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 MANYAK LAF MANYAK LAF'lık olmuş bir önceki postun sonu haklı eleştirilerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 bayDIM resmen oyundan infernodayım wd var su ana kadar 1 tane ıtem bıle cıkmadı ah alım dıyorum farm yapmak varken dıyorum cıkmıyor 5 tane leg 43243232 tane sarı ıtem drop oldu ama yok 1 tanesı bıle ısıme yaramıyor bırakıcam pandaya kadar sosyal bır ınsan olmak ıstıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Bırak Diablo 2'i, Titan Quest'in bile item olayı çok daha güzeldi. Ah ulan, Blizzard North kapanmayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar