Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 scorch benim taşınma durumum netleşirse benim 18 ay taahüdü kalmış pakedi devir ederim istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 scorch said: uydunet taahhüt ay sonu bitiyor "paket seç itolu" diye sıkıştırıyolar. mevcut paketimi de kaldırmışlar seçmezsem kapatacaklar gibi konuşuyorlar. güzel cazip bir teklif de sunmuyorlar şimdi ben ne yapayım? bi şu pakete geç pampa dediğiniz bişey varmı? mevcut; - 25mbps / 250gb akn / teledünya üstpaket (sinema hariç herşey var gibi) - 82.00 TL teklifleri hep leş seviyede oldu, cazip hiç bişey sunmuyorlar resmen iptal et istemiyoruz senin gibi müşteri modundalar :( kaç gündür şurada da ağlıyorum bi kişi yardım etmedi ühü. Ben de bunun aynısinın 50 mbitini 82,90 a kullanıyorum. Eylül de bitecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 eylül de bitecek ekim de bitecek naparsın zaman çabuk geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 gece 12-1 e kadar fiks 100-150 ping. gece ise 60-70 seviyelerine düşüyor. uzun bir süredir böyle. uydunet ne çakallık yapıyor bu aralar bilmiyorum. bugun mesela internetim gitti 1 saat falan. neyse sonra aradım. karşıdaki kadın ayak yapıyor teknik ekibimiz gelecek bilmem ne derken naptıysa telefonu kapatır kapatmaz internet geri geldi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 dün 14:30 - 19:30 arası falan yoktu bugün de sabah 9:30'dan beri yok. nabıyolarsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Adamlar ilk başta AKN'siz tarifefelerin hepsini uçurmuşlardı. Sırf kotalı kampanyalar vardı falan. Şimdi kotal 1 tane kampanya kalmış (eski AKN li yüz güldüren kampanyası 100mbit bendeki :p), gerisi hep AKN'li yine, ama 24mbit üzeri vermiyorlar, fiyatlarda biraz oynama yapmışlar. Millet yemedi herhalde, ufak ufak dönüşler varda 50 ve 100 ü ne zaman verebilirler allah bilir. https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 e bu geri vites? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 aynen geri vites yapmışlar eskiden 25mbit + 150gb ek olarak teledünya ıvır zıvır vardı 68 mi ne veriyordum aylık biraz önce aradılar 1 hafta sonra taahhütünüz bitiyor yeniden yapalım mı dediler 24 mbit + 150gb gene aynı şekilde teledünya pakedi sabit 66 tl vereceğim 25mbit hayli hayli yetiyor zaten güzel oldu. canım sıkıldıydı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 abi 25 olunca hız düştüğünde 16ya düşüyordu yeni yönetmelik yüzünden 24 olunca 8'e düşüyor galiba ona dikkat ettin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 evet kritik nokta 25-24 olması şu anda en temizi 100 almak gibi düşünce de 25'e düşüyor. düştüğünü bile farketmezsin. ben genelde ayın 20-23'ü arası 150 gb kotayı dolduruyorum, 3 hafta 50 mbit, 1 hafta 16mbit kullanmış oluyorum. gayet memnunum şu anda açıkçası. 16 ile de istediğim her şeyi yapıyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 µh said: abi 25 olunca hız düştüğünde 16ya düşüyordu yeni yönetmelik yüzünden 24 olunca 8'e düşüyor galiba ona dikkat ettin mi aynen 16 ya düşmüyor 8 e düşüyor. önceden 3 e düşüyordu, haliyle şikayetim yok pek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Imgur'da görseller artık DNS ile de açılmıyor bende, Ekşi'ye baktım Uydunet'e özel bir durum yazmışlar. Reddit'te gezinmek kanser oldu. filmot kurdum Chrome'a ama bazı linklerde çalışıyor, Reddit başlıklarının yönlendirmelerinde çalışmıyor. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Jeeztro said: aynen geri vites yapmışlar eskiden 25mbit + 150gb ek olarak teledünya ıvır zıvır vardı 68 mi ne veriyordum aylık biraz önce aradılar 1 hafta sonra taahhütünüz bitiyor yeniden yapalım mı dediler 24 mbit + 150gb gene aynı şekilde teledünya pakedi sabit 66 tl vereceğim 25mbit hayli hayli yetiyor zaten güzel oldu. canım sıkıldıydı baya https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,542,dort-kose-kampanyasi 50mbit 50gb kotalı al. hızın düşünce de 24e düşsün. 4tl için boşa o kadar hız kaybı yaşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 iyi dedin aslında da dur bakim değiştirebiliyor muyum çok daha mantıklıymış telefondaki amele şunu önerse ya en baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 50, 16'ya düşer yalnız 24'e düşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 doğru 51den sonra 24 oluyormuş. olsun 16 da iyidir gene =) http://i.hizliresim.com/l3q1Lr.jpg ama senin durumunda çok hızlı kota dolacağı için anlamsız kalabilir Jeeztro. yanlış yönlendirmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 ztaen bıraktım öyle ya. kasamadım yeminle artık ne kadar yorulduysam şu hayattan, telefon açmaya tiksindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 ayrı başlık açmak istemiyorum. radyo link bilen kullanan var mı ? simetrik hız veriyor 200-200 mb gibi hızları da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 radyo link i ev kullanıcılar için vermiyorlardır eğer niyetin oysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 bende yeri gelmişken yazayım şuraya, benim taahütüm bitti, bana yeni taahüt icin 24mbps / 250gb akk'li paket + teledünya üstpaket sunuyorlardı 90tl seviyelerinde bir fiyata. e tabii 24 olduğu icin 25mb sınırından faydalanmıyordu. bende sürekli red ediyordum. mevcut paketim 25mb / 250gb akk'li ve teledünya üstpaket taahütüm de bittiği için ekstra bir kampanyadan falan faydalanmıyorum bodoz ödüyorum şimdi 118tl civarı bir fatura geldi tabii taahüt vs. hiç bişey olmadığı için. ben hangi paketi istiyorum desem de, yine 2 sene taahüt indirimi patlatsam? bu 50mb / 50gb kota'da akk geçince 1tl 1 tl söke söke almasınlar benden? aaylık kullanımım cünkü 250 geçebiliyor zaman zaman. özetle şöyle 100tl altında, kotası ve hızı düzgün bir teledünya paketi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 100 mbit 100gb al 80 liraya, düşünce de 24'e düşsün. veya 50 mbit 250gb al 86 liraya, ilk 3 ay fatura ödeme, hızın düşünce 16'ya düşsün. 150 gb'ını alırsan da 76 lira yine ilk 3 ay beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Jeeztro said: ztaen bıraktım öyle ya. kasamadım yeminle artık ne kadar yorulduysam şu hayattan, telefon açmaya tiksindim. aramana gerek yok? sirket hatti degilse (vekaletnamedeki insanla iletisim kuruyorlar sadece oyleyse) online kullanci islemlerinden herseye bakabiliyorsun: mevcut paket, devam eden sozlesmeler, mevcut paketten gecebilecegin paketler. nitro, uyku yok vs. satin alinan hizmetler yenilemisler falan parliyor benim 2 Subat 2018'de bitecek 24 aylik 25mbit/75gb150gb ekosinirsiz 50,99tl 70kusur + (96tl + 96tl aktivasyon, modem) sozlesmem varmis. simdi yine 70-80'den asagi odemeyecegim bitince... nasil ucuzluyor internet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 zaten faturasını bile anlamak güç resmen sevildiğimi hissediyorum ama şuradan çakıyorlar diye net emin olamıyorum hiç http://imgur.com/a/OGF0p misal neden analog diye bişeyin hizmeti icin para alıyorlar? resmen kaos lan yetemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 sabonis said: 100 mbit 100gb al 80 liraya, düşünce de 24'e düşsün. veya 50 mbit 250gb al 86 liraya, ilk 3 ay fatura ödeme, hızın düşünce 16'ya düşsün. 150 gb'ını alırsan da 76 lira yine ilk 3 ay beleş 100 güldüren tarifesi dediği tarife bu 80 liraya ama kotalı , hızın hiç düşmüyor ama sana gb başı 0.5TL geçiriyorlar. Tarifelere bakarken kotalı/duran değilde AKN yazanlara bakacaksınız. AKN olarakda sadece 24mbit veriyorlar onlara dikkat edinde keleğe gelmeyin sonra. 24mbit den yukarı AKN yok. Faturaya dikkat edeyim süpriz olmasın derseniz duran kotalı alırsınız, dolduğu an internet uçar ek kota satın almanız gerekir vs ama hepsi sıkıntı 24mbit 250 akn hiç yoktan iyi modundayız şimdilik. AKN ile birde 02-08 arası kota sayma ve hız düşmeside yok yani kotayı geçseniz 8 e de düşse 2-8 arası yine 24 vermeleri gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 sahsi gorusum 2 sene taahut vermemek yonunde ,su isler oturana kadar en kotu sene basina kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar