Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Harbi öyle galiba, ben de işten kaytarıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 bakıma aldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Ben girdim az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ya ne kadar büyük sıçtı blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Offline modu olmaması ciddi rezillik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Refund show başlıcak yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 errör 33 veriyor şu anda bana da. bnet is down for maintenance diyor, arkadaşlarmla skype'tayim çatir çatir oynuyor adamlar. blizard kafana tükürem, pazar günü nm bitirir helle geçerim diyodum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Bütün bir hafta çalış, otur bilgisayar karşısına şimdi oyun zamanı diye, aaaa thank you for your patience. http://us.battle.net/d3/en/status Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 battle.net patladı, genç nerdler rahatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Anlamadığım Battle.net bana mı maintenance veriyo yani? SC2'den bakıyorum 9 arkadaşım d3 oynuyo blizz gelmiş bana dur bilader maintenance'tayız diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 OYUNDAYim su anda da , system will be down mesaji gecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jlker Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Bende yarım saattir bekliyorum giremedim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 error veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 kapandı serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 US için de var mı maint.? ben orda oynuyorum, az önce çıkmıştım. normal gerçi, orda sabahın 6sı şu an:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 lol http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4309851776 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ahah ERÖR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Kapandı ama ne kadar sürecek, tekrar giren var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 abi us serverlarına giriyor ama onda da yeni karakter açman gerekiyor peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 serverlar da gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Logout olmamış, oyunu kapatmamış kullanıcılar hala oynayabiliyorlarmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 yaptıkları şey maintenance değil, pazar günü kullanıcılar akın ekince "ya serverı kapat gitsin arkadaş, ne uğraşıcaz bunla" demişler. hayır yani wow'u ilk başlattıklarında yaşadıkları sorundu, "pardon beyler, biz bu kadar rağbet göreceğini hiç düşünmemiştik" dediler, acemiliklerine vermiştik. bir süre sonra da düzeltmişlerdi. kaç yıldır wow'da server meseleleriyle haşır neşirler, starcraft 2'de de bu battle.net sistemini kullanmışlıkları, gayet deneyimli ve uzman durumdular, neyle karşılaşacaklarını ve nasıl düzeltebileceklerini gayet iyi biliyorlar... ama bunu hiç yapmamışlar, hiç önlem almamışlar. serverlar zırt pırt problem çıkartıyor, pazar günü "çok oyuncu var" diye hiç kaldıramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 abi kim diyo cok oyuncu var diye bakıma girdigini? var mı blue post? yoksa sallamayın gotunuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 vaperon said: Logout olmamış, oyunu kapatmamış kullanıcılar hala oynayabiliyorlarmış... Devam ediyordum, attı toptan. Şimdi hiç girilmiyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 büyük terbiyesizlik, swtora laf ediyoduk blizz de aynısını yaptı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar