ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Evet birde zorluk seviyesi var unuttum söylemeyi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 exalted fine veya exalted grand armplates kitabi ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 60 üstü dex, vita all resist, fire resist 2 slot pants arıyorum, bulamadım şöyle ucuza güzel bir tane :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Elimde 50 kadar tome of blacksmithing var, lazım olan varsa yaparız bişeyler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 evet gördugunz 60lvl quiver %5 life bonuslu %16 gibi guzel bir MF'si ve soketi ile siz degerli müsterilerimizin hizmetinde, teklif var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 reampage said: Satilik. silaha talibim, ne kadar istiyorsun :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 2.5a gitti AHde :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 legen amulet dustu kymbos gold statları 123 str 98 int %7 life 1 soket %2.2 knockback hit add 277 life ne kadar eder ahda 30 milyonda var 2 milyonda 200 k da varmıs fiyat olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 vita olsa biseyler edermis de simdi 300 500 veririm çok bonkörsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Hozceri umarım AH'ye koymamışsındır. 300-500e verceksen ben alayım. AH'ye tekrar koyarım :) Haberin olsun diye diyorum şu anda Barbarların en çok kullandığı amulet kymbo ve sen nerdeyse perfect kymbo çıkartmışsın. (Utanmışsında tam perfect çıkarmamışsın tebrikler.) Kymbo'nun esprisi yüksek LoH rakamı. Ki seninkide gayet yüksek çıkmış. Strsi de üst seviyede. Ah birde o int olmasaymış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 fist weapon 950dps 1.71 aps %22 atack speed 1.5m eder mi alayım mı? derken satılmış bile keşke alaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 http://i.imgur.com/098nK.png offerz nese satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 baya güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 üstüne bir de atak speed olsaymış alırdım ben. monkun biri atlamıştır heralde o amulete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 offer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 nerelerden düşürüyorsunuz bu itemleri. act 1-2-3-4? hangi farmlardan drop alıyorsunuz. daha 1 tane ele avuca gelir item düşüremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 şu itemda iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 bunu isteyen olursa bi pati guzelligi yaparım, gecen sayfadaki soketli quiver da duruyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 iyi bi offhand source arıyorum wizard için . tercihen 400 e yakın damagesi olan int vita ( %life) soket gibi artıları olursa elbette daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Damagesi değil, damageı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Amade, emrin. Yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 çok dogru bir söylem damageı di mi ama. sen git lisendeki arkadaşlarına öğüt ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 +50 Statlı Gem almak isteyenler msj atabilirler, patilere uygun fiyat yapılmaya çalışılacak lakin gemleri ah den toplamak gerekiyor seri üretim için vide biliorsunuz ah de gemler şuanda çıkmıyor, gemini getirenlere 3 Star getirene bu gem : 400k 9 Star Ruby getirene bu gem : 550k 27 Radiant Squar Ruby getirene bu gem : 850k Şuandaki stoklardan hemen almak isteyenlere ise 2,75m (AH yede 3m den koyduk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 axedice said: Damagesi değil, damageı. yanlis biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ne damagesi, ne damageı, dimajı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar