Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı? vol.2

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

ShadowFax said:

uyduneti aradım. Arıza yok anladığım kadarıyla. Yavaşlatma var. Agentlar bunu söylüyor. sanki çok normal bi şey amino asit.

ben aradım "bütün yurt genelinde yavaşlık var" dedi. "o ne demek kablo mu koptu, bütün yurtta nasıl bu kadar yavaş olabilir" dedim. verdiği cevap:

bize detay verilmedi, saldırı da olabilir, teknik bir sorun da olabilir, veya tamamen alakasız başka bir sebeple de olabilir, zaten sizin nedenini bilmeniz de size yardımcı olmayacaktır. maalesef durum bu.

ahsdufhuasdfhuadsh. İNANILMAZ bir ülkede yaşıyoruz ya..........
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu sosyal medyayı ne kadar bu halde tutabilirler ki? Büyük markaların, özellikle üst profil kitleye hitap eden lüks markaların neredeyse tamamı artık bağımlı sosyal medyaya. Müşteriye ulaşmak, etkileşime girmek için. Ne kadar direnebilirler ki dolar kaç liraya çıkana kadar, kaç şirket ülkeden çekilene kadar direnecekler? Haftaya düzelir en geç

Zaten anlamsız sanki insanlar haberleşebilse ikinci gezi olacak. Meh
Sosyal ağlarda paylaş

"Bu akşam Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından operatörlere gönderilen bir talimat ile 5651 sayılı kanunun 6cı maddesinin 1 fıkrasının ç bendi çerçevesinde VPN servislerinin kapatılması istendi. Bu servisler arasında; Tor Project, VPN Master, Hotspot Shield VPN, Psiphon, Zenmate VPN, TunnelBear, Zero VPN, VyprVPN, Private Internet Access VPN, Espress VPN, IPVanish VPN var.

VPN servislerinin kapatılmasının nedeni, Twitter, Facebook gibi servislere dün itibariyle uygulanan erişim daraltmanın VPN ile bypass edilmesini engellemek. "
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...