Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Hangi konuymuş o merak ettim. O sevicileri sevsinler. Türkiyede olur olmaz şeylere bir şevktir gidiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Catscratch said: Hangi konuymuş o merak ettim. O sevicileri sevsinler. Türkiyede olur olmaz şeylere bir şevktir gidiyor zaten. Yormayım seni bu sayfadan başla, Smoch denen kardeşin postlarını takip et. Önceki sayfaların gizemi sende :D http://forum.donanimhaber.com/m_114758372/mpage_22/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 yarın yokmuş gibi dl yapıyorum. esonun 65gb olması nedir arkadaş. ps4'den silmiştim, ay sonuyken yeniden kurayım dedim, adamlar ne saçmalamış belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 E geç kaldın 5-10 dk sonra Mart ayı kotandan yiyecek. 65GB şaka gbi harbiden. Bu salak TT bunu göremiyo zaten. Güncel bir oyun bu kadar istiyo. E ben ayda 10 tane oyun alır indiririm sanane diyemiyosun. AKK sevicilerin mantığına göre sen-biz pron cu 7/24 torentten film çeken adamız. 3 yaşındaki kız aylık 70 GB tüketiyo, sevdiği çizgi filmler sayesinde. 7 yaşındaki oğlan 80-100 GB harcıyo Minecraft videolarına.. 3 akıllı tel, 1 tablet, 2 PC, 1 dizüstü (kullanılmıyo gibi), 1 PS4 toplamda 200 GB lık havuzdayız. Hayırlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Bakıyorum kimse mesaj atmamış olay normale dönünce :D AKK eskisi gibi devam :D Bu ay erken bitirdük. Ailecek son sürat 3gbit 'in tadını çıkarcaz 22 gün :P Cep telefonu hattı reklamında fiber fiber diyen bir zihniyetten anca bu beklenir zaten. Ben 8mbit hakiki sınırsızımı geri istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 4G modemle bağlantı günümüz için gayet yeterli bi hız aslında. youtube felan 1080p'de akıcı izliyorsun, ping de düşükken oyunlarda sıkıntı çıkarmıyor. bi fiber 100mbit değil tabii de idare ediyor. ama türk telekom'dan daha dengesiz bağlantı seyrine sahip olması kötü. bazen hızım feci hantallaşıyor, youtube'da 480p video izleyemez hale geliyorum. o da olmasa bal dök yala... http://i.imgur.com/my6gf3Y.png http://i.imgur.com/wFh30sS.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 her gün 4g ile bağlanırsan ay sonunda bal alacak parayı bulamayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Dün ay AKK gidip geliyordu, bu ay daha uğramadı gg ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 4g bizim ülkemizde hiç bi zaman, alayım hem dısarda hem evde pc de kullanırım kafasına ulaşmıcak gibi. ev interneti için ayrı fatura ödettirmeyi kolay kolay yedirmezler 4g için bahsi geçen kotalar ve fiyatlar baya komik çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 İnternet'iniz ne durumda? Benim mesela WoW 7k ms şu an, paticik'te bu post'a girip şu mesajı yazmaya başlamam da 2dk kadar sürdü. TTNET'i aradım, hızınız normal; ping de oyundandır, bir şey yapamayız diyip kapattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Aha google patladı. Başka herşey çalışıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 google youtube filan yalan oldu ttnet'te şimdi. Yabancı bi sürü site açılmıyor hiç hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 aynen google kanalı cici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Ama WoW 60 ms. hauhauhauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 bu ara bi insanın wow oynaması için üstüne para alması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 komple kapattılar heralde, bişey mi oldu, bişe mi patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 sanırım bişeyler patladı/patlıyo şu sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 dns filitriyolar mı napıyolar lam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Youtube nasıl açılmaz ya? Youtube nasıl azçılmaz abi? Google bile açılmıyo lan. Bildiğin açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Bende de google gitti. Youtube da can çekişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 spotify patlayınca farkettim ben, facebook a birşeyler yapıyorlar heralde diye youtube gittim, o da patlak. tayyip routerla oynuyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Tempostorm bile gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 dnsleri mi gümlettiler naptılar vpn veya gsm hattı üzerinden sıkıntı yok şu an. ben de uydunetteyim, ttnette de aynı problem varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Youtube, Google ve Gmail patlamış dünya genelinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Aynen proxy değiştirince de giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar