Seperate Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 bu ne abi ya , yurtiçi de 1 mbit anca görüyor of istanbul şişli ttnet artık müşteri hizmetleri de yapacak bir şey yok diyip kapatıyor, neyse son 1 hafta taşınıyoruz allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 hava muhalefetidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Biz burda ağlayalim adamlar free wifi gbit yapsın... http://www.blogcdn.com/slideshows/images/slides/377/325/5/S3773255/slug/l/linknyc-hands-on-gallery-8-1.jpg http://www.blogcdn.com/slideshows/images/slides/377/324/3/S3773243/slug/l/linknyc-hands-on-gallery-2-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 twitter facebook'da sorun mu var, sayfa kullanılamıyor diyor. youtube'da aynen açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 +1 ERR_CONNECTION_RESET hatası alıyorum ben de 8.8.8.8 , 8.8.4.4 google dns'leri var, kaldırdım yine değişen bir şey olmadı yazarken duzelmis sanirim. simdi problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 1.5 gündür evde internet yok. Nedeni belli değil. Durup dururken gitti. Dün tüm gün bekledik, gelen otomatik SMS ler dışında arayan soran yok. Bugün küfür ettim, 45 dk sonra geldi. Kesin bilgi yayalım, internet küfürle çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 birkaç güne 4g bağlantıya geçicem mecburen. içim yanıyor parçalanıyor. şu bağlantıyı özleyecem :( http://i.imgur.com/yJPhoR0.png yeni evde bi 100/100 fiber alabilseydik ne olurdu sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 O SS i Rıdvan'a yolla "kanvas baskı" yapsın sana Bone. Yazının sonuna heheheheh koysam mı bilemedim. Çok ironik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 isveç'te olup gece diskoya akmak yerine interneti dert etmem mi ironik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 TTnet olacak yetersizler sürüsüyle taahhütüm bitti an itibariyle. Hangi servis sağlayıcıya hangi fiyata geçeyim her türlü tavsiyeye açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 çooooooooooook yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 bu arada dh de bir fixnet duydum ama..daha uyguna kotasiz veriyorlarmis..reseller mis..ttnet altyapisi vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 superonline'dan 25 mbit akk'siz bağlantı yaptırdım aylık 100 liraya. sanırım verdiğim en iyi karardı. normalde 230 lira bu arada bu olay. kampanya dahilinde 2 sene taahütle 100 liraya veriyolar. haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 çoğu yerde o hizmeti sağlayamıyorlar bile. ne süperonline ne ttnet nede başkası. Fiber yada kablo varsa uğraşmayın bunlarla. Şimdi aydına geldim evimde ttnet hypernet adsl vardı. download iyi gibi ama oyunlarda aşırı ping var bunun sebebi nedir? diablo 122ms cs 130ms. youtube falan güzel çalışıyor. Neti benden başka kullanan yok. Vardır diye wlanı kapattım sadece cat5 ile bağlandım. dns değiştirdim falan ama tırt yani. Ne yapmalı. Ttneti aradım kontrol ettirmek için sinirlendirdi gerizekalı kadın. Özellikle mal personel seçimi için tebrik etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 şu üstteki olay başına gelen ve çözüm bulabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Superonline yine Youtube'da muhteşem yavaşlık sağlıyo Teşekkürler Superonline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Selam, Sanırım ttnet de youtube için hız düşürüyor. Hız testi >22Mbps ama gel gör ki 720p bile düzgün oynatmıyor! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Düşürmüyorsa şaşırmanız lazm artık, Dünya'daki her ISP falan düşürüyor Youtube'dur Netflix'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Vpn alin bi tane bitsin gitsin bu cile yahu ben yaslandim yeminle youtube yavas diyenlerin derdinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 VPN var zaten, Steam'dir Battle.net'tir VPN'i görünce kafası karıştığı için sürekli açık tutmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Selam, Ayrıca VPN üstünden hız zaten çakılmıyor mu? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 %10-20 arası düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Farketmiyor bende hız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Dragonfire said: çoğu yerde o hizmeti sağlayamıyorlar bile. ne süperonline ne ttnet nede başkası. Fiber yada kablo varsa uğraşmayın bunlarla. Şimdi aydına geldim evimde ttnet hypernet adsl vardı. download iyi gibi ama oyunlarda aşırı ping var bunun sebebi nedir? diablo 122ms cs 130ms. youtube falan güzel çalışıyor. Neti benden başka kullanan yok. Vardır diye wlanı kapattım sadece cat5 ile bağlandım. dns değiştirdim falan ama tırt yani. Ne yapmalı. Ttneti aradım kontrol ettirmek için sinirlendirdi gerizekalı kadın. Özellikle mal personel seçimi için tebrik etmek lazım. uydunett aynı problem. 180 ms görüyorum cs de max ping 75 iken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 en azindan superonline da falan ilgilenenler iyi. bir nebze daha az sinirleniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar