ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Thx captain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 firefox da ayar nasıl olucek peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 https://www.mozilla.org/img/screenshots/en-US/firefox4/features/screen-search.png manage search engine > gerisi aynıdır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 firefoxta olmuyor öyle. beyefendiler kendi sitelerine liste yapmışlar ordan seçiyosun anca. yazılıyodur illa da saçmasapan uğraş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 dnscrypt de sizlere omur oldu sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 120 mbit inter yerlerde sürünüyor kesin bi haltlar dönmkte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Yolsuzluk videoları link olarak çalışmıyor, ama embed olarak çalışıyor. Google tutarsızlığı ne yaptıysam geçmiyor(ttnet ile). Vpn ile hiç sorun yok. Filtre ayağına ülkedeki interneti komple bozacaklar en sonunda. Zaten boku çıktı ortalığın. Komple çekin fişi kurtulalım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Google ip'si ile nasıl düzelecek yahu. Steam'de store yüklenmiyor kolay kolay, patide bile zar zor açıyor sayfaları, her site bekliyor 3-4 saniye açılmadan önce. Açılması da aynı oranda yavaş ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ben zaten onu google için önermiştim sadece. insanın eli ayağı abi. iki tıkta bir ssl verince çıldırtıyor yani. steam konusuna yetemem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Daha bunlar iyi günler, filtre database şiştikçe şişiyor. Ben ttnet kastığında vpn'e geçiyorum. VPN ve SSL AES256 şifrelemeye rağmen daha hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 seçime kadar pek bişi yapmazlarda seçimden sonra nanay olur net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Open DNS'ten Norton DNS'e geçtim. Bazı yerler hızlandı, ama YouTube falan bildiğin can çekişiyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 şunu dene istersen, gün içinde bile farklılık gösteriyobiliyo performans dns-benchmark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 bu fiberde modem reset sonrası ip değişmiyor. statik ip üyeliğim falanda yok. 6 yıldır kullanıyorum, önceden böyle değildi. neden böyle bir şey yaptılar ? edit: 25 reset sonrası dayanamadı değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Superonline yurtdisi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Hem de ne gg, guc bela acilan tek yer pati benim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paticik de normal açılmasını beklersen açılmıyo bende, bi linke bastıktan sonra 4-5 saniye bekleyip stopa basıyorum öyle geliyo sayfa yoksa yüklemesi hiç bitmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Bende derinden beri PC yi taratiyorum virüs mu yedim diye. Teşekkürler bilgi için. Ne kadar sürecek bilgi var mi peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Nigger_of_the_sand said: Paticik de normal açılmasını beklersen açılmıyo bende, bi linke bastıktan sonra 4-5 saniye bekleyip stopa basıyorum öyle geliyo sayfa yoksa yüklemesi hiç bitmiyo. Aynen, tamamen bitmiş durumda superonline, telefonun 3g'side 1mblerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 internet pert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Superonline fiber düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 az once gider gibi oldu bir hicbirsey acilmiyordu simdi duzeldi harbiden iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 düzeldi şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Sanırım biraz önce yurtdışını patlattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 video bile izleyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar