Phoenixlin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Bu dediğin olayın aynısını Guild Wars 2'de yaşıyorum. O süre aralığında VPN kullanınca düzeliyor. İşin garip yanı bu olayı GW2'de İngiltere'den Romanya'ya kadar bir çok ülkenin oyuncuları da yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Google'ı yavaş olmayan varmı ? Acaip yavaş açılıyo anasayfası. Aramalar çok geç geliyor felan. Bu internet yasasıyla sırf google'mı filtreliyorlar acaba, yahoo.com hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 izmir fiber hakkinda var mi bilgi edinebilen ? 200 ms falan aliyorum su an iyice costu rezil bir halde. Aradim yine farkli bir dns sunucu verdi girdik yine ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Catscratch said: Google'ı yavaş olmayan varmı ? Acaip yavaş açılıyo anasayfası. Aramalar çok geç geliyor felan. Bu internet yasasıyla sırf google'mı filtreliyorlar acaba, yahoo.com hızlı. 2-3 haftadır var bu sorun ve sadece bizim ülkeden kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 o zaman filtre var. WoW 70ms. www.dslreports.com 160 ms. herşey normal bitek google yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Resmen Bing kullanıyorum ya, Google rezalet. Penth haklıymış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 aynı bende, gayet hızlı açılıyor gugıl mugıl, o* tayyip diye bile aradım sdfg bi fark yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 filtre miltre bana yok heralde çatır çatır valla aynen sdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 WaNTeD said: aynı bende, gayet hızlı açılıyor gugıl mugıl, o* tayyip diye bile aradım sdfg bi fark yok hahaho, sakin ol :) vpn, proxy felan varmı? belki bazılarımızı aldılar takibe. komplo teorisi dibine kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 dota sürekli 300-400 pingler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 cs go ping'leri 100 - 150 arası pfffft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 can çekişiyore. youtube cortladı, google a girmiyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 bikaç gündür bişiler var ama, kopmalar donmalar falan, youtube gitti geldi google çok geç açılıyor vsvs sansürden mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Google yavaş evet... ama cvpn ile çok hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Facebook açılmıyor. Google yine kıvranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 türktelekomdan yeni hizmet netpelt. bu hizmet kapsamında yurt dışı bağlantılarınızın anasını ağlatıyoruz. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Yahu google.com a ping çektim. Çıkan ip'yi address olarak yazdım, ŞAK diye 1 salisede açıldı google. DNS FILTRE !!!!!!!!!!!!!! Google DNS ile açılmıyordu. Comodo DNS denedim açıldı şak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Saçma sapan işler fena bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 primary comodo secondary google yaptım şimdilik normal devam ediyor. resmen filtre ediliyor her bilgi şakır şakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 nasıl yaptın anlat millet de yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 bu comodo dediğiniz nedir agalar tutosunu yapın da biz de nasiplenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 DeadSkinMask said: bu comodo dediğiniz nedir agalar tutosunu yapın da biz de nasiplenelim. comodo 64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 dns lan işte nesinin tutorialini yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 DNS'lerde mi problem var nedir, 3-4 gündür siteler açılırken 3-4 saniye bekliyor. Comodo, Google, OpenDNS falan denedim düzelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 benim çözüm önerim olabilir. http://74.125.224.72/ bu. eğer chrome kullanıyorsanız ayarlara girin. arama motorlarını ayarlama bölümünde arama motorları var. en altta yeni arama motoru ekle diyor. tıklıyorsunuz. adına GEGLE yazın sallayın bişey default adı olacak ama ona göre pipili şeyler yazmayın. ortadaki yer kısayol tuşu. örneğin buraya ge yazarsanız adres kutucuğuna ge meme yazarsanız çat diye meme arar googleda. son kısım da işte trick yeri. said: http://74.125.224.72/search?q=%s yazıyorsunuz. unutmuşum--> tabi en sonunda, make default serach engine deyin üstteki bölüme geçsin ve default olsun. ne işe yarıyor? arama yaptığınızda önce google.com un hangi ipye karışık geldiğini bulmak yerine(ki problemin çıktığı yer) direk ipyi veriyorsunuz dns bypass oluyor. dns: domain name service demek. aslında meme.com diye bir yer yok hepsi 4324..4324.2.34. gibi adresler onların. teşekkürler. repleri alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar