Xaero Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 internet perisan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 said: 20.04.2018 (bu gece)saat 01:00-08:00 saatleri arasinda Ana Telekomünikasyon omurgasinda bakim calismasi nedeniyle ulusal bazda kesinti öngörülmektedir.Bu saatler arasinda network cihazlarinizi kapamanizi ve kesinti nedeniyle olusacak problemlerin bu calismadan kaynaklandiginin bilgi akisini calisma arkadaslarinla vb paylasmanizi rica ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 2018 btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 bugün ayarmı çektiler nete ne oldu yurtdışı bağlantıları falan. 3 farklı yerdeydim 3ünde de internet yok gibi birşeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 bugün bana da oldu da çok uzun sürmedi, şimdi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Internet paketlerine bakiyorum simdi, evde fiber imkani var. En iyi akk sacmaligi olmayan secenek superonline mi simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 sürünüyor. twitch falan yalan olmuş durumda. grubby footmen frenzy oynuyo ne güzel izleyemiyorum sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 hotmail/outlook a noldu yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 neutrino said: Internet paketlerine bakiyorum simdi, evde fiber imkani var. En iyi akk sacmaligi olmayan secenek superonline mi simdi? fiber evin içine kadar geliyorsa, maalesef superonline baya iyi. yeni siteyse altyapısı da düzgün oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 yurtdışı çıkışlarda sorun mu var? us, eu, jp çeşit çeşit site, oyun, dl deniyorum, hepsinde sıkıntı var ama tr'de yok. vpn açtım, kapadım, dns açtım, kapadım hep aynı. geçenlerde de benzer birşey olmuştu, günler sürmüştü. delirtiyor inanılmaz bir yavaşlık, siteler açılmıyor time out oluyor filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 bende acaba superonline a mı özgü diyecektim. baya yavaş sürünüyor şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 bir saattir filan düzeldi gibi. ttnet'e sorunca birşey diyemediler ama son aylarda ara ara oluyor böyle maalesef. telefonun 4g'ye bağlıyorum pc'yi geçici filan. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Şöyle bişeye rastladım... said: Siz hiç 30 Mbps upload hızı gördünüz mü? TurkNet’le artık görebilirsiniz! Aktif altyapımızdaki tüm kullanıcılarımız, artık altyapılarının desteklediği kadar upload hızı alıyor. Biz yaptığımız testlerde 30 Mbps’e kadar upload hızını gören müşterilerimizin olduğunu gördük. Eğer aktif altyapımızda olan bir TurkNet kullanıcısıysanız ya da TurkNet’li olmayı düşünüyorsanız siz de altyapınızın desteklediği kadar upload hızından yararlanabilirsiniz (Upload hızı yükselen TurkNet’lilere biz e-posta gönderdik). TurkNet olarak her zaman müşterilerimizin aldıkları hizmetten maksimum yararlanmasını istiyoruz. Bu anlayışımızı, aktif altyapımızdaki kulanıcılarımızı herkesten önce AKN’siz internetle tanıştırarak, ADSL bağlantılarda bile 16 Mbps’in üzerinde hızları göstererek ve son olarak da aktif altyapıda olsun olmasın tüm TurkNet’lilerin AKN’lerini kaldırarak gösterdik. Şimdi de aktif altyapımızda olanlar altyapılarının desteklediği kadar upload hızına kavuşuyor. Eğer aktif altyapı bölgesinde olan bir TurkNet’liyseniz ve size gönderdiğmiz e-postayı aldıysanız, yeni upload hızınızı görmek içinhttp://turk.net/internet-hiz-testi/ adresine girerek hızınızı test edin. Sonuçları lütfen burada paylaşın ki, cümle alem upload hızı görsün. TurkNet aktif altyapısında olmak işte böyle güzel bir şey. Eğer siz bu güzellikten faydalanıyorsanız, komşularınız da sizin gibi yararlanabilir. Sizinle aynı binada oturan sevdiğiniz komşularınızı size özel davet kodunuzla TurkNet’li yaparak, onların da bu yüksek upload hızlarından faydalanmasını sağlayabilirsiniz. Türkiye'de internetin değişmez denilenlerini değiştirme yolunda bizimle birlikte olan herkese teşekkür ediyoruz. TurkNet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Ben aktif altyapı (yapa)'da değilim 70mbps alıyorum download 2 idi 4'e çıkarmışlar sanırım. Kendi altyapılarında olmayanlarda uploadlar ile oynayamıyorlar, geçerse bölgem denerim valla güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Yurtdışı patladı (TTNET / ANKARA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borayds Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Dun aksam Superonline bakim calismasi yapti. Gece boyunca internet yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Kablonet anadolu yakası gitti mi yoksa bir benmiyim sorunlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 zenmate açtığımda 56k günlerime dönüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Yavaş mı beyler? Superonline? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 bende normal, kaç mbps ise hakkını veriyor download hızı olarak. oyuna girip ping, packet loss falan bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 izmir TT fiber pingleri cok kötü ya oyunlarda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 yurtdışı çok kötü ttnetin noldu akşam akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 ttnet degil vodafone 4g de sıctı demin. hala facebook falan zorlanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 yine mi patladı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Aynen öyle.. Bu ara fena.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar