Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 vpn sizde ping arttırmıyor mu yahu? öyleyse tavsiye edin onu kullanayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 uydu net gene 1 lerde gezmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Gene geri düşürmüşler çünkü hızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 hay ben sizin ananızı bacınızı 1.8e sabit şu an benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 bir süredir düzgündü yine gidiyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 20:30 gibi falan düzelmişti aynen ama şu an yine düşük hız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 PrudenT said: hay ben sizin ananızı bacınızı 1.8e sabit şu an benim lol aynen 1.8 bende de. 3 falan olaydı bari en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 http://www.speedtest.net/result/5775020098.png buna şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 G.G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 ağız dolusu küfür etsek şunlara banlanıyor muyuz ya....................... öyle böyle dolmadım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Cinnet getireceğim. Beynim patlayacak anlam vermeye çalışmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 gerek yok abi hiç gerek yok anlam vermeye ağızlarına edeyim ben birşeyler izlemek istiyordum. banane gidip boklu ülkeniz için eyleme mi katılcam? sıçtınız internete be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Bu sosyal medyaya erişimin yasaklandığı dönemde sadece belirlenen sitelere erişimde sıkıntı yaşatıp diğer internet kullanımına dokunmayan Superonline'a şahsen teşekkür ederim. Altyapıdan dolayı şuan ADSL olarak kullanıyorum belki fiber tarafında durum daha farklı olabilir ama internetten gözlemlediğim kadarıyla Uydunet'te durum hala oldukça vahim görünüyor. Çoğu kişi belirlenen siteler dışında genel olarak internet hızlarının 1 mbit'i geçemediğini paylaşıp duruyor, üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 daha bunlar iyi zamanlar komple kesecekler doğudaki gibi o zaman kuş gibi kalıcaz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 sağolsunlar 1.9'a çıkmış sdfs. haftasonu şöyle keyifle bi battlefield oynim dedim ama sağda hep kırmızı bağlantı işaretiyle oynadım sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 1.7 benimki 110 ping var ttnet bacın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 uydunet az sonra eve gelip bilgisayarimi kiracak, televizyonu parcalayip elektrik kablolarini kemirecek, hatta arabamin yerin at arabasi verip beni amishlerin arasina gonderecek gibi bi hissiyatim var dogrusu. her sey cok yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 99 yılına geri döndük. uo yükleyelim bari anasını satayım. pati bile açılması 20 saniye falan sürüyor. turkcell'de hala düzeltmemiş. 4g falan yok. bi bok açılmıyor telefonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Birileri vanayı açıp kapıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 adamlar taşşak geçiyor ya resmen. Ülke benim kapattım diyecek yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 orc_lord said: Bu sosyal medyaya erişimin yasaklandığı dönemde sadece belirlenen sitelere erişimde sıkıntı yaşatıp diğer internet kullanımına dokunmayan Superonline'a şahsen teşekkür ederim. Altyapıdan dolayı şuan ADSL olarak kullanıyorum belki fiber tarafında durum daha farklı olabilir ama internetten gözlemlediğim kadarıyla Uydunet'te durum hala oldukça vahim görünüyor. Çoğu kişi belirlenen siteler dışında genel olarak internet hızlarının 1 mbit'i geçemediğini paylaşıp duruyor, üzücü. aynen, bende de superonline var sadece facebook vs yavaşlamıştı işte bi süreliğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 allah kahretsin uydunet'i, şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Ping 10, Hız 1.75 Mbps. Uydunet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Müşteri hizmetlerini aradım, dalga geçer gibi modem sinyal değerleriniz normal gözüküyor diyorlar ama [email protected] e mail atın hız testi görüntüsünü dedi, hem oraya attım hem de online işlemlerden tüketici şikayeti oluşturdum. Rezil herifler. (Normal bağlantı 50 Mbit 250 GB Kota) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 bende de durum ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar