Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı? vol.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gerek yok abi hiç gerek yok anlam vermeye

ağızlarına edeyim ben birşeyler izlemek istiyordum. banane gidip boklu ülkeniz için eyleme mi katılcam? sıçtınız internete be
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu sosyal medyaya erişimin yasaklandığı dönemde sadece belirlenen sitelere erişimde sıkıntı yaşatıp diğer internet kullanımına dokunmayan Superonline'a şahsen teşekkür ederim. Altyapıdan dolayı şuan ADSL olarak kullanıyorum belki fiber tarafında durum daha farklı olabilir ama internetten gözlemlediğim kadarıyla Uydunet'te durum hala oldukça vahim görünüyor. Çoğu kişi belirlenen siteler dışında genel olarak internet hızlarının 1 mbit'i geçemediğini paylaşıp duruyor, üzücü.
Mesaj tarihi:
sağolsunlar 1.9'a çıkmış sdfs.

haftasonu şöyle keyifle bi battlefield oynim dedim ama sağda hep kırmızı bağlantı işaretiyle oynadım sdfs.
Mesaj tarihi:
uydunet az sonra eve gelip bilgisayarimi kiracak, televizyonu parcalayip elektrik kablolarini kemirecek, hatta arabamin yerin at arabasi verip beni amishlerin arasina gonderecek gibi bi hissiyatim var dogrusu.

her sey cok yavas.
Mesaj tarihi:
99 yılına geri döndük. uo yükleyelim bari anasını satayım.

pati bile açılması 20 saniye falan sürüyor.

turkcell'de hala düzeltmemiş. 4g falan yok. bi bok açılmıyor telefonda.
Mesaj tarihi:
orc_lord said:

Bu sosyal medyaya erişimin yasaklandığı dönemde sadece belirlenen sitelere erişimde sıkıntı yaşatıp diğer internet kullanımına dokunmayan Superonline'a şahsen teşekkür ederim. Altyapıdan dolayı şuan ADSL olarak kullanıyorum belki fiber tarafında durum daha farklı olabilir ama internetten gözlemlediğim kadarıyla Uydunet'te durum hala oldukça vahim görünüyor. Çoğu kişi belirlenen siteler dışında genel olarak internet hızlarının 1 mbit'i geçemediğini paylaşıp duruyor, üzücü.

aynen, bende de superonline var sadece facebook vs yavaşlamıştı işte bi süreliğine.
Mesaj tarihi:

Müşteri hizmetlerini aradım, dalga geçer gibi modem sinyal değerleriniz normal gözüküyor diyorlar ama [email protected] e mail atın hız testi görüntüsünü dedi, hem oraya attım hem de online işlemlerden tüketici şikayeti oluşturdum. Rezil herifler.

(Normal bağlantı 50 Mbit 250 GB Kota)
  • Yeni Oluştur...