Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 abi kezban olduğunu nası anladınız hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 eğer mother bu olursa ben bu diziyi ateşe veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 sonra ben bişeyi beğenmeyen oluyorum forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ben beğendim ,wife material diyenlere katılıyorum. süper model olmaması lazım zaten, Ted'in ne olduğu belli. spark sen kızı beğensen, bölümü default beğenmemişsindir , yapma şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Kızı yatağa atmaya çalışmayacak sonuçta. Evlenecek, çocuk yapacak falan. Manken olacak hali yoktu. Victoria seviyesinde herhangi bir tip olurdu bence. Ki bu da öyle bişi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Neyini beğenmediniz be, çıtı pıtı hanım hanımcık bir kızcağız işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Jew galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 viktoria nere bu nere allah aşkına. gözlerinizi mi aldırdınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ya abi değil bu. kaç kere ters köşe yaptılar birilerini tahmin ettirmede. yok bilmemnenin kitabıymış da ödünç vermiş yok şemsiyesi düşmüşte alırken gazete poposuna deymiş. fanatik gibi yemlediler hemen atladınız asıl kızın kardeşidir, yeğenidir, uzaktan 3. halasıdır, hakan şükür bile olabilir o kız. bir sene sonunu bile bile izlettirirler mi size o diziyi. seneye alıntılarsınız bu mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 dizideki hali gayet güzeldi (hatta dediğim gibi pati'de bundan güzel kız arkadaşı olan yoktur belki de) ama, ama, ama şu nedir ya: herhangi bir vampir filminde, makyaja, protez/takma dişe ihtiyaç duymadan çok rahat oynar ne zaman bir filmde veya dizide birini beğensem daha sonra baktığımda çok farklı biri çıkıyor. makyaj ve saç bu kadar değiştirebilir insanları ya... bir tek charlize theron her zaman aynı efekti veriyor galiba ahsdufha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omm Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Victorianın bokundan heykel yapıp ondan çocuk yapsın ted. bundan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 omm ibretlik tespit kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bi robin bide tedın kızı güzel şu dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Kesmedi cidden bu anne karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omm Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Çocukların niye paso tedin hikayesini dinlemekten sıkıldıkları belli oldu. Altı üstü bunla evlenmişsin daha neyini anlatıyon diyip sıkılıyolar. Ted'in de hikayeyi anlatma iştahı malum. Adam içten içe pişman bununla evlendiğinden. Anlata anlata bitiremiyor. Zoey şöyle kötüydü Victoria böyle olmazdı. Baksana abi. Sen kalk bunu bırak http://www.celebank.com/laura-prepon/laura-prepon-2-2275-3000.jpg Bunu bırak http://static.cinemagia.ro/img/db/actor/03/01/72/ashley-williams-264416l.jpg Bunu da bırak http://images2.fanpop.com/images/photos/8200000/Jennifer-ALMA-Awards-jennifer-morrison-8200950-1737-2560.jpg Bunu da beğenme http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/assets_c/2011/09/katie-holmes-slutty-pumpkin-getty-thumb-200xauto-30847.jpg Git bunla evlen http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.1038214.1331669300!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/landscape_635/cristin13f-2-web.jpg Sonra how i met your mother. Hahah çocuklar ben annenizi bırakıp zoey ile uzaklara gideceğim. O yüzden anlattım bu hikayeyi siz de bana hak verirsiniz diye bağlasınlar diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 zoeye yazık ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Yeni sezonda çıplak oynamadığı sürece kimse beğenmez bu anneyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 abi kaç sezondur kıvrandırıyorlar son bir süpriz yapalım ehe ehe modundalar, o kadın muhtemelen annenin arkadaşı falan çıkacak gruptan başka biri çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 O kadın anne direk. Öyle bu değil diye kendinizi kandırmayın hiç asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 var mı iddiaya giren giren, diablo 3 gold ve POE gem üzerinden sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 o kadın anne değilsede abv, amma kıvrandırdılar fake annelerle, robini bir şekilde anne yaparlar diye umuorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 robin'in çocuğu olmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 progamer said: O kadın anne direk. Öyle bu değil diye kendinizi kandırmayın hiç asdf anne olduğunu neden bölüm sonunda tek sahneyle açıklasınlar bu konuyla 1 bölüm daha doldurabilmek varken salak mı bu adamlar? yanlış anlaşılmasın sana salak demek istemiyorum gerçekten, sonra küsme :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 e bas bas reklamını yaptılar anneyi açıklıyoruz hede hödö diye? bölümden önce çıkarttılar hatta karının fotoğrafını facebook'a falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 e o zaman bu bilgileri sunun bana ona göre yorum yapayım, hayır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar