senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Bana vanille grafikleri bile guzel geliyor ya Arada cay koyup manzarayı izliyorum sirf, high hrothgar da guzel oluyor gokyuzu mesela. Bu arada enchant olayi special editionda var, 4 tane %25 dest mana reduction item yaptim, simdi desto buyuleri mana harcamiyor :) bu seferde fazla op oldu sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 damage caplerniyor ama tırt skillerden level almaya devam ediyosun draugrlar kaslanıyor vs sonra bakıyorsun kıçı kırık draugr kesmek 3 dakka sürmüş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 oblivion'da büyü güçlendirme vardı galiba böyle büyüleri birleştirip miks bile yapabiliyorduk. Güzelim sistemi neden kaldırmışlar anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 o sistem esas morrowind'de çok iyiydi ama aşırı imbaydı bir yandan da, vivec filan hikaye, tam tanrı gibi geziliyordu custom büyü yaparak onları enchantlayıp. maalesef skyrim'de custom büyüleri kaldırdıkları halde enchanting'i gene ayarlayamadılar. bir tek fallout4'te customization dengesini tutturabildiler, ders çıkarmış olmaları tes6 için umutlandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 şöyle birşey buldum hd, high res bişeyler. http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/76373/? 1.30 saattir yapmaya çalışyıorum indir indir bitmedi, ki tembel bir adamım muhtemelen saçmayalacağım guide ı yarım yamaalak okuduğum için. göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 biraz bakindim ama bulamadim bu elder scroll'larin yazildigi dil ne? thu'um olmadigi belli ama ancient bir aldmeri dili mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 c++ (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 ahaha bence MIX assembly'dir ya olsa olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 frostwall, wet , campfire bide unbound modlarını kullanıyorum pek mutluyum. apocalypse te iimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 LethE said: damage caplerniyor ama tırt skillerden level almaya devam ediyosun draugrlar kaslanıyor vs sonra bakıyorsun kıçı kırık draugr kesmek 3 dakka sürmüş :( asfd oyunun basında zorlugu direk legend ayarlayıp assassin kasmıstım şanslıysam teke gitmiyordu. paso sneak backstab giriyordum, backstab 2x damage vuran eldiven bulmustum, tam 30x damage ediyordu. sadece ejdere tek atamıyordum 30x backstab ile. o pezevenk mezardan cıkan ilk draugr bossa girdim bi koydum ölmedi, azıma azıma vururken ne gülmüştüm. tabi itemler ve perk baya gelisince taka tuka alayını kesiyorsun saklanmadan bi de ilizyon kastın mı senlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Two-handed build kasayım dedim kaç defa, her seferinde hüsranla sonuçlandı ya. Şu anda da çok pis hype'landım ama yine sneak'li mage/archer'a dönmekten çekiniyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 2h başlarda sıkıntı ama sonradan açılıyor hele geçen ebony blade geldi bi questten ÜFFFFF ki tam gücüne ulaştıramadım kimseye kıyamadığımdan okçuluk al yanına bide vamprisim varsa darlandınmı bas geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Oyunu baștan oynamak istiyorsanız düzgün perkler içeren bir mod yükleyin. Ordinator vs. gibi güzel perk modları var. İlüzyon ağacını veya smithingi bile main yapabilecek kadar ilginç hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 frostfall campfire falan kesinlikle öneriyorum bu arada çok güzel immersion katıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 frostfall gerçekten oyunun havasını değiştiren bi addon ya valla pis özledim bi an, bi skyrim kurayım ben bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 kurma sdf ben de bir vanille şekliyle bitirsem sonra bi de mod fln kurup bitircem bi 6 ayımı da o şekilde alır oyun zaten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 olm gelsenize eso'ya töbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 niye abi işte istediğimde kapatabiliyorum bunu parasınıda ödedim ne farkı varki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 onu da istediğinde kapatabiliyon. farkı, parasını ödememiş olman dsfg bi de beraber oynucas :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 skyrimi bitirince eso'ya basliyacam aylardir kurulu yoksa oyun ha skyrim de bitecek gibi durmuo sdf artik sadece main questi yapiom zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 kahretsin yine başladım dün bissürü mod indirdim çok güzel MMMHFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Yazık xeno patiden 50 adam bulmak için kanser olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Saeros said: kahretsin yine başladım dün bissürü mod indirdim çok güzel MMMHFF Eso daha guzel aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 gecenin bi yarısı tundranın ortasında rüzgar kulaklarında uğuldarken donmamak için titreyen ellerle çalı çırpı toplayıp ateş yakıp karşısında ısınabiliyor musun peki eso'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Saeros said: kahretsin yine başladım dün bissürü mod indirdim çok güzel MMMHFF çok çabuk bayıyor ya, enb, ıvır zıvır en son 50+ mod vardı. herşey stabil çalıştı ve toplam oyun sürem 5-6 saati geçmedi sanırım. modları ayarlayacağım diye geçen süre 2 akşam falan. aynı questler, aynı diyaloglar, oturup kendi kendine RP yapmıyorsan anında bayıyor. bir de benim gibi tembelsen, lan hile kullanayım zaten yaptıydım buraları diye bir düşünceye girdiysen zaten geçmiş olsun. en son tlc mi ne bir komutla uçuyordum, duvarların içinden geçiyordum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar