stimpak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 SkyUI hakkaten gereklilik. inventory olması gerektiği hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 GERGE said: WARZONES - Civil Unrest bu save bloat mudur ne boksa ona yol açıyordu bi süre sonra, yüklemeyin diyolardı hep touring carriages'ın yorumlarında da şöyle buglandım böyle buglandım yazıyodu hep insanlar, o yüzden yüklememiştim ben frostfall ve interesting npcs iyidir gerisini pek bilmiyorum ama deadly dragons'da da sorun olmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bence bir kac grafik ve ui modu harici oyunu bozacak pek bisi yukleme first playthrough icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 aynı anda birdenbire çok fazla mod riskli, bir yerde hatalar başgösterirse save filan da çöp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Kılıcı sallarken oduna vuruyormuş hissini kaldıracak bir mod kullan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 enchanced serisini ve interesting npc s mutlaka yukleyin. ayrica ya oyunun kendisinin HD grafik paketlerini, ya da Skyrim HD 2k serisini de kurun. yoksa dallama konsollar icin yapilmis bombos sehirlerde, dusuk kalite kaplamalarla dolasirsiniz. ayrica caliente body ve sac cesitliligi icin apache hair i da kurmani oneririm. kurulumda dogal vuct oranlari secebilirsiniz ve caliente nin hic nudity olmayan versiyonu da mevcut. ayrica estetikli, kozmetikli yapay adam ve kadinlar gormek istemeyenler icin caliente ile uyumlu calisan ve photoshopta cok dogal gozuken yuz ve vucut kaplama paketleri falan da var. oyunun defaultlarindan daha iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Odun hissi kotu, evet. Onu kaldiran var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bütün packler ucuzladı mı? gerçi benım makıne kaldırmaz ama evladiyelik alınabilir bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Namessar said: enchanced serisini ve interesting npc s mutlaka yukleyin. http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/8429/? bu interesting npc Steam Atölyede yok galiba ve oyunu çok fazla değiştirir bu ya? bi de enchanced serisini bulamadım, tam ismi veya nexus linki verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 souldarkorn said: Sky ui için SKSE mi ne zıkkımsa onu da kurmak lazım. Yoksa 2-3saniye delay ile açılıyor inventory falan. skse yükleyin ama aman ini dosyalarını kurcalamayın yeri gelirse. ben öyle oyunu kırdım bildiğin bir kere. 1-2 gün uğraşmıştım düzeltmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 "Tatar Ramazan" said: bu interesting npc Steam Atölyede yok galiba ve oyunu çok fazla değiştirir bu ya? değiştirmez merak etme kendi npclerini, seslendirmelerini ve questlerini koyuyor oyuna değiştirmiyor geliştiriyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 benim bunlara ilavem ışık ve ses ve bitki örtüsü ve kar yağmur modlarını mutlaka yükleyin ışıkladırmalar için bir çok mod var hangisi daha iyi bilmiyorum ama zindanda zifiri karanlıkta iskeletlerin sadece parlak gözlerine kılıç sallamak güzel bir deneyim oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 http://i.imgur.com/j6v5CFc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Feamer said: benim bunlara ilavem ışık ve ses ve bitki örtüsü ve kar yağmur modlarını mutlaka yükleyin ışıkladırmalar için bir çok mod var hangisi daha iyi bilmiyorum ama zindanda zifiri karanlıkta iskeletlerin sadece parlak gözlerine kılıç sallamak güzel bir deneyim oluyor geceleri gercekten karanlık yapan bir mod vardı. baya seviyorum onu. yalnız oyunun yer altında gecen bir kısmı cok zorlasıyor. (ek paket diyeyim, anlayın, spoiler vermeden ancak bu kadar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ışık ışık diye yalvarıyorsun birde öldürdüğün hayvanı falan, çimlerde bulamamak falanda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 o modlar çok iyiydi ama oyun aynı oyun olduğu için fazla oynayamadım, requiem mi yükledim ama onla da uyum sorunları oluyor galiba, requiem iyi ama ışıklandırma iklim ve bitki örtüsü olmadan oyun cidden çok boş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Renk ışık vs. modları beni sarmadı hiç. Çizgi film gibi oluyor oyun. High res pack yeterli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ana hikaye ne tırtmış ya asjkfgafs.zaten pek yapmıyordum yolda gezerken ne gelirse onu yapıyordum da bugün bi yapayım dedim pekte olayı yokmuş neyse isyancılara katılayım savaşayım bari yan görevler daha zevkli ana görevi yapmasam da olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Oyunda ki mobların level olayı nasıl şekilleniyor ? Her mekanda ki mobların levelları farklı mı ? Yolda giderken bir kampa rastladım. Adam bir maske istedi benden. 3 kat mezarlık indim boss bulana kadar ama 2 saatimi aldı resmen. Zombiler 4-5 vuruştan aşağı ölmüyordu. Aynı mobları başka mezarlıkta tek atışta indiriyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 obliviondaki gibi sabit level scaling yok. bazı dungeonlarda sabit, bazılarında ise leveline göre değişiyor yaratıkların gücü vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 dungeon moblarının çoğu güçlenir lvl ile. düz draugr'un varyasyonları var, warlord'a kadar gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yalnız magesen berbat bi handikap var, senin büyü dmgları scale etmiyor, anca levela göre büyüler falan gelio işte. Bi yerden sonra level almamak lazım =). bide dragonlar scale olmuodu adam gıbı normal versıonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Dragonların farklı adlıları gelmeye başlıyor ancient cart curt diye. Onlar daha zor. Dragon overhaul gibi bir şey kurun gerçi. Normalde oyundaki ejderler hiç boss havası vermiyor. Kanatlı ve güçlü troll kesiyormuşsun gibi oluyor. Overhaulla birlikte sözcükleri kullanan ejderler falan oluyor güzel o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 kullandığınız şöyle fazla kastırmayacak ENB var mı? DOF'i güzel, sun glare effect'i olan bir şey arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar