Namessar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 bende modlarin bazilari update olamiyor ve steam error 16 veriyor. bug mi yoksa steam serverinda gecici bir sey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 tekrar başladım ilk kez imperial oynuyorum, gerçi teknik olarak bi farkı yok da angi's camp'i buldum bi süre orda takıldım falan süpermiş hatun, artık arada bir gider kurarım çadırı arkadaşlık yaparım dawnguard questline'ına baktım biraz, iyi güzel olmuş yalnız karakter yeni olduğu için şu an dünyanın tüm yükü narin omuzlarına bindi yavrumun, dragonlar vampirler banditler. hatta özellikle companionlara filan katılmadım daha, bi de silver hand'le uğraşmayayım karakteri açmadan önce üşenmeyip tüm modları update ettim, üstüne gittim yeni mod kurdum 10 tane falan yine çorba oldu nexus mod manager ama oyun içinde bi sorun yok neyse ki, immersion falan koptu gitti zaten bi tek realistic needs and diseases modunu çekmedim scriptlerin boku çıkmasın diye ama her an gaza gelip onu da kurabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 bunca zamandır ne zaman skyrim oynasam lvl 5 olmadan bırakıyordum. kız kardeşimin evinde xbox ve legendry edition bulunca aktım direk. çok güzel oyunmuş ya. wood elf oldum. fırsat buldukça geceleri eve döndüğümde tatlı ruh hallerinde akıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 alduin heykelim kazasız belasız turkiyeye gitmiş, fuck yes! http://farm8.staticflickr.com/7033/6536424733_d001e5f648_z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 neden alduin viktor kun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 kaça alduin viktor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 nerden alduin viktor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 alduin de iyi mi ettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Bu sayfa başarılı olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bad puns bad puns, whatcha gonna do, whatcha gonna do when the mod comes for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 collectors editionı türkiyede bulabilir miyiz hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 oyunu yarısında bıraktım ama müzikleri çok güzel arkadaş. 5 dolara inse de orcinal alsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 abi... :( o Alduin heykeli ne kadar güzel görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 150 saat oynayıp hala lvl10dum ıvırı zıvırı her yeri kurcalamaktan, şu son dlcyi de alıp bi sağlam bitirmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 stimpak said: abi... :( o Alduin heykeli ne kadar güzel görünüyor. omuzada tam oturuyor bole MAH DRAGONNSSSSS RP si yapabiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 yekeyeke said: collectors editionı türkiyede bulabilir miyiz hala? collectorsı geçtim tiglon oyunun kendisini dogru duzgun getirmediki, PC için TAMI TAMINA 10 kopya getirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 sığır gibi oynuyorum. lvl 14üm . bs , enchantment ve speech falan kassam güzel lvl gelicek gibi. pratik önerileriniz ve linkleriniz. woodelf archer takılıyorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Blacksmith ve enchant beraber kasılacak. Peçle düzelttiler, eskiden sadece bıçak yaparak bayağı bs skilli toplanıyordu. BS ile silah, sonra enchantla, sonra sat. Kar edeceksin. Speech için falansa her lvl'da 5 lvl parayla skill öğrenme hakkın var. Bardların mekanına gidip parasıyla öğren. Sonra gerekirse adamların cebinden parayı geri çal. Yeterince steal kasmışsan, itemların uygunsa lvl 80 küsürlere kadar verdiğin parayı geri çalma şansın oluyor. Konuşma gibi, düzenli olarak kullanmadığın skillerin için her lvl gidip parasını bastırmanı tavsiye ederim. Lvl 50 küsür karakterim var. Oyun sırasında belki bunu yapmadan 2-3 lvl atlamışımdır sadece. İleride baş ağrısından kurtulmuş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 nasıl kasmışşın tebrik ederim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 oyunu oynarken para geliyor zaten ama ben immersion için gidip bounty gold diye bi mod yükledim mesela, bounty questlerinden aldığım parayı mantıklı bi şekilde ayarladım. bounty questinin hedefine ve levelıma göre aldığım ödül artıyor şu anda. öbür türlü bounty questleri baya anlamsız oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 abi ahahahah youtube yorumu ahahah mmo2215 8 saat önce One Handed increased to 77 One Handed increased to 78 One Handed increased to 79 One Handed increased to 80 One Handed increased to 81 One Handed increased to 82 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 gold bi işe yaramıyor ya ev falanda aldıktan sonra (ki hepsini aldımdı satılanların) milyon gp ile dolaşıyorsunuz sdf, hatta düzgün gold sink olmadığı için ben kendim yaratmıştım eve gold barları falan dizmiştim üst üste bi sürü, lvl 73 falanmıydım neydim o ara lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 aslında kale kurmalı şehir kurmalı bok kurmalı modları çekip kurmak lazım gold harcamak için ama onlar da oyunu bozar diye bugüne kadar hiç cesaret edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 rolling rolling skyrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar