Namessar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Sam said: bkz: video 31:00. adam kendisi oynadığını söylüyor. o adamin kanalinda baya bir skyrim videosu, lets play skyrim leri falan var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 full seslendirme kafa yoruyor bir noktadan sonra. zaten okuma hızı - konuşma hızı farkı yüzünden bitmeden geçiyorsun en temizi torment usulü belli şeylerin seslendirilmesi konuşmalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 koyde dolasip surekli ayni seyleri tekrarlayan npcler seslendirilsin yeter, gerisi tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 +1 npcler yanlarından geçerken belli bi lafı söylemek için varlar skyrimde,öyle bi yapay ve sinirbozucu hava katıyoki soğuyor insan bir anda "I don't claim to be the best blacksmith in Whiterun..." ayar oluyodum bu karıya her seferinde,yanına bi yaklaşmaya gör,örse vur iki kere tmm anlıyalım bi iş yapıyon yaşayan bla bla dünya olayını ama yok illa tekrarlıyacak onu her gördüğünde beni I dont careeee shout lazım skyrime bu tipler içün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 o kadar ciddiye almayın olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 size 7/24 ayakta durup yerinde çakılı, konuşmayan, tepesinde sarı ünlem çıkan, skipe basıp 7gold 25silver 15copper veren npc'ler lazım anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 niye ya ak yada kara olsunki,skyrimdeki gibi işlerini görüp evlerine köylerine dağılıp volta atmaları ortamlarda iyi,ama o devamlı aynı cümleyi,yanına yaklaşınca söylemeleri olmuyor yapay ortamı aşırı belli ediyor şekil a:new vegas ordada skyrimdeki gibi orda burda işlerini görüyolardı,hareketlilerdi ama devamlı aynı şeyi söylemiyolardı,zaman ilerledikçe meydana gelen farklı olaylardan bahsetmeleride dinamik dünya kandırmacasını yediriyordu az çok(komple mükemmeldi demiyorum tabi ama skyrimdeki genel npc üslubundan iyiydi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 new vegas gene bununla aynı sistemle yapılan bir oyun, hala best-seller rpg'lerin yerinde çakılı, dilsiz, önünden malını mülkünü yürütseniz bile tepkisiz, dünyadan habersiz kiosk npc'lerle yapıldığını unutarak mı bunları yazıyorsunuz cidden? çünkü o oyunların başlıklarında hiç şikayet görmüyorum nedense npc'leri 1995 model olduğu halde. haliyle standartların son derece düşük olduğu bir kategoride böyle eleştiriler görünce anlam veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 belki konmuştur http://teamcoco.com/video/clueless-gamer-conan-reviews-skyrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 dragonborn çok iyi ya, morrowind sevenlerin kesin oynaması lazım. (tu) levitating bosmer ahah morrowind'deki zekai elemanın izinden giden biri çıktı karşıma lol full price aldım ama helali hoş olsun. 2,5$ verip 2,5dk oynayasım gelmeyen kimi oyunlardan sonra ilaç gibi. off eski morrowind müzikleri bomba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Sam said: dragonborn çok iyi ya, morrowind sevenlerin kesin oynaması lazım. (tu) levitating bosmer ahah morrowind'deki zekai elemanın izinden giden biri çıktı karşıma lol full price aldım ama helali hoş olsun. 2,5$ verip 2,5dk oynayasım gelmeyen kimi oyunlardan sonra ilaç gibi. off eski morrowind müzikleri bomba ya sabah sabah nasıl canım çekti ya, kendimi çok zor tutuyorum son 3 DLC de çıksın öle alıp sıfırdan başlayacağım diyorum off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ya şu oyuna verdiğim her cente helal olsun diyorum :) 1 hafta izin yaptım izinden önce yeni paketler patchler falan gelmiş onları aldım yukledim. bayadırda oynamıyordum 1 haftada 120 hours played oldu ne diyim ya bu kadar cok oynadıgım bir mm6 vardı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Sam said: dragonborn çok iyi ya, morrowind sevenlerin kesin oynaması lazım. (tu) levitating bosmer ahah morrowind'deki zekai elemanın izinden giden biri çıktı karşıma lol full price aldım ama helali hoş olsun. 2,5$ verip 2,5dk oynayasım gelmeyen kimi oyunlardan sonra ilaç gibi. off eski morrowind müzikleri bomba ya modlumu modsuzmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 dragonborn gercekten basarılı..Ama son boss resmen komediydi..2 tane dreamora lord summon ettim onlar dovduler saolsunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 dragonbornda bir yerleşime yardım ettikten sonra 2-3 gün sonra tekrar ziyaret edin, yeni questler vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ben daha vanilla'yı bitirmedim ya :( yalnız 1 ay aradan sonra dün bi oynayayım dedim, oyun ciddi hızlanmış ya. karambolde patch falan mı geldi acaba ? bazı modlar yüzünden fast forward yapmış gibi olabiliyordu ama öyle bir hızlanma değil, saf bir hızlanma var yani. ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 bende son gelen dlc'nin yüklemesini yaptıktan sonra oyuna bir haller oldu, daha bir sevdirdi kendini. sanki daha akıcı gibi bilemedim. biraz da kolaylaştı sanki anlam veremedim. bu arada dualwield oynamak yasak mı oyunda? bind yapamıyorum arkadaş dual wield'e hiçbir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 hala çözmemişler mi onu sdf 1-2 mod görmüştüm öyle dual-wield'ı kolaylaştıran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 uğraşmak istemedim sadece dual wield için modla ya. hayır anlamadığım bu adamlar oyunu çıkaralı 2 yıl olmuş, bir çözüm üretilmez mi. spell kullanmadığın sürece problem yok, spell kullanırsan cacık oluyor, yine Q'a basıp seçeceksin. ayrıca dual wield ile block edememek nedir, yıl 2013 ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Oyunun hala baya bi eksigi var..mesela hala daha companionlara robe giydiremiyorum..armor rating sordugu icin cok cacık oda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Ben onu şöyle aşıyordum. Mesela yanındaki hatuna giydirmek istediğin setin var diyelim. Örneğin şu barbar yamacı kızların giydiği bikini setlerinden =/ Seti alıp iyi bir enchant yeteneğiyle defansını falan arttırınca daha önce giyemediği setleri giydirdiğim çok kadın oldu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Olay kadını giydirmekte değil soymakta zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Suark said: modlumu modsuzmu gameplay değiştiren mod kullanmıyorum, unofficial yamalar ve 1-2 grafik, 1-2 de ui modu var. unread books glow filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 dual wield`in cozumu yok di mi? boyle kabul edecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar