Flassh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 valla oynancak oyun değil ne cour alan var ne 5236526 kere yalvarmaya rağmen banane banane diiyp ward alan soktumun turnuvasında milyon dolar dagıtcaklarını o parayla rusları yoketsinler yeter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Flassh said: valla oynancak oyun değil ne cour alan var ne 5236526 kere yalvarmaya rağmen banane banane diiyp ward alan soktumun turnuvasında milyon dolar dagıtcaklarını o parayla rusları yoketsinler yeter lan All pick oynama..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 yok ya captain's mode da bile var öyleleri eğer high mmr'da değilsen en azından. solo oynarken de high olmak şans işi biraz valla, oralar bile o kadar iyi değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 techies gelsin artık ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 bekle bekle oyun gelmiyor ya. yatmadan bi el atayım dedim. bide kol gibi patch yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Valla tech gelsin maphack yüzünden oynanmioyodu dotada :) biraz sinir stress artsin oyunda := Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Goblin geldiğinde 1 ay oynanmaz oyun sürekli alırlar :D Onlardan biride benim :d En az 4-5 oyun atarım. 83k online var serverlar arttıkça baya yükselcek heralde bu sayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Tam win lose esitledim meepo geldi hepte bizim takım alıor daha yenemedik 1 maç. Oyun noob kaynıo meepo ekliyorlarlar en son eklemeleri gereken hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 https://dotabuff.com/heroes/winning meepo win rate yerlerde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 E oyunun %80'i noob ve rus iken eklersen meepoyu olacagı o. Şu sıra sd oynayıp takımındakilere meepo gelmesin diye dua ediceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 abi meepo çok zor hero.elimi sürmedim oynayamam diye.gerçi invoker a da zor demişlerdi;2 günde favori herom oldu.denesek mi meepoyu da(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 daha mepoonun kaybettigi bir oyun oynamadim. en az 6 kere oynamisimdir. karsimda veya bizim takimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 adama destan yazıyorum resmen şöyle yap böyle yap diye,taktik veriyorum adam o kadar yazıdan sonra "i from rus" yazınca öyle bir sinirleniyorum ki.ulan neden ruslar ingilizce bilmiyor?eu serverında ne işin varX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 bu adam inanilmaz ya http://www.youtube.com/watch?v=5Yjih_xSfmw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 @Gizli Yok sen yanlış anlamışsın adamı, herkes çat pat ingilizce bilir. O arkadaş boşa anlatma ben rusum kafam basmıo demek istemiş. Seni zahmetten kurtarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Phyx said: bu adam inanilmaz ya sanat yapmış hakikaten =) trururu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 http://dota2.cyborgmatt.com/comedyicons/ http://www.cyborgmatt.com/2012/09/dota-2-26th-september/ haftaya magnus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ammaaaan <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 sıralama buymuş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ohooo. techies en son mu şimdi pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Magnus gelince çok kan akar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Magnus ve Warchief'e ihtiyaç var bence, çeşitlenmesi lazım STR'lerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bu haftada mı hero yok peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Oyunun çıkış tarihi belli oldu mu? Gamespot'ta 31 Aralık bilgisine rastladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar