Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ardeth bu filmlerde, oyunlarda, ne kadar az zırh giyersen o kadar AC alıyorsun. miğfer giymezsen hekşat yemiyorsun. suratını görmüyorsan adam öldürülecek kötüdür veya figürandır. kaç tane trope var bunları açıklayan heh.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bir yerde okumustum, uzerine zirh giydigince hide in shadows'a malus aldigi icin ciplak dolasip kendini gorunmez sanan 6 int, 5 wis'li rogue.
Mesaj tarihi:
yasak olunca yazılmıyo sanki amünyum... yedim öyle geçmişte mesela. neyse ki ufak spoiler idi. o günden beri spoiler açmıyorum hatta başlığa bile girmiyorum en yeni bölümü izlememişsem.
Mesaj tarihi:

4. kitap kısım 1 soru spoiler açmayın okumadıysanız

Abi en son arya bravosa gidiyor orada böyle yüzü gözü böcükten bir rahibin yanına, neydi o şimdi kitaptan bulamam bir daha, birde faceless ekibi onlar değil mi? caitlynde diriliyor zaten toroslu myr sağolsun ama robbdan haber yok o ne alaka?

diyerek daha çekici kılabilirim spoilerı bence ama cidden merak ettiğimden soruyorum.
Mesaj tarihi:

Spoiler'a cevap

Rahibin adını hatırlamıyorum da ARya faceless tayfasını buluyor onlarla takılıyor dediğin gibi.
Robb, Red Wedding'de ölüyor. Kafası kesilip vücuduna kurdunun kafası dikiliyor falan.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...