Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ardeth bu filmlerde, oyunlarda, ne kadar az zırh giyersen o kadar AC alıyorsun. miğfer giymezsen hekşat yemiyorsun. suratını görmüyorsan adam öldürülecek kötüdür veya figürandır. kaç tane trope var bunları açıklayan heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Bir yerde okumustum, uzerine zirh giydigince hide in shadows'a malus aldigi icin ciplak dolasip kendini gorunmez sanan 6 int, 5 wis'li rogue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 manus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 malus olacak, dogru. duzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 spoiler verecekseniz bari spoiler'ın üstüne dizi veya kitap diye yazın. açamıyorum hiç bir spoiler'ı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 spoilerlar diziden açabilirsin pampa.Gerge kitapları yakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 kitaptan spo zaten yasak burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 yasak olunca yazılmıyo sanki amünyum... yedim öyle geçmişte mesela. neyse ki ufak spoiler idi. o günden beri spoiler açmıyorum hatta başlığa bile girmiyorum en yeni bölümü izlememişsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Olm o bu değil de şuraya yazan herkesin mesaj kutusuna spoiler içerikli mesajlar atsam cezası var mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 var, toplanip doverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=5ypK9gTR4ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 4. kitap kısım 1 soru spoiler açmayın okumadıysanız Abi en son arya bravosa gidiyor orada böyle yüzü gözü böcükten bir rahibin yanına, neydi o şimdi kitaptan bulamam bir daha, birde faceless ekibi onlar değil mi? caitlynde diriliyor zaten toroslu myr sağolsun ama robbdan haber yok o ne alaka? diyerek daha çekici kılabilirim spoilerı bence ama cidden merak ettiğimden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Spoiler'a cevap Rahibin adını hatırlamıyorum da ARya faceless tayfasını buluyor onlarla takılıyor dediğin gibi. Robb, Red Wedding'de ölüyor. Kafası kesilip vücuduna kurdunun kafası dikiliyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Olm kitap yasak diyolar yasssaaakkk!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ne qq yapmıştık ya şu konuyu kitapsız yapmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 pardon o zaman, spoiler eylemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=7p_j4gCYmPU ah şu sahne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 yeni sezonunun ilk bölümü çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 final zayif olmus ama, daha buyukk bisey beklerdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Ardeth said: yeni sezonunun ilk bölümü çok iyiydi 30 mart değilmi ilk bölüm ne ara izledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 ardeth game of thrones'un pis kıro kontenjanından hedef grup kitlesi deneylerine katıldığı için önceden izleme fırsatı oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 gelmiş hava atıyo bi de, kıro yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Karag8z said: Ardeth said: yeni sezonunun ilk bölümü çok iyiydi 30 mart değilmi ilk bölüm ne ara izledin pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 bakalım bu hafta 2. bölüm nası olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 ilk bölüm nasıldı pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar