mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 wd'ye önce arc sonra gerekirse drum yada bkb ardından da agh çıkıyorum gayet etkili oluyo tabi tek supsam ward kurye derken para dayanmıyo da bkb şart 1-3-2-3-3-4-3-1-1-1-2-2-2-+-4 şeklinde gidiyorum genelde build olarak da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Jade set ne? Öyle set met düşmez bana ya iki üç lecınderim olsun yeter kafasındayım. Düşen de anca şey olur 2set bonusu 4k thorns veren. MALGİYIR sen de ne yazdın öyle evladım bi sürü kısaltma. Açık açık yaz şunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 mulgear6 said: wd'ye önce arc sonra gerekirse drum yada bkb ardından da agh çıkıyorum gayet etkili oluyo tabi tek supsam ward kurye derken para dayanmıyo da bkb şart 1-3-2-3-3-4-3-1-1-1-2-2-2-+-4 şeklinde gidiyorum genelde build olarak da buneyla bu arada adam bitirmiş oyunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 malciyır dota esprisi yapmış. orada da bir WD var da. jade bende 1 parça var. ama önemli değil o buildi oynamak istemiyorum zaten. öte yandan yukarıdaki link benim yapmak istediğim item build. oradaki itemlardan sadece 1 tanesine sahibim. hadi biri cache item onu da say olsun 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 bu da 1.5 milyar http://www.youtube.com/watch?v=4ArNK5CW7qQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Uuu Quetzalcoatl güzelmiş. Jade set de göremem ben o yüzden geçiniz heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 mascio said: fire wd de fazlasıyla iyi. cold bayıyor ama piranhado artı firebomb artı firebats saçmalık bir kombo. yanınızda da fetish psychopatlarla cd reduction'a abanırsanız crusader'dan daha iyi tanklıyorsunuz. gargantuan da lazım tabii. hatta şöyle göstereyim: wd Dün 70ledim WDyi ve bu buildi denedim. Çok hoşuma gitti. :) Çete gibi dolaşıyorum yanımda elemanlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/stargazer-2345/hero/632063 Benim cold doctor. Dps oyun içinde 1.2m, toughness da 6.5m. Sanırım o sayfada pasif skill buff'ı kapsamıyor. T4 yağ gibi akarak, T5 elite'lerin prefixlerine göre bazen zorlayıcı olabiliyor. Burada temel Spirit Barrage ve Haunt. Biraz tabii item şansım da var. Off-hand'de Homunculus olması avantaj oldu. 3 tane zombie dog geliyor bedavadan. Önde gargantuanla beraber tutuyorlar, ben arkadan yapıştırıyorum. Helm'den çıkan mimicler çok faydalı. CD'u falan yok, herhalde %70-75 oranda çıkıyorlar. Kısa süreli kalıyorlar ama çok yararlılar. O an aktif action bar'da hangi skilleriniz varsa (runeler dahil) onları kullanıyorlar ve sizin damage'in %25'i kadar hasar veriyorlar. %4000 hasar veren Haunt cast ediyor 2-3 mimic aynı anda ve gördüğüm kadarıyla bunlar tek düşman üstünde de stackleniyor. Haunt normalde düşman başına tek bir cast etme imkanı sunuyor ama mimiclerinki stackleniyor. Çünkü onlar Haunt cast ettiklerinde bossların canı su gibi akıyor. Exp öncesi wd için mid-range iyi, max-range kötü gibi bişey demiştim. Bu fikrim bayağı değişti, hele ki son Haunt buffıyla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 the grin reaper iyi mi? bana da düştü ama henüz deneyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Ben de ilk defa kullanıyorum 1 haftadır falan. Oldukça memnunum. Bayağı yararlı mimicler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 abi cain setinden gelen yüzde 50 magic find bonusunun faydasını gördün mü? cidden etkiliyor mu? normalde de girsem torment 5'te de girsem aynı oranda magical düşüyor gibime gelmeye başladı bana. yüzdeli şans olunca benim şans otomatik olarak yüzde 10'a fix'liyor heralde hfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 magic find bence çalışmıyordur yeni loot sistemiyle. ama kaba etimden attım yani, bir şeye dayandırarak söylemedim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 level 70 item'lerde çok nadir olan bir özellik mf artık. çok az item var yani mf veren. o yüzden bence çalışıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 MF kaldırıldı abi hiç bir etkisi yok artık. Bluepostu bulsam linkleyecem. Yani mf yi yavaş yavaş itemlardan kaldıracaklar. Dün sıfır MFli WD karakterime yarım saatte T2 riftte 3 legendary 1 set item düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 mascio said: abi cain setinden gelen yüzde 50 magic find bonusunun faydasını gördün mü? cidden etkiliyor mu? normalde de girsem torment 5'te de girsem aynı oranda magical düşüyor gibime gelmeye başladı bana. yüzdeli şans olunca benim şans otomatik olarak yüzde 10'a fix'liyor heralde hfasf Açıkçası sırf set tamamlansın diye taktım ayakkabıyı :) Ben çok fark görmedim. Mesela dün akşam 3 tane rift yaptım t4. İki tanesinden hiç leg düşmezken, diğerinden rift boss dahil olmak üzere 2 leg, 1 set (helltooth) düştü. Bütün itemlardan mf'ı kaldırırken bundan kaldırmamaları da belki hala çalışıyordur düşüncesi yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Abi sadece %20 elemental damage ve %0 elite damagela, 800k profil dpsle t4 biraz yavaş olmuyor mu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 MF ın varlığı bile psikolojik olarak rahatlatıyor insanı. işe yaramasa da olsun az bişey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 T4'te pek sıkıntı yok. Sheet dps 1.2m aslında. Battle.net pasif skill'i ve setten gelen %8 ias'ı eklemiyor. Elitler'de hayvani bir kombo (Orbiter + Frozen Pulse + Arcane Enchanted + vs..) çıkmazsa ortalama (hiç bakmadım ama sallıyorum şu an biraz) 35-40 saniye sürüyor sanırım. Bol hareketlilerde ise biraz daha uzuyor tabii. Toughness'ım oyun içi 6.5m civarı. Zaten cold oynadığım ve özellikle Frozen Piranhas'ın güzel slow efekti ile yanıma pek yaklaşamıyorlar. Max-range oynamanın da avantajı oluyor haliyle. Stun'lı Gargantuan ve mojo'dan bedava gelen 3 zombie dog tanklıyor düşmanı. Aslında amacım güzel bir kaç item daha bulabilmek cold damage için. Güzel bir Frostburn eldiven, bir kolye ve işe yarar bir Azurewrath. Utar's Roar recipe'ım var ama matini bir türlü düşüremedim. O da olabilir. Üst tarafta da bahsettiğim gibi helm'den çıkan mimicler çok işe yarıyor dps açısından ve onlar da benimle aynı skilleri kullanıyorlar. Elimdeki güzel Thunderfurry'nin de hakkını yemeyeyim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=maflHY0_ZYQ bide böyle biri var, horifayla bişiler yapmış. t6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 of izlerken bile bunaldim ne kadar bayik bi class Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Bogadile easter egg, köprünün altına bakın. http://i.imgur.com/Gh7Aix5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 fire witch doctor nasıl, sıfırdan başlayacak biri için tiyo verir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 ateş ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Pek bişey yapmıyon. Öyle kombodur falan uğraşmaya pek gerek kalmıyo. dog+gargan+fetishleri salıyosun onlar kesip geliyo. Sen kaçmak için yada yakına gelen elitleri kesmek yada cc yapmak için bir kaç skill kullanıyosun. Videolardan bazıları paylaşıldı zaten, izlersen fikir edinirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 fire güzel. firebomb + fire bats + gargantuan. gerisi kafana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar