Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 12-13k dps ile gecmistim ben act2 yi 1.03'ten önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 olm ne yaparsanız yapın geçiyorsunuz zaten bi silah alıyorsunuz bi zıplıyorsunuz hiç bir muhabbeti yok turn based oyun gibi oynuyorsunuz required res +1 olunca allahsınız siz utanın lan! AYILAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Double tornado build build Çok yaratıcı bir build offical forumda gördüm diablo kesilmiş ve act 3 rahat sololanıyor. Bende Loh yok ondan deneyemedim ama baya iyi gibi gozukuyor. Diablo ACt 3 Farm 3 champion pack in 20 sec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 bende kasıyorum lan barbar yeter! AYI OLACAM!' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Video daki specle oynuyorum bende fakat loh yoksa biraz zorlayabilir ama alısınca cidden cok zevklı bir spec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 barbarianla şu oynayış tarzından zevk alabiliyorsan oyun hakkaten acınacak halde demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Niye acınacak halde olsun ? patch öncesi dahil insanlar 2h veya DW act3 act4 farmlıyabiliyordu. Yani insanlar tornado buildlerine mahkum değiller. Böyle enteresan şeyler yapılabilmesi bence gayet iyi. Barbarların skilleri gayet çeşitli ve çoğu kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Liebe said: 40k hp , war cry buff ile 750-850 all res 7.4k armor 16k dps.niye act3 te hala ilerleyemiyorum? =( bir yerde bir sıkıntı var çözemiyorum çok fazla damage yiyorum :/ Act3 için hiçbirşeyin yeterli değil ki :p 50k HP, 900 all res (tercihen 1k+ phy. res) ve 9k armor ile rahatlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 36k hp, 800 all resist, 7k armor benim act3te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 shoutlu 700 res 7k armor 40k hp ve 80k dps act3 akıyor ki yanlışlıkla lsloh silahımı satmışım 200 felan loh 0 ls var lol frenzynin healiyle oynuyorum o derece muhtaç kaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 poff iyileştirmeye de çalışıyorum gearı ama elimdekilerden daha iyi itemler bir dünya para , kullanabileceğim bir şeyde düşmüyor bana göre hiç. 80k dps nasıl oluyor yahu :D fightta 20.5k oluyor benim anca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Henüz yeni lvl 60 oldum, bu son patchten sonra hell act 4 ve inferno act 1 farmlamak için nasıl bir build tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 git ah ye sta vita min 70 all res 40 olan bütün ucuz itemleri topla sonra rahatca farmla ister sword and board git ister dual yada 2hd zerg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Build nasıl olacak peki? Şu buildi kullanıyordum şimdiye kadar. Revenge olmasa iki seksen yatıyorum zaten. http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WcXVkP!bSZ!ZZaabZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 frenzy rune -> side arm revenge rune -> provocation warcry rune -> impunity rend yerine ignore pain + ignorance is bliss ortadaki saçma passive yerine weapon master 300 all resist yapsan buffsiz act1 için yeterli warcry ile 450 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Abi 55 levelda kaldım ya. Act 3 te hayvan gibi vuruyorlar. AH den item aldıgım halde geçemiyorum resmen. 50 kere öldüm yav. Neyi eksik yapıyorum yada skiller nasıl olmalı bi akıl verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Ben bu warrioru yapanların.. Arkadaş level alamıyorum ya. Act 3 hell oynuyorum, hell mi inferno mu bileemdim. 6k vuran moblar var. HP 25k. Mal herifler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 ah zamanın gelmiş bence senin :p pardon, bi önceki sayfada yazmışsın zaten ah'den item aldığını. berserker + eartquake kullanıp 5 saniyede eliteleri eritebilirsin. Normal moblar çok vuruyor dersen http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WQXVki!cVZ!Zbacba bunu dene. bide 1h silahlardan reduced level requirements 5 diye arama yap illa bulursun elidenkinden çok daha güzel bişeyleri ucuza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 ohyeah said: Ben bu warrioru yapanların.. Arkadaş level alamıyorum ya. Act 3 hell oynuyorum, hell mi inferno mu bileemdim. 6k vuran moblar var. HP 25k. Mal herifler ya. 1k physical resist, %24 melee dmg reduction ile 24k melee vuran vardı infernoda patch öncesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Aluriel said: ohyeah said: Ben bu warrioru yapanların.. Arkadaş level alamıyorum ya. Act 3 hell oynuyorum, hell mi inferno mu bileemdim. 6k vuran moblar var. HP 25k. Mal herifler ya. 1k physical resist, %24 melee dmg reduction ile 24k melee vuran vardı infernoda patch öncesi Ya zaten o patch gelmeseydi kasmazdım barbar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 inferno act 3 te ilk questi yapacağım diye öyle bir kastımki, yapamadan goldu u bitirdim. repair parası da kalmadı. şimdi mal mal alt karakter levelliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Diablodaki en saçma karaktermiş barbar. Bu kadar item based oyun olmaz. Item olmadan yalansın tamamen. ACt 4 te mallet lord 20k vuruyor ya. Zorla sövdürüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 ben barbarı infernoya kadar AH'den item almadan levelladım. Hell'de başlamıştı zorluk ama öyle yapılamaz değildi hiç. Infernoya kadar 2h gitmiştim güle oynaya. ya buildında sorun var ya aldığın itemlar tamamen yanlış veya patchle birşeyler bozuldu ama sanmıyorum. Mallet Lordlara gelince. çok rahat kaçabiliyorsun onlardan. Yani önlerinde durup sana vurmalarına izin veriyorsan sorun sende ne gearda ne buildında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Sorun sadece mallet değil. Full ah itemları aldım 1100 str falan vardı. Ona rağmen act 4 mobları saçma güçlüler. Elimde 650 dps 2h olmasına rağmen. Herneyse sonunda olduk 60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 nası bi build kullanıyorsun bilmiyorum ama ben hiç zorlanmadım hellde açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar