Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm ne yaparsanız yapın geçiyorsunuz zaten bi silah alıyorsunuz bi zıplıyorsunuz hiç bir muhabbeti yok turn based oyun gibi oynuyorsunuz required res +1 olunca allahsınız siz utanın lan!

AYILAR!
Mesaj tarihi:
Niye acınacak halde olsun ? patch öncesi dahil insanlar 2h veya DW act3 act4 farmlıyabiliyordu. Yani insanlar tornado buildlerine mahkum değiller. Böyle enteresan şeyler yapılabilmesi bence gayet iyi. Barbarların skilleri gayet çeşitli ve çoğu kullanışlı.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

40k hp , war cry buff ile 750-850 all res 7.4k armor 16k dps.niye act3 te hala ilerleyemiyorum? =( bir yerde bir sıkıntı var çözemiyorum çok fazla damage yiyorum :/

Act3 için hiçbirşeyin yeterli değil ki :p
50k HP, 900 all res (tercihen 1k+ phy. res) ve 9k armor ile rahatlarsın
Mesaj tarihi:
shoutlu 700 res 7k armor 40k hp ve 80k dps act3 akıyor ki yanlışlıkla lsloh silahımı satmışım 200 felan loh 0 ls var lol frenzynin healiyle oynuyorum o derece muhtaç kaldım :(
Mesaj tarihi:
poff iyileştirmeye de çalışıyorum gearı ama elimdekilerden daha iyi itemler bir dünya para , kullanabileceğim bir şeyde düşmüyor bana göre hiç.

80k dps nasıl oluyor yahu :D fightta 20.5k oluyor benim anca :D
Mesaj tarihi:
Build nasıl olacak peki?

Şu buildi kullanıyordum şimdiye kadar. Revenge olmasa iki seksen yatıyorum zaten.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WcXVkP!bSZ!ZZaabZ
Mesaj tarihi:
frenzy rune -> side arm
revenge rune -> provocation
warcry rune -> impunity
rend yerine ignore pain + ignorance is bliss
ortadaki saçma passive yerine weapon master

300 all resist yapsan buffsiz act1 için yeterli warcry ile 450 olur
Mesaj tarihi:
Abi 55 levelda kaldım ya. Act 3 te hayvan gibi vuruyorlar. AH den item aldıgım halde geçemiyorum resmen. 50 kere öldüm yav. Neyi eksik yapıyorum yada skiller nasıl olmalı bi akıl verin
Mesaj tarihi:
ah zamanın gelmiş bence senin :p

pardon, bi önceki sayfada yazmışsın zaten ah'den item aldığını.
berserker + eartquake kullanıp 5 saniyede eliteleri eritebilirsin. Normal moblar çok vuruyor dersen

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WQXVki!cVZ!Zbacba bunu dene. bide 1h silahlardan reduced level requirements 5 diye arama yap illa bulursun elidenkinden çok daha güzel bişeyleri ucuza.
Mesaj tarihi:
ohyeah said:

Ben bu warrioru yapanların.. Arkadaş level alamıyorum ya. Act 3 hell oynuyorum, hell mi inferno mu bileemdim. 6k vuran moblar var. HP 25k. Mal herifler ya.

1k physical resist, %24 melee dmg reduction ile 24k melee vuran vardı infernoda patch öncesi
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

ohyeah said:

Ben bu warrioru yapanların.. Arkadaş level alamıyorum ya. Act 3 hell oynuyorum, hell mi inferno mu bileemdim. 6k vuran moblar var. HP 25k. Mal herifler ya.

1k physical resist, %24 melee dmg reduction ile 24k melee vuran vardı infernoda patch öncesi

Ya zaten o patch gelmeseydi kasmazdım barbar falan
Mesaj tarihi:
ben barbarı infernoya kadar AH'den item almadan levelladım. Hell'de başlamıştı zorluk ama öyle yapılamaz değildi hiç. Infernoya kadar 2h gitmiştim güle oynaya. ya buildında sorun var ya aldığın itemlar tamamen yanlış veya patchle birşeyler bozuldu ama sanmıyorum.

Mallet Lordlara gelince. çok rahat kaçabiliyorsun onlardan. Yani önlerinde durup sana vurmalarına izin veriyorsan sorun sende ne gearda ne buildında.
Mesaj tarihi:
Sorun sadece mallet değil. Full ah itemları aldım 1100 str falan vardı. Ona rağmen act 4 mobları saçma güçlüler. Elimde 650 dps 2h olmasına rağmen. Herneyse sonunda olduk 60
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...