Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 14k dps 47k hp 700+ AR 9k armor ile o zaman yaparım heralde bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 bu arada 20k dps var berserkerda kullanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ooo o zaman ben yetemem act3e sanırım yada zaman alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Lind3r0th said: 14k dps 47k hp 700+ AR 9k armor ile o zaman yaparım heralde bende :) Physical Res az kalır baya. 1150 PR, 9.6k armor ile heavy hitterların ortasına girince üzüyorlar ama onun dışında sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 arkadaşlar no escape ve weapon throw ile critical menzilli saldırı ustası oldum. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 saticam ben sanirim helm of command, justice lantern, string of ears ve stormshieldi su an 41k dmg, %37 crit, %300 crit dmg, 800 civari all resist, 7k civari armor 37k hp ile cok rahat act3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Aluriel said: saticam ben sanirim helm of command, justice lantern, string of ears ve stormshieldi su an 41k dmg, %37 crit, %300 crit dmg, 800 civari all resist, 7k civari armor 37k hp ile cok rahat act3 DW mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 dw, 1300 civarı da life on hit var bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 ikinci el olduğu için uygundur tabi di mi? malum o kadar vurdular büktüler falan :p (justice lantern, string of ears ve stormshield) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 az önce 2. zorluk seviyesini bitirdim tank olarak 4 kişi diabloyu kestik sonra bi daha tank olarak girdim barbarla en az 10 dk sürdü kesmem (belki 15) şimdi nightmare e mi helle mi ne başladım 3. seviye işte zombiler bile bi vurdu mu yarılıyo canımı 2.2k dps oluyo 2h ve full dps setiyle tank setiyle 700-800 filan vur vur ölmüyo moblar kafadan 7k canları var nedir napıyım ya bunun oluru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 reduced levelli bi lvl 60 lvl silah al yuksek dmgli. kalan her seyi defansif git. sonra god mode oyna 3 5 lvl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 1h + shield mı? bi de def dedigin vitality abanan tarzda mı nedir daha act 1de 1 quest filan yaptım cunku lvl 50yim daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 benim barbarım weapon throw atıyor. gayet kullanışlı. Ranged bir char oldu fakat hayatta kalması iyi. Bu 1. Kullandığım Ranged Barb Bu 2. Kullandığım Ranged Barb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 mulgear6 said: 1h + shield mı? bi de def dedigin vitality abanan tarzda mı nedir daha act 1de 1 quest filan yaptım cunku lvl 50yim daha :( tamam helle yeni geçtiğini söylemişsin zaten ben de lvl 50 olduğunu tahmin ederk söyledim onları. reduced lvl requirement silahlar var onlardan al bi tane 60 lvl min 10 lvl reduced, tercihen 2 handed, gerisini de ortalama düzeyde str vit dizsen sıkıntı yaşamaman lazım o lvlda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 70k ya 465 dps 1h aldım kalanı da vit ağırlıklı gear gemler bi tek str overpower ve battle rage (runelu) 7.8k filan oluyo dps ama yine zorluyo elit packler normal moblar da vurdu mu vuruyo baya 51 lvl oldum gittim 2-3 kere nightmare diablo kestim item düşürmedi ama build olarak ne gidiyim? pasifleri filan hep ofansif aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 bırak 1h shield ve tank olayını falan infernoya kadar http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#bZkVPT!ZYg!aYbcZb cleave + hammer ile kesersin eliteler haric herseyi. yakınındaki moblardan biri ölmesine yakın bas hammer, aoe stun. sonra devam aynen, vuramaz bile çoğu sana. elitelerde de wrath + eq sonra lootla. 52 olana kadar revenge baska rune ile kullanırsın bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 odi, crit ve crit dmgın kaç? bide bash survival için mi yoksa fury için mi? ben şahsen bufflı %45crit ve %260 critdmg ile takılıyorum 2h mace kullandığım için unforgivingin yerine weapon master daha faydalı oluyor. ayrıca revenge yerine spearla ve furious charge ile heallanmak hem daha kolay (bence) hemde fury kazanımı daha iy(benim için) RANGE BARB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 @mulgear6 işte pasiflieri defansif gitsen bile her şeye tek atıyosun dediğim gibi bi silah bulursan. çok para harcama ama 60 olmadan gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WfUSik!Zhf!bZZcYc throw barbar için bu daha iyi bence. bunu kullanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 mulgear6 said: 70k ya 465 dps 1h aldım kalanı da vit ağırlıklı gear gemler bi tek str overpower ve battle rage (runelu) 7.8k filan oluyo dps ama yine zorluyo elit packler normal moblar da vurdu mu vuruyo baya 51 lvl oldum gittim 2-3 kere nightmare diablo kestim item düşürmedi ama build olarak ne gidiyim? pasifleri filan hep ofansif aldım 47lvl'de -13 lvl req. mace aldım 800 dps, 52lvl oldum hala herşeye tek atıyorum. Buildde de wrath + call of ancients, warcry, charge var. Rupture rune'lü cleave zaten olmazsa olmaz. Sağ click'e de %65 dmg. reduct veren skilli koydum :P Charge'lıyorum beyazlar genelde ölüyorlar, ölmezlerse de cleave vuruyorum bir tane charge'ın rangeinin yetmediği arkada kalan beyazlar da ölüyor, devam ediyorum. Tüm perkleri de %20 altına inince %50 dmg. reduct veren hariç crite falan verdim. Ölmüyorum, tek atıyorum, koşma hızında bitiyor actler. Buffsız 12k dps, 17k hp'm var 52'de eğer dps'i yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 hacılar bana bi act2 buildi, item cinsi falan birşeyler verin la, inferno'da allah gibiyim, act2'ye geçiyorum bitiyorum. Defansif oynamak istemiyorum da, 1652 str 893 vit 7.933 armor 18k damage, %72 dmg reduction ortalama 350 all resist(poison ve fire 450'leri görüyor) crit hit chance %23.5 (buff ile %27 civari oluyor) crit dmg %172 Vit mi kasayım sadece str'den kısıp ne yapayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 resist arttırman lazım biraz, bufflı 600 civarı olursa rahat ilerlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 inferno da görücem sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 40k hp , war cry buff ile 750-850 all res 7.4k armor 16k dps.niye act3 te hala ilerleyemiyorum? =( bir yerde bir sıkıntı var çözemiyorum çok fazla damage yiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 DPS'in az sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar