GM-Newbie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Kaynak = http://www.oyunhabercisi.com/2012/04/09/world-of-warcraft-mits-of-pandaria-ilk-videolu-inceleme/ Tüm dünyanın en fazla oynan MMORPG oyunu World of Warcraft’ın yeni geliştirme paketi olan Mits of Pandaria oyununu sizler için inceledik. Bu inceleme videomuzda yeni gelen bağımsız Irk Pandarian’ların 1 level’den 10′a gelene kadar yaşayacağı maceraları yeni adaları,görevleri,yetenekleri ve taraf seçme olaylarının nasıl olduğuna şahitlik edeceğiz. Daha sonra ise oyunun yeni özelliklerini ve gelişmelerini sizlerle paylaşmaya çalışacağız. Videoyu izleye bilmek için aşağıdaki linke tıklayın iyi seyirler ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 hoppaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 tahmin etmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Hep bu günü beklemiştşm teşekkürler er Edit: Kostümizasyon süpermiş Edit 2: Raistlin - Pandaren Monk >> name is unavailable Raistlintr - Pandaren Monk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 guzel video, ben sessiz bakindim: pandarian, ally/horde vs. zorladi baya tesekkurler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 AHAHAHAHAHAHAH RAISTLINTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 legolasondokuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 o yüzden dolayi dedi sdfsf ona takıldm cok güzel tamlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 memeorepege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 dreagloth said: tahmin etmiştim neyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 konuyu açanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 yoo, videoyu hazırlayan kim bilmiorum ama seslendiren "Hakeren" ghaza guild master'dı ve izmit'te bi internet cafe işletiyodu en son, bide oyunhabercisi.com'u kurdu yanlıs hatırlamıyosam. 2 gün beni misafir etmişlerdi sağolsunlar /Onecast saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 nerede o eski ghaza, hakerenli yolculu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 patatespresi said: memeorepege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 pandareyan giderim yan yan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 raistlintr TIR plakasi olmasindan kaynaklaniyordu. Laf etmeyin hic bi kere! Bi dakka cok fena bir film donuyor, Fatih ile Murat'i birbirine baglayan nokta nedir, biri beni aydinlatsin. Yillarca ne film cevirdiniz Ghaza-Catas el ele cumbus falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 0ne said: yoo, videoyu hazırlayan kim bilmiorum ama seslendiren "Hakeren" ghaza guild master'dı ve izmit'te bi internet cafe işletiyodu en son, bide oyunhabercisi.com'u kurdu yanlıs hatırlamıyosam. 2 gün beni misafir etmişlerdi sağolsunlar /Onecast saygılar heee hisar tayfası i$te. bir ara ben de oynamı$tım hanifi abilerle beraber. guildden ayrılırken dahi kendilerinden izin almı$tım hep de gözümde saygı duyulası iyi niyetli adamlar oldular. özellikle yolcu. sahiden insan bazen diyor nerde o yolculu raidler. yalnız bi kere besmele çekmi$ti boss'a dalarken. çok gülmü$tüm. heal falan atmayı kestim gülerken yakla$ık ilk 1 dakika zor toparladım kendimi raide geri döndüm. neyse konuyu dağıtmayayım. güzelmi$ beklediğim gibi. ortam $ahane insanın hiç çıkası gelmez ki. yalnız kezan gibi sadece ilk 10 levelda takılacağın bir yer yapmazlar in$allah. her zaman gidip orada balık filan tutma $ansımız olur. benim hala beta invite'ım gelmediği için blizzarda çok sağlam küfürler hazırlamı$ bulunmaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Flam said: 0ne said: yoo, videoyu hazırlayan kim bilmiorum ama seslendiren "Hakeren" ghaza guild master'dı ve izmit'te bi internet cafe işletiyodu en son, bide oyunhabercisi.com'u kurdu yanlıs hatırlamıyosam. 2 gün beni misafir etmişlerdi sağolsunlar /Onecast saygılar heee hisar tayfası i$te. bir ara ben de oynamı$tım hanifi abilerle beraber. guildden ayrılırken dahi kendilerinden izin almı$tım hep de gözümde saygı duyulası iyi niyetli adamlar oldular. özellikle yolcu. sahiden insan bazen diyor nerde o yolculu raidler. yalnız bi kere besmele çekmi$ti boss'a dalarken. çok gülmü$tüm. heal falan atmayı kestim gülerken yakla$ık ilk 1 dakika zor toparladım kendimi raide geri döndüm. neyse konuyu dağıtmayayım. güzelmi$ beklediğim gibi. ortam $ahane insanın hiç çıkası gelmez ki. yalnız kezan gibi sadece ilk 10 levelda takılacağın bir yer yapmazlar in$allah. her zaman gidip orada balık filan tutma $ansımız olur. benim hala beta invite'ım gelmediği için blizzarda çok sağlam küfürler hazırlamı$ bulunmaktayım. merak etme cok bısı kacırmıs degılsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 ghaza su progress raid oncesi ventten ezan okuyan guilt diilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Yapılan inceleme ile ilgili eleştiriler dışında konuyu temiz tutalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar