Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Öyle deme, Warhammer, Magic the Gathering falan tam nerd fight konuları, esas burada kavga çıkar Gerçi bu seferki ona bile zayıf kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2020 Sam gelse klasik Ultramarine tribiyle Emperor protects dese, öbürü corpse emperor, bir diğeri aslında emperor daha doğmamış bir kaos tanrısı dese nerd fight olur da, bu olmaz. Bonec kısmen haklı bence, DoW 1 introsu hem animasyon kalitesi, hem işleniş açısından Astartes’le karşılaştırılamayacak kadar klişe & demode. Sonrasındaki fail muhabbeti derail. Meme paylaşın da gülelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2020 emperor düştü .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2020 Meme için instagramda çok güzel sayfa var, tavsiye ederim. WH40k'nın kalbinden gelme: https://www.instagram.com/tabletopinquirer/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 On 15.11.2020 at 17:39, Bone dedi ki: DoW 1 introsunda bir şey yok ki. 2 dakikalık video ve 15 yıl öncesi... atmosfer var, aynı şekilde mark of chaos intorsunda öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Sabah christmas kutularinin reviewlarini inceledim, mis gibi setler 110 120 pound arasi fiyata cikacakmis. Sonra onla carptim, kargo ve vergi ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 boyalar yapiskan fircalar kum/ot dekor vb eklenecek ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 4 saat önce, Feamer dedi ki: atmosfer var, aynı şekilde mark of chaos intorsunda öyle Atmosfer konusunda DoW 2'yi es geçmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 Astartes'i yapan eleman official olmus: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2021 helal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2021 güzel haberler.rrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2021 hadi artık bir oyun yapın şuna da, 15 yıl oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 (düzenlendi) bu devirde nasıl oynuyorsunuz, türkiye'de var mı distributorü? bize göre tam zengin işi olmuş GW sitesine baktım da. o da olmadı yazıcı, karton ve plastik ayaklık ile 2d mi basıyorsunuz nedir sırrı az youtube'dan kaynak izledim de dnd'ye göre daha kolay anlaşılabilir duruyor. Haziran 9, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 valla dolar 1 tl iken almıştım, daha fazla almadığıma yanıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 On 09.06.2021 at 15:02, sylvanas dedi ki: bu devirde nasıl oynuyorsunuz, türkiye'de var mı distributorü? bize göre tam zengin işi olmuş GW sitesine baktım da. o da olmadı yazıcı, karton ve plastik ayaklık ile 2d mi basıyorsunuz nedir sırrı az youtube'dan kaynak izledim de dnd'ye göre daha kolay anlaşılabilir duruyor. Biz İzmir de Kule de oynuyoruz. Facebook Cadia Kapısı Grubundan Türkiye de 40K masaüstü oynayanlara ulaşabilirsiniz. Orada ordu satan vs de bulabiliyorsunuz. Türkiyeye Pegasus Oyuncak getiriyor siparişleri alıp. Ben 2-3 sene önce başladım İzmir de Kule Sakinleri Derneği sayesinde. Buradaki Arkadaşlarla baya oynuyoruz İstanbul da da kalabalık bir grup var oynayan. Evet para harcatıyor ama mükemmel bir hobi. modellerimi boyayıp koyduğum instagram sayfam ektedir https://www.instagram.com/yormapaint/ Cadia kapısı ve Kule sakinlerine facebook tan bir yoklayın derim oynamak isteyenler başlamak isteyenler varsa. Linklerini de bırakıyorum aşağıda: https://m.facebook.com/groups/Cadia.Kapisi/?ref=group_header&view=group https://www.facebook.com/groups/kulesakinleri/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Oha Göktürk deathcorp lar falan harika görünüyor.ben alsam boyarmisin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Birde piyadelerin arasindaki senin fotonmu? Akepeli belediyeden kaymaklı bir ihale almış pozu veren:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Helal parayla o ordular kurulmaz zaten diyecegim de ayip olacak hahah. Guzel boyamissin cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Konunun adını düzelteydiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 16 saat önce, Frostbite dedi ki: Birde piyadelerin arasindaki senin fotonmu? Akepeli belediyeden kaymaklı bir ihale almış pozu veren:) haahha evet. avukatım ben dostum ihale ile işim olmaz teşekkür ederim bu arada beğendiğiniz için çok mutlu oldum. benden kat kat iyi boyayan insanlar var özellikle cadia da. Berkay Pişkin mesela dünya markası gibi birşey bu konuda comission da alıyor. Death Korps ların hastasıyım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 (düzenlendi) 23 saat önce, GokTuRK dedi ki: modellerimi boyayıp koyduğum instagram sayfam ektedir https://www.instagram.com/yormapaint/ Çok güzel gözüküyorlar, ellerine sağlık Haziran 17, 2021 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 selpak kağıthavlu backgroundlı dark angel asfghj kolay gele başkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 ellerine sağlık, helal olsun. ciddi emek, güzel görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Müthiş hakikaten, ellerine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar