sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 -Deno- said: screwy said: EYde fazla mesailerini sene sonunda ucretli izin olarak alabiliyosun falan diye biliyorum. Bi de EY sıcrama tahtası zaten cogu insan icin calısanlarının %50 si her sene baska yerlere geciyo. Tabi bunların hepsi benim EY calısan/calısmıs arkadaslarımdan duyduklarım. ya izin ya maaş olarak alıyorsun. periyot değişiyor, illa yıl sonu değil. maaş olarak çok büyük yalan. hep izin olarak veriyorlar. sonra o izinleri de yoğunluktan dolayı kullanamıyorsun, off-season'da 1 ay boşun oluyor ama 60 gün birikmişken 3 hafta falan kullanabilmişti benim arkadaşım ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 valla o konuları spyro daha iyi bilir, benim daha 1 yıl bile olmadı. şu ana kadar izin olarak kullandık, maaş kısmını bilemem. ocak ya da şubat'ta maaş olarak ödendi diye hatırlıyorum ama, benim o sıralarda çok fazla olmadığı için ve expense ile beraber yattığı için çok emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Spyro tam bir unsullied. Ejderhadan köle olmaz diyen khaleesi sağlam yanılmış ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 AYLIK FAZLA MESAİ İLE 7 BİNE GELİYOMUS EY'DE MAASLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 arcane said: Spyro tam bir unsullied. Ejderhadan köle olmaz diyen khaleesi sağlam yanılmış ahahaha spoiler içine alır mısın lütfen daha o bölümü izlememiş olanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 belli donemlerde para olarak odeniyor.. son iki senedir busy season basinda onceki doneme ait birikmis tum overtimelar tek seferde odendi.. onun disinda izin olarak odeniyor evet.. ama izni kullanamayinca yanmasi kadar sacma bi sey yok tabi.. 3 veya 6 ay icinde kullanilmazsa para olarak odeniyor yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 EY mi bu. deloitte'te kesinlikle para ödenmiyor 4 ayrı kişi söyledi bunu biri çok yakın arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Spyro said: big 4 icinde fazla mesai odeyen tek sirket EY.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ha pardon ben üşendiğimden okumaya onu atlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 deloitte'da izin olarak bile odenmiyor diye biliyorum ama bu topicte de goruldugu uzre sirket disi dolasan bilgiler cok alakasiz olabiliyor.. yaniliyor olabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Eşek gibi çalıştırıyorlar etc. de işe girme kolaylığı/maaş/kariyer imkanı şeklinde analiz ederseniz 4 big en iyi tercih başlangıç için. Özel sektörde kimse sizi 8 saat çalıştırıp, üstüne mesai verip, bir de 3k maaş vermez tecrübesizken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Veren veriyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 assistant brand manager diye yeni mezunlar alıyor işte pepsico'da, coca cola'da o maaş seviyesinde. philip morris, bat mtleri yine 3.5k falan alıyorlar. illa finans yapcam diyorsan da m&a house, investment baking, private equity falan (deal kapanırsa 10 maaş prim falan alabiliyorsun) ya da dediğim gibi fmcg finans departmantları (saatler çok daha iyi, maaş iyi ama prim olmuo genelde), ama tr'de pek fazla yok, olanlar da yine big4 alumni alıyorlar genelde. bcg, bain, mckinsey var gpa 3.5+ ve okulun iyi ise, mck'de 4600'den başlıyorsun. kısacası düşünmek zor geliyorsa fmcg marketing, zeki adamım diyorsan strategy/management consulting (big4+accenture excl. tabii) big4'da para kazanamazsın ama kendini hayli hayli geliştirirsin, üniversitede boş beleş takıldıysan senior olana kadar bir güzel yontarlar seni, auditten tut risk assurance, advisory, consulting (deloitte diğerlerine göre daha iyi strategy consultingde) özel sektör dediğiniz aile şirketleri veya holdingler ise, bence bok gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 öf içim bayılıyo bu konularda be şu yukarda adı geçen sektör ve şirketlerin hiçbiri mi çekici gelmez bu thinktank'çiler kaç para kazanıyolardır acaba ya http://www.tepav.org.tr/tr/ekibimiz/ mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Allure- said: bcg, bain, mckinsey var gpa 3.5+ ve okulun iyi ise, mck'de 4600'den başlıyorsun. kısacası düşünmek zor geliyorsa fmcg marketing, zeki adamım diyorsan strategy/management consulting (big4+accenture excl. tabii) Mckinsey ve bcg en yüksek maaşı veriyor ama 3500-4000 arası bir maaşla başlatıyorlar. Fazla mesai ödemesi yok. Ayrıca mckinsey için 3.5+ şartı yok eskisi gibi. Hatta direk 1. dereceden 2.75 ortalamayla giren insan biliyorum. Ama o elemanın mülakatlara çalıştığı kadar ben hayatımda herhangi bir aktivite için çalışmamıştım(bcg'ye de başvurusu vardı ama direk cv'den reddettiler). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Holy said: ildeniz ben bireysel olarak gelip seni denetlemek istiyorum ne zaman geliym? onlar kapıdan sen bacadan GEL BEBEĞİMS GEL!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Phoenixlin said: Allure- said: bcg, bain, mckinsey var gpa 3.5+ ve okulun iyi ise, mck'de 4600'den başlıyorsun. kısacası düşünmek zor geliyorsa fmcg marketing, zeki adamım diyorsan strategy/management consulting (big4+accenture excl. tabii) Mckinsey ve bcg en yüksek maaşı veriyor ama 3500-4000 arası bir maaşla başlatıyorlar. Fazla mesai ödemesi yok. Ayrıca mckinsey için 3.5+ şartı yok eskisi gibi. Hatta direk 1. dereceden 2.75 ortalamayla giren insan biliyorum. Ama o elemanın mülakatlara çalıştığı kadar ben hayatımda herhangi bir aktivite için çalışmamıştım(bcg'ye de başvurusu vardı ama direk cv'den reddettiler). 10k da verebilirler, olay o değil. Denetime giren adam sayısıyla saydıklarınıza giren adam sayısını kıyaslamak lazım. Bahsettiğim şey o. Bu arada ben denetimci değilim, sektörü de günahım kadar sevmiyorum, ama işte alan razı veren razı durumu var o sektörde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 kötü bir haberim var, özel sektörde çalışan personel olarak zengin olamazsınız arkadaşlar. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 ama muhtar kent? adama daha yeni 27 milyon $ ulufe (jestiyon) ödediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 kumda kosarak da at olamazsiniz arkadaslar, ben de onu soylim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 bu firmalar neyi denetliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 kıçımızı başımızı denetliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 AQUILA ADMİN OLSANA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 fak dis şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar