dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Çocuk dünyadan habersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 betayı patlattılar geç kalmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ESBR rate i mature olarak belirlemiş adamlar contenti teen e çekmek için çalışma yürütüyormuş. Türkçe Meali: Eğlence Yazılımı Değerlendirme Kurulu oyunun derecesini "Yetişkin" olarak belirlemiş, adamlarda içeriği düzenleyerek Eğlence Yazılımı Değerlendirme Kurulu'nun dereceyi "Genç"e çekmesi için çalışma yapıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 İçinde sekis mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 kan, vahşet, entrika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 "Çocuklar alabilsin diye içeriğimizi sansürlüyoruz ve kesiyoruz" cümlesi kadar kötü bir reklam olamaz :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Adamlarda cevabını vermiş yaff, Biz "T" rating alıcaz diye fanlarımıza yarattığımız oyunu değiştirmicez diye. Zaten Elder Scrolls serileri, Oblivion ve Skyrim de "M" ratingliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 wtf bethesda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 hakkı Teen zaten oyunun. bebeler oynasın, mahrum kalmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Sabah uykulu kafayla yanlış okumuşum. Öyle bir çalışma "yürütmüyorlarmış". The ESRB advised us that it has given The Elder Scrolls Online a Mature rating. While we may disagree with the ESRB’s determination, we do not plan to challenge the rating, and we are unwilling to change the game’s content to achieve a different rating. The game we have created is the one we want our fans to be able to play. As a result of the ESRB rating, we are in the process of promptly updating everything with the required rating and age gates, including game trailers, web sites, and ads. Thanks for your understanding. We can’t wait to welcome players into The Elder Scrolls Online soon. Yazıda şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Lütfen ağzıma terlikle vurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 bence okumamışsın bile asdasdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Ama insanların Bethesda'ya olan güvenlerini görmüş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 doğru yoldalar, mmo oldu mu babana güvenmeyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 abi gerçekten anlamıyorum bir daha tekrar edecem şu yukardaki videoda da bakıyorum, live stream de izledim grafikler animayonlar, atmosfer vs gayet güzel ya nedir sıkıntı ya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 FF'den beri bir mmoya para vermedik bu sabah aniden aklıma geldi epey olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 benimde baya oldu ya. ffo'a da vermedim. en son ne satın almıştım acaba. valla hatırlayamadım lan boş boş düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Mortis said: abi gerçekten anlamıyorum bir daha tekrar edecem şu yukardaki videoda da bakıyorum, live stream de izledim grafikler animayonlar, atmosfer vs gayet güzel ya nedir sıkıntı ya hehe +1 abi almam falan diyordum da son video fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ben oynarken bir sıkıntısını görmedim, betaya mutlaka girer oynar, kendiniz karar verirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Grafikler gerçekten güzel, mutlaka denerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Melee hala çok yavan duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ciuv ciuv olmadığı sürece beni rahatsız etmiyor şu animasyon dalgaları, bende atari gibi sevmiyorum ff14arr çok yoruyor beni, eso öyle değil, bir sadelik var ama sizde ona yavan dediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Abi herzamanki cenabetliğimle gene beta gelmedi, open beta çıkar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 open beta olmadan release olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 olacak muhakkak open beta hepimizde girip oynayacağız zaten bu devirde open beta oynamadan oyun almak enayilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar