Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 youtube'a morrowind had better animations yazdım ağzıma sıçtılar emenike. fucking fanboi's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Cinselliğinizi forum dışında yaşayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Warhammerın kombat animasyonları bundan daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Check your email! We’re sending more invites to The Elder Scrolls Online beta. demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 şu her karakterin elinde silah belinde büyüyle gitme olayını sevmiyorum elder scrolls ta onlineda gördüğüm kadarıyla bu da böyle. of LFG 2H DPS/Healer/Add Controler for dungeon diye adamlar çıkcak ortaya lanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 bck said: Hero engine falan kullanılmıyor araştırın biraz. bu oyunu yapan zenimax online studios.. Skyrim i yapan firma Bethesda değil.. Zenimax online = Zenimax = Bethesda. Zenimax bethesdanın kurucuları tarafından kurulan bi çatı oluşum sadece, zenimax onlineın da badhesdadan tek farkı matt firor. Hero engine konusundan da bahsedilmiş zaten, tekrar etmeye gerek yok. Konsol bebelerine instanceshit mmosu iyi satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Sıfırdan Engine yazmak çok zaman alacağı için Hero Engine'i kısmen, başlangıç için kullanmışlar. Yani temelde hero engine var ama kendileri isteklerine göre üzerine eklemeler yapıyorlar. GameInformer Ayrıca konsolcular ile aynı ortamda oynanmayacak. On June 10, 2013, Sony announced that The Elder Scrolls Online would be available on PlayStation 4 by showing it off at their E3 press conference. It was later clarified by Bethesda that it would also be available on Xbox One. There will be no cross-play between platforms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Bir ara bi sadece kankitolarınızı görebileceksiniz oyun öyle instanced olacak muhabbetleri vardı okumaya üşendim söylesenize bir onu bana hadi güzelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 böle bi video koydular şimdi de BEWARE THE FLAME ATRONACH diip 3 mobun arasına girip misslersen ölürsün tabi. http://www.youtube.com/watch?v=8_KO67wCvUc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 subscription will cost $14.99/€12.99/£8.99. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 kimse bişey yazmamış p2p ile ilgili ilginç. :o f2p olsa bile indirmeye üşeneceğim bir oyundu, artık oynayacağımı sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Khiran said: kimse bişey yazmamış p2p ile ilgili ilginç. :o f2p olsa bile indirmeye üşeneceğim bir oyundu, artık oynayacağımı sanmam. ilginç olan birşey yok https://en.wikipedia.org/wiki/The_Elder_Scrolls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Xenus said: Khiran said: kimse bişey yazmamış p2p ile ilgili ilginç. :o f2p olsa bile indirmeye üşeneceğim bir oyundu, artık oynayacağımı sanmam. ilginç olan birşey yok ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 çıkar 1 ay 2 ay geçer iyiyse ondan sonra alırım artık kimse kusura bakmasın. patlak oyunlara pre orderla sub ola ola ömrümüz geçti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 IP value denen birşey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 abi bu ne saçma bir genelleme ya. hani oyunu bethesda geliştirse, ciddi bir şey olarak görülse anlarım da yeni kurulan online oyunlar için açılmış bir stüdyo yapıyor. battlefield'ın mmo-fps'si f2p çıktı. dungeons dragons neverwiter f2p oldu. little big planet'in yeni oyunu f2p duyuruldu. command & conquer'in yeni oyunu f2p duyuruldu. total war'ın f2p oyunu yapılıyor. tekken revolution f2p çıktı. saysan bir sürü daha bulunur. tamam elder scrolls kadar köklü olanı fazla yok ama bu IP'lerin değeri yok mu şimdi? ---- oyunla ilgili benim asıl merak ettiğim şey konsol sürümü. xbox one ve ps4te multiplayer zaten paralı olacak. ekstra para isterler mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 axedice said: Zenimax online = Zenimax = Bethesda. Zenimax bethesdanın kurucuları tarafından kurulan bi çatı oluşum sadece yukarıda yazılmış ciddi olarak görmüyor evet, lol. swtor kadar bütçesi olan bir oyun getiriyorlar. ha ben oyun patlayacak dedim önceki postlarıma bakarsan ama $60 game + $15 subs ile çıkarıyorlarsa kimse birşey diyemez. saydığın oyunlar düşük bütçeli veya IP value'su bitmiş düzeyde. her yerde goty'ları götüren skyrim gibi bir oyun sayesinde hype yapıyorlar ki o bile steamde %50'den fazla indirim görmedi, 2011'de çıkmasına rağmen. IP value zirvede anlayacağın. battlefield mmo olduğundan sen söylemesen haberim bile olmayacaktı. lbp, tekken ne abi, mmo konusu bu? neverwinter'ı dandik f2p'lerin kaynağı olan perfectworld'ün eline verdiler pic oldu. command & conquer ölmüş bir seri. creative assembly, total war dota clone birşey çıkarıcak, zaten moba çıkarıcaksan f2p olacak allahın emri. diğer soruna gelince konsolda da subs olacak. ffxiv'de var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Abi herkesin fikri aynı olacak diye birşey yok ama f2p bende "kalitesiz" "kınayt" gibi çağrışımlar yapıyor. P2p iyidir, koca 20 küsür yıllık elder scrolls efsanesinin f2p olması saçma olurdu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 full voiceover var questlerde. birde beta applicationları silinmiş sanırım. site yenilenmiş falan. 3 mailden tekrar kayıt oldum, us, uk, tr ipleriyle lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 evet ben de tekrar kaydoldum beta için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 b2p olaydı iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Sadece p2p olsa iyi... Cash shop koymuşlar bide -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 patlayacak diyorum dikkatli davranmak lazım swtor 2.0 vurkaç yapacaklar, f2p olacaklarını biliyorlar yolabildikleri kadar. ha cash shop dersen WoW da da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yazuach said: Sadece p2p olsa iyi... Cash shop koymuşlar bide -_- link var mı bunun için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Matt Firor söyledi bugün, main developer. Bu arada..; http://www.reddit.com/r/Games/comments/1kvwop/so_elder_scrolls_online_has_a_sub_fee_and_a_cash/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar