toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Valla PS3'te oynadım, gayet mukemmeldi gorsel solen, atmosfer. Yeni versiyon için tekrar para vermeye degmen bence. Mutlaka oynanması gereken bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 PS3'te oynayamadım, PS4'ü bekliyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 ps3 te resimler güzel gözüküyor ama hareketli olduğunda çok kötü aslında. 55" tv de baktığımdan mı bilmiyorum ama çamur gibiydi resmen. her şey birbirine giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=RhYmOG_H7Fk karsilastirma videolarina bakiyorumda, ps4 versiyonu biraz daha karanlik o kadar. 60 fps de yapmiyacaklarsa ps4 versiyonunu yilin kazigi falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ty5DC29bueI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 lan bu oyunda ağlamıştım sanırım çok çok iyi hala oynamyan varsa ölsün bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 gamepad'in rezilliği ilk saatinde bırakmama neden oldu. kanser olup kemoterapi masraflarını verene kadar yol yakınken bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 progamer said: http://i.imgur.com/jPIsHMB.gif su sanırım oyunlarda facial mocap'in geldiği son nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Hepsisony.com 139 liraya önsipariş açmış; bayramdan önce teslimat sözü veriyorlar. Amazon.com önsipariş fiyatı 50 dolarken bana çok iyi geldi. Daha önce hepsisony.com'dan alışveriş yapan falan oldu mu? Hakkatten gönderirler mi bayram öncesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 bayram zamanı onlardan çok kargoda sıkıntı çıkar. çok yoğun oluyo. ona da onlar bir şey yapamaz. anca 3-4 gün öncesinden vermeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Ben de verdim siparişimi, heyecanlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ben de şu left behind'i oynayayım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 http://image.noelshack.com/fichiers/2014/29/1405516728-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 şu oyunu oynamak için çıldırıyorum. fakat ps4'üm yok. 2 senedir ailecek göçebe bir hayat sürüyoruz, yerleşik hayata geçebilirsem bir ps4 bir de tv alacağım ama bir sene daha diş sıkmam gerekecek bu arada spoiler yemem umarım. şimdi gidip ps4 alsam bu sefer aleti takacak tv bulamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 tebrik ettim hepsisony.com'u. saat 13:00'te geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Filmini yapıyorlarmış. Sam Raimi producer olacakmış. Ellie içinde Maisie Williams(arya) ile konuşuyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 joel rolu icin bryan cranston ya da karl urban. yap sunu sony! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ZmAFhQmuBD4 ne kadar gereksiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 gereksiz ama zevkli baya. Infamous'ta da hoştu öyle resim çekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 knox said: ne kadar gereksiz... hiçbir şeyden memnun olmayan yeni nesil gençlik örneği. ondan sonra neden bu çocuklar gay oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 filmi basit zombi ekşın yapmazlarsa güzel olabilir. şöyle the road tarzı mesela daha dram ve survival ağırlıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 http://imnotatoy.files.wordpress.com/2012/12/index.gif asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 of jack nicholson gifi(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 photo mode gayet güzel bir özellik. Gereksiz denecek birşey yok. İstemezsen kullanmazsın. Bütün oyunlara koysunlar hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar