Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 smoke bomb kullanabilirdin otelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 otel bölümünden önce flamethrower var mıydı ya ben bulamadım o zaman. otel kısmında en mantıklısı rushtı açıkcası. ben hard'da oynadım oyunu. 2-3 mermim vardı bi tane de molo vardı. hemen kapıya molo atıp yukarı kaçtım. aksiyona girsem bitmezdi orası sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 şurda 77 lira http://magaza.taksitle.net/index.php?route=product/product&path=61_62&product_id=93 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 abi orası güvenilir gelmedi pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 siteyi araştırdım, dh'ye yazmış yetkili biri baya mal satmış. 12 gb lık super slim ps3 359 lira falan bilemedim. http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1475295 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 359 tl ne abi eğer guvenilirse hemen almam lazım. garantili falandır inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Gangren said: Bu arada BKM ve DR'a teşekkürlerimi iletiyorum. 104'e alıp, 119'dan sattım, tyvm. abi bu nasıl oldu oha http://images.wikia.com/glee/images/4/4d/Tell_me_loki.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 BKM indirimi ile DR'dan 109'a aldım, bitirip Feza Konsol'a 119'a sattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Ben de yapayım bunu cuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Aynısı benim de aklıma geldiydi ama çanta lazımdı, yerine onu aldım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Joel Edition 125TL satıyor PAL sıfır.http://forum.donanimhaber.com/m_77585877/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 şirketin ps3 eve götürcem akşam yanında bu oyun ve red dead redemption var. ikisi de çok övüldüğünden bi oynayayım dedim ama gamepad ile ilk defa pes dışında bi oyun oynayacağım. inş becerebilirim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ne şirketler var ya. df ömden insan kaynaklarının linkini atsana abi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 şirket o konuda iyi ya. 2 armut + ps3 hazırda her daim =) ama pc'ler için aynı şeyi diyemeyeceğim. cpu fln olarak iyi de olsa gpu kötü ya. anca cod 2 fln kapışıyoruz =) gamepad çok zor geld bana. analog'a hiç alışık değilim. bitiremem büyük ihtimalle. =) bu arada ps4 fln imdada yetişiyomuş cidden. ne kadar geri kalmış konsolların grafiği. aa fln şart ya gözler bozulmasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 o nasıl şirket abi ps3 falan. internet kafede mi çalışıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Bir çok orta/büyük ölçekli şirkette var ps3, pinpon, langırt vs Bir çok demeyim de, çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bizde sadece mescit var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bizim departman oyun departmanı olduğundan öle ya. yoksa kim koyar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 başladım, %20'ye geldim. baya güzel oyun olmuş be. naughty dog yine ellerinden öptürtüyor. yavaş yavaş ilerliyorum pek free roam olmasa bile. uncharted kadar kastırmıyor collectibles'lar da, daha bi film gibi olmuş oyun onla bunla bölünmeyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 KehKeh said: bizde sadece mescit var. ahah şunu yazmaya gelmiştim. df pazartesi istifa ediyorum abi, öm'ni bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 dreagloth said: Bir çok orta/büyük ölçekli şirkette var ps3, pinpon, langırt vs Bir çok demeyim de, çok bizde de var pimpom, ama ya katlanip kenara konuyo malzeme koymak icin, ya da malzemeyi direk ustune koyuyoruz, cok islevli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 bizde masa tenisi baya populer ya. hatta mudurum dun mesai cıkısı gel bi alayım facanı dedi. alamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 %45'deyim, gameplay 13 saat. benim kadar detaylı oynadığını iddia eden varsa buyursun hehe. yalnız oyun ne güzel beeeeee. naughty dog'a kurban olayım. neyse bitiriym de öyle yapıcam review'umu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 -Deno- said: %45'deyim, gameplay 13 saat. benim kadar detaylı oynadığını iddia eden varsa buyursun hehe. Bone said: "iddia ediyorum" ki bu forumda "en iyi" ingilizce okuyabilen kişiyim (elbette ingiliz dilinde okuyanları veya tercümanları hariç tutuyoruz, onlar direk eğitimini alıyor ve işini yapıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 sonuna bakarak devamının gelecegini dusunen var mı benden baska? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar