Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Last of Us/Naughty Dog

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
otel bölümünden önce flamethrower var mıydı ya ben bulamadım o zaman.

otel kısmında en mantıklısı rushtı açıkcası. ben hard'da oynadım oyunu. 2-3 mermim vardı bi tane de molo vardı. hemen kapıya molo atıp yukarı kaçtım. aksiyona girsem bitmezdi orası sdfs
Mesaj tarihi:
siteyi araştırdım, dh'ye yazmış yetkili biri baya mal satmış. 12 gb lık super slim ps3 359 lira falan bilemedim.

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1475295
Mesaj tarihi:
Gangren said:

Bu arada BKM ve DR'a teşekkürlerimi iletiyorum.

104'e alıp, 119'dan sattım, tyvm.

abi bu nasıl oldu oha

http://images.wikia.com/glee/images/4/4d/Tell_me_loki.gif
Mesaj tarihi:
şirketin ps3 eve götürcem akşam yanında bu oyun ve red dead redemption var. ikisi de çok övüldüğünden bi oynayayım dedim ama gamepad ile ilk defa pes dışında bi oyun oynayacağım. inş becerebilirim. =)
Mesaj tarihi:
şirket o konuda iyi ya. 2 armut + ps3 hazırda her daim =) ama pc'ler için aynı şeyi diyemeyeceğim. cpu fln olarak iyi de olsa gpu kötü ya. anca cod 2 fln kapışıyoruz =)

gamepad çok zor geld bana. analog'a hiç alışık değilim. bitiremem büyük ihtimalle. =) bu arada ps4 fln imdada yetişiyomuş cidden. ne kadar geri kalmış konsolların grafiği. aa fln şart ya gözler bozulmasın =)
Mesaj tarihi:
başladım, %20'ye geldim. baya güzel oyun olmuş be. naughty dog yine ellerinden öptürtüyor.

yavaş yavaş ilerliyorum pek free roam olmasa bile. uncharted kadar kastırmıyor collectibles'lar da, daha bi film gibi olmuş oyun onla bunla bölünmeyince.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Bir çok orta/büyük ölçekli şirkette var ps3, pinpon, langırt vs Bir çok demeyim de, çok

bizde de var pimpom, ama ya katlanip kenara konuyo malzeme koymak icin, ya da malzemeyi direk ustune koyuyoruz, cok islevli.
Mesaj tarihi:
%45'deyim, gameplay 13 saat. benim kadar detaylı oynadığını iddia eden varsa buyursun hehe.

yalnız oyun ne güzel beeeeee. naughty dog'a kurban olayım.

neyse bitiriym de öyle yapıcam review'umu.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

%45'deyim, gameplay 13 saat. benim kadar detaylı oynadığını iddia eden varsa buyursun hehe.

Bone said:

"iddia ediyorum" ki bu forumda "en iyi" ingilizce okuyabilen kişiyim (elbette ingiliz dilinde okuyanları veya tercümanları hariç tutuyoruz, onlar direk eğitimini alıyor ve işini yapıyor)
  • Yeni Oluştur...