xunn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Ooo sen de gelirsen tamamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 popun sürprizi made my gece adam niyazi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Popeye said: indirip bir ugrarim size samle oyun oynamayali baya zaman oldu keyifli olur ragelerini ozledim rage'lerin aynısı var upgrade edilmiş olarak, biraz tattı ekip geçen gün. skype üzerinden çok kaliteli gidiyor artık sövmeler heh. dün güzel uykumu aldım, bugün başlarken atın mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Ben de oynicam lan paralı değil miydi bu oyun eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 battı.. tekrar yaptılar. bence oynamayın çok kötü (kedi/ciğer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Ne güzel Crim karakterim var zorla Enforcer açtıracaksınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 bende bakim şu oyuna swtordan iyidir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 haha Red o kadar para bayıldın takip ettin swtor aldın, şimdi buna mı geçecen lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 abi steamden yükledim oyun açılmıyo sinir oldum sildim. ama oynamak istiyorum oyunu asfasdf sitesinden yükliyim bari bu gece bi de öle deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 abi silmeseydin keşke bende de steamden açılmıyor oyun, direk kendi exesinden açıyorum "C:Program FilesSteamsteamappscommonapb reloadedBinariesAPB.exe" buyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Ben de steam den indirdim, sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 bende sorunsuz girdim oynadım sıkıldım sildim oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Saeros said: abi silmeseydin keşke bende de steamden açılmıyor oyun, direk kendi exesinden açıyorum "C:Program FilesSteamsteamappscommonapb reloadedBinariesAPB.exe" buyur abi ordan açtım oyunu ztn. karakteri falan yarattım. sora server seçip girerken sürekli server/client uymuyo falan tarzı hata veriyodu. çözemedim bi türlü sildim bende. şimdi kendi sitesinden indiricem. bide launcher'dan açtığımda 25 mb'lık bişi yüklemeye çalışıyodu ama dl hızı 200 kbs'den başlayıp 3 byte'a falan kadar iniyodu bi anda. hiçbişi indirmiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Obeye'de rus popülasyonu ne durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 var ama çok değil oran olarak görünürde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Biz giricez şimdi Sam'le. Nickler Xunn ve Gunnr. Büyüyünce altın olmak istiyorsanız bize takılıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 dreaglo benimde, oyundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 of abi oyunu iyi oynamak için dehşet zorladım kendimi hani 15 dk filan sabit durmayıp takır takır kill aldım çok iyi oldu çok da güzel oldu ama dağıldım şu an başım falan dönüyor lol bi de assault rifle en temizi gibi ya, hatta onca silah aldım şimdi default assault rifle kullanıyorum o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Abi yalnız gezmicen. Random grupla olacak gibi değil, bariz herkes voicecomlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ahah aynısını düşündüm bi ara "ulan artık tanıdığım insanlarla giricem sadece" diye sonra 5 saat daha oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 iyi oluyor ama öyle, sonra arkadaşlarla girince fırtına gibi esiyorsun. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 valla popla baya estik, financial district türk köyü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ya steam grubu mu kursak, ben kimseyi online görmüyorum. birbirimizden haberimiz olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 bu sabah yükledim girdim oyuna ilk kezde. grafikleri çok düşürmeme rağmen çok takılıo yahu. lag'den dolayı mı acaba anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar