Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 çok paran olması ne güzel bişi lan. obsidian'ı çağırıyorsun oyun yaptırıyorsun adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Komikliklere agirlik verilecekmis iste oynariz komikli komikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Güzel olacağını sanmıyorum. Klasik dizi/film oyunları kötü olur önyargısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2011/12/05/obsidian-ceo-on-crafting-the-south-park-rpg.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 said: En iyi dostumuz Eric Cartman olacak, Cartman bize sınıf seçmemizde yardımcı olacak. Cartman ve en iyi dost? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 http://media1.gameinformer.com/imagefeed/featured/thq/southpark/Combat610.jpg said: You'll be able to select from 5 basic classes : Fighter, Mage, Thief, Cleric, or JEW Oyunun lead designerı Matt MacLean'le söyleşinin devamı için http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2011/12/12/good-times-with-weapons-the-combat-of-south-park-the-game.aspx - Jew için monk paladin tarzı class diyor, bide hp düştükçe damage artacak. - QTE benzeri savunma ve saldırılar var. Npcler saldırırken doğru zamanda defansif ability açarsanız daha az damage yiyorsunuz vs. - Combat turn based, paper mario-FF7 falan diyorlar ama çinpokumanla ilgilenmediğim için nası şeylerdir bilmiyorum. - Streamlining var, rpgseverlerden çok southpark izleyicilerine hitap ettiklerinin özellikle altını çiziyorlar. http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/cartmansprpg.jpg Oyun olarak çok sıradan olacak gibi, bi işte SP seviyorsanız -ki ben severim - böyle gülüp eğlenip herkesle ve herşeyle dalga geçicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 olmaz abi yanlış yazmışlar benim bildiğim cartman bi kurtarıcı lazımsa ben olacam banane der,yapmazlarsa ağlar falan,bknz şekil A en süper süper kahraman yapmadılar beni diye ctulhu ile müttefikliği cartman gibi bi egoiste yakışıyomu lan yeni çocuklardan falan medet ummak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 new kid ne la, chaotic evil wizard cartman oynatacaydım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 http://www.gamasutra.com/view/news/172036/THQ_sold_UFC_license_after_failing_to_break_even_on_it.php said: South Park requires a relatively smaller investment than other titles due to its simple animation. That project's break-even point is also 2 million units, though the publisher believes it can sell well above that, THQ told Pachter. THQ batarken Obsidian'i da goturecek yaninda... 2 milyon nereye satiyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Chris Avellone yol yapıyor inxileda wasteland masteland ayağına ahahah Yalnız relatively small investmentın 2mil satması gerekiyor kısmında bi gariplik yok mu? Hayır AP baya baya investment gerektiriyordu, 850k sattı ve başabaş noktasınında baya bi üstünde kapatmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 önümüze southpark skinli dungeon defenders koymasınlarda (gerçi hep ne güzel olur diyodum ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 maliyet yapıma değil de south park ip'sine gitmiştir büyük ihtimal, 60$'dan çıkıyor gerçi oyun 2 milyon tane satsa south parkın haklarını alırlar adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=bLr-0v-CAyU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 fps oyunu oynadığım zamanları hatırlıyorum auhsdad seviyorum south park'ı her türlü oynanır.. 60 dolar verilir miiii.. YARRRRRRRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 fps oyununda bi şeyden ürküp oyunu kapatmıştım da neydi hatırlamıyorum. ki o zamanlar korku oyunu da çok oynardım. çok alakasız dfs. fena olmayabilir ya bu oyun. çerezlik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 enteresan bir şekilde bende bir şeyden korktuğumu hatırlıyorum ama ne olduğunu hatırlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 fearda arkadan kız yanarak gelirken alt f4 shift del girmiştim ben edit : oo bayağı yanlış girmişim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s06e13-the-return-of-the-fellowship-of-the-ring-to-the-two-towers Oyun bunun devami gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 http://www.gamebanshee.com/news/110554-south-park-studios-and-thq-battle-over-south-park-the-stick-of-truth-legal-rights.html artik biri gitsin obsidian'a kursun doktursun... bir oyunda da publisher sorunu yasamasin lan adamlar. olabilecek en garanti, en tirt IP'de tuttu publisher batti ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 bildigim kadariyla, thq'dan baskasina gitmez oyun. thq da borclu oldugu icin, satistan kazanilacak para borclularina gider. sorun kapanir. cok uzayacagini sanmiyorum o durumun. ozel bir sart falan yoksa yani anlasmalarinda studyoyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 ortada thq kalmadi teker teker butun IP, studyo ve haklari millete satilmakta su an... South Park Studios diyorki "lan IP bizim, sana dagitimini verdik gittin yuzune gozune bulasitirip battin, nereye oyunun dagitim hakkini ihaleye cikariyorsunuz", THQ diyorki "ben anlamam batiyorum yayin hakkini ihaleyle kim alirsa ona verecem" legal mambo jambo duruma gore mahkemede surunurler iste bir sure olan yapimciya olur (yada ihalede viacom parayi bastirip alir kurtulurlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 iste dagitimdan gelecek para, veya dagitim hakki(dokuman mi satilir artik ne olur) alacakliya gecer muhtemelen. thq'nin studyoya borcu varsa is degisir tabii. gotumden atiyor da olabilirim. 8 sene onceki law 101 bilgisi fsdalkgjlskgjas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ubisoft almiş ya of nefret ediyorum ubisofttan The company's assets have been divided: Sega agreed to purchase Relic (Company of Heroes), Koch Media has agreed to purchase Volition (Saint's Row) and the Metro property, Crytek has agreed to buy Homefront, Take-Two will purchase the unannounced game Evolve, and Ubisoft will buy THQ Montreal and the South Park game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar