Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Absolut said: Smuggler için ne tavsiye edersiniz? hah tam bunu sormaya gelmiştim. underworld trading - scavenging - armscraft düşündüm ben. ama sonra ne bileyim treasure hunting cynthetics ya da başka şeyler de olabilir dedim emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 syntweave, armortech falan endgamede ne kadar ise yarar belli degil. biochem ile artifice akar her turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 selam, scavenging, slicing, underworld trading skillerim var, lvl 21 sonu itibaryle 115k (yüzonbeşbin) param var. kkthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 efendim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Masquerade said: syntweave, armortech falan endgamede ne kadar ise yarar belli degil. biochem ile artifice akar her turlu. aynen çok pişmanım kasmadıma artifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Bounty Huntelaar oynuyorum ne seçeyim meslek, artı level kaçta öğrenmeye baslıyorum ve hatta nerden başlıyorum haritada. ve son olarak bu oyunda ah nerde gardaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 imperial fleet ve kaas city'de olması lazım empire için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Norak said: selam, scavenging, slicing, underworld trading skillerim var, lvl 21 sonu itibaryle 115k (yüzonbeşbin) param var. kkthxbye Class ne ve para nasil yapiyorsun anlat bakalim bi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Biochem schematic'lerini nereden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Biochem trainerdan? :P AH'ye bak, slicing görevlerinden random schematic geliyor paso. Bide yaptığın itemları reverse engineerlarsan yeşilden mavisini, maviden morunu öğreniyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 bende arkeoloji syhth ve underworld aldım iyi midir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 teşekkürler dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 da ne olarak degiştiriyim.fazla kasmamıştım ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Endgame craftta ne var belli değil, daha iyisini daha kolay almak mümkün mü ve endgame ne kadar gearbased falan bunlar hep soru işareti. Classına uygun sıradan bi craft 3lüsü seçmişsin işte, iyi ya da kötü diye bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 arkadaşlar oyunu biz yapmadık bize sormayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Red said: da ne olarak degiştiriyim.fazla kasmamıştım ztn artifice - treasure hunting - archaelogy. slicing ile de süper para kasılıyor. lockbox almaya göndert sürekli, bir arkadaşım geçen gün 140k yaptı sadece lockbox'a göndererek. hem mission'ın parası da çıkıyor sürekli, çok para harcamadan crew skill kasmış oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Crew yolluyorsun gorevlere . Yolladıgın goreve o gorevın skılıne puan kazanıyorsun. 400 mudur en ust noktası su anda acaba bılen varmı ? ps: buraya sormıcamda nereye soracam server kapalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 oyundaki crafting sistemi eve'nin skill sistemini andırıyor. onda listeye bırakırdık, birkaç gün uzak kalınca kendi kendine skilleri kasardı. bundaki sistemde bilgisayardan uzak olmak (3 dakika süre veriyor mesela, sonra tekrar komut vermen gerekiyor) mümkün olmasa da, bizzat senin uğraşman gerekmiyor companionu yollayarak. ancak bana pek karlı gibi gelmedi bu sistem. her bir gathering 300-500 papele maloluyor. 10-20 skill kasayım derken bir bakmışım tüm param bitmiş. değer mi gerçekten bu crafting skillerini kasmaya? bazı düşen itemları ah'den satmak istedim ama gitmiyor. e bu durumda crafting yapıp satalım desek onlar da gitmeyecek. işime yarayan itemları craft edecek seviyeye de gelemedim bir türlü. ben 20 olmuşum, craft ettiğim eşya halen 9-12 felan. şehirlerde oturup grind mi yapıcaz illa hammade toplamak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 biochem ile harcadığım parayı çıkartıyorum valla. topluca medpackler vs stimler yada direk resource koyuyorum biraz da fiyat kırıyorum (ayakları alışsın sonra döşicem fiyatları) iyi satıyor birde kendime hiç medpack vs almıyorum oradan da karım olduğunu düşünürseniz iyi yani zarar ettirmiyor en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 topluca medpack dediğin yeşil itemlar mı mor felan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 medpack işte. general medpack yada compact vs hepsinden 10ar 10ar paket şeklinde koyuyorum o leveldaki adamlar alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ha doğru tabii medpackte yeşil-mavi felan renkler yoktu. medpack stacklenebildiği için satılması daha rahat oluyordur o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Medpac lerde de renk var ya. Benim anlamadığım reverse eng. ile bulduğumuz mor medpac için mor material gerekiyor daha hiç bi görevden mor getirmedi benim crew. Vendor falan mı aramak lazım mor material almak için acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Şu an tamamen atıyorum, hiç bir kaynağı yok ama içgüdülerime göre şöyle olmalı; 1. Eğer gather edilebilir bir malzeme ise zor oluşan ve endar spawn olan resource kaynağı gerektiriyordur. 2. Eğer Mission malzemesi ise bazı NPC'lerin görev bazlı crit'leme bonusları var. Yüksek seviye görevlerde crit'ler ise, o zaman o item'ı getiriyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar