Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Niye Chrome?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

Saeros said:

sorum var uplıyorum topici
windows 8'de varsayılan browser konusunda iron çok sorun çıkartıyor. şu an diğer programlardaki linklere tıkladığımda iron açılması gerekirken hiçbir şey olmuyor mesela.

bunu nasıl çözebilirim?

Iron as DefaultBrowser tool: https://www.srware.net/forum/viewtopic.php?f=18&t=6364&sid=caf4fb1250f8dab7bfb3601b20856cea

bi de bu işe yaramadı, forumda da zaten registry'de şunu silin bunu silin falan yazmışlar. uğraşmadım comodo yükledim o da iyiymiş
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

chrome kullanmanın ie kullanmaktan farkı yok
ha pcde yüklü geldi diye ie kullanıyorsun
ha yanlıslıkla google reklamına tıklayıp chrome
ff wins

Firefox kullananlar browserın hatalarını hiç kabullenmediler. Opera, Safari, Chrome diyenlere burun kıvırdılar. Ama "Chrome'u sırf Google dedi diye kullanıyorsunuz" demek hatalı bir argüman olmuş. Daha sade, daha hızlı, daha güçlü ve daha fazla eklentiye sahip olduğu için kullananları gözardı ediyorsunuz.
Futuremark testi sonuçları:
http://www.youtube.com/watch?v=Z9Kbp9Bi1BU
(Videoda Opera övülüyor, o da iyi bir browserdır)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
selam,
telefon hattını alırken kimliğini verdin mi?
verdiysen, track edilebiliosun (:P)
GERGE said:

reyou said:
sunu siz yazdikca bende yazicam,

gencler, yurttaslar kredi kartlariniz, banka kartlariniz, mail adresleriniz, faceboook, twitter, hepinizin ana sayfasi olan google, kullandiginiz akbil, foursquare, telefonunuzun gps i bla bla bla... hepsi bir sekilde naptiginizin log'unu tutarken google chrome un mu log tutmasi caninizi acitiyor?

hayir performans vs konusunda ezici bir guc olsa bisey demicemde, browserlari karsilastirirken privacy hede hodo seklinde bir savunma cok komik cidden.

google un bu denli basarili bir search engine olmasi, leb demeden leblebiyi anlamasi data mining den geciyor elbet, data mining olmadan napsin adamlar oturup kendi kendilerine yazsinlar neyin neyle iliskisi oldugunu dsfsdf

Mail Runbox. Facebook sayfam tamamen bos, sadece mesaj yollamak icin kullaniyorum. Twitter yok. Ana sayfam Google degil, DuckDuckGo ile arama yapiyorum. Istanbul'da yasamiyorum. Foursquare ne ola ki? Telefon'un GPS kapali, gerekince harita aciyorum sadece. Hem EasyList'in tracking filtresini, hem de DoNotTrackMe eklentisini kullaniyorum. VPN Turk'ye IP'si ozel olarak gerekmedikce surekli degisen IP adresleriyle log tutmayan bir firma araciligiyla acik. Birbirlerine bagli kullandigim tek seyler Facebook-Mubi-Microsoft-MangaRock.

Bu arada Chrome ve Chromium neredeyse tamamen aynilar. Tek farklari Chrome tablarinda pdf aciyor, Pepper Flash var ve data mining yapiyor.

Bir-iki hafta geri guncelendigi icin sadece tamamen ayni olan ama hakkimizdaki en buyuk data mining kaynagi olan internet gecmisini paylasmak istiyorsan o senin bilecegin is.
Sosyal ağlarda paylaş

kişisel bilgisayarımda yaklaşık 10 senedir firefox kullanıyorum, ağır mağır ram yiyor ama güveniyorum

iş yeri bilgisayarında chrome kullanıyorum.. bilgisayar yenilendiğinde firefoxa geçeceğim

chrome evet hızlı ama hiç güvenmiyorum yani veremedi o güveni.. abi iki dakka hepsiburada da geziyorum çat anında orada baktıım ürünler reklam olarak karşımda.. insan bi işkilleniyor sevmiyorum

piç chrome
cici firefox
Sosyal ağlarda paylaş

chromecuydum,
firebug ffdeymiş die geçtiydim te o günden beridir mutluyum.

Esas soruya gelince,
Niye chrome? çünkü kapitalizm iliklerimize kadar işlemedi henüz,
hala en iyisini tercih etmeme hakkına sahibiz. Çünkü zamanla en iyileri çöp oluyor ve seçeneksiz kalıyoruz.
Çeşitlilik için, güzel yürekli insanlar için FF!.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

chrome evet hızlı ama hiç güvenmiyorum yani veremedi o güveni.. abi iki dakka hepsiburada da geziyorum çat anında orada baktıım ürünler reklam olarak karşımda.. insan bi işkilleniyor sevmiyorum

Şu olay baya gıcık ama abartısız 150 tab ile bile pek yavaşlamadığı için hala tercihim Chrome.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...