ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 toplu ea indirimi vardı o zaman girmiş olabilir hatırlamıyorum fiyatları şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 ben nhl 17 çıktıktan sonra nhl 16'yı 10 dolara almıştım. yine madden'in yenisi çıkınca eskini yanılmıyorsam 20 dolara almıştım. nba 2k da tr store'de 40-50 liralara düşüyor, nba live desen 29 liraya düşüyor. fifa 18 bile bile 89 liraya düştü geçenlerde. sony gerçekten son 1 yıldır süper indirimler yapıyor. harbiden xbox yanından geçemez, hiç değmez. üst üste koysan 20-30 oyunda en az 500-600 lira karlı çıkarsın sırf oradan biraz indirim beklesen. pc'ye gelen indirimlerin artık hemen hemen hepsi ps4'e de geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 bak bu olabilir. eğer dedğin gibi 10 dolar seviyesine düşüyorsa alınır ps4. indirim konusunda ps store'un çok iyi olduğunu biliyorum zaten geçenlerde 200 liraya giden imam'ın ps hesabının ilk sahibi bendim zaten. asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 dediğim gibi spor oyunlarında yenisi çıkınca 1 eskisini almak sorun değilse onlar güzel düşüyor. 50-60 liraya rahat alırsın hepsini 1 sene sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 spor oyunlarının olayı zaten günceli alıp competitive oynamak değil mi ? 18 çıkınca 17 uninstall ediliyor direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 nhl, nfl ve mlb için geçerli değil ya. en azından benim için. kariyer kısımlarını oynuyorum genelde. ama ea access burada ön plana çıkıyor en geç nisan ayında en yeni spor oyunları ekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 xbone one x 1800'e düşmüş bazı yerlerde. teknosa, mediamarktta vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 controller fiyatina dusse alinir dicemde haksizlik olucak. saksilarin altina koymak icin fena diil, kutusunada sogan sarimsak filan konur balkonda o yuzden controller +50TL filan olursa alinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Burada biri bana inat alacakti siz ona haber versenize. Ben de biraz kratos ile atreusa avlanmayi ogreteyim sdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 neden düşürdüler acaba? exclusive oyun azlığından ötürü talep mi az ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 ben one s aldım valla 1000 liraya yanına da ea acces 1 yıllık. yetti. aldıktan 2 gün sonra one x fiyatı düşmeseydi iyiydi. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 abi e3 gazına bide para battıgı için ve tv'de 4K oldugundan e bide üstüne red dead redemption 2 gelmeden birincisini oyniyim diye One X aldım 3 gün önce.. Alet güzel hoş ps exclusive harici oyunların hepsin bundan sonra xbox'a alırım. Şimdi gelelim asıl soruya mesela red dead redemption oynicam ben ama kutulu alsam o da one x enchanded oluyo mu ? yoksa mecbur onu store'dan alıp indiricem mi.. aynı şey mesela witcher için onu da tekrar 4K oynamak istiyorum. gidip dnr'dan one versiyonu alsam o da mı 4K yoksa mecbur o store'daki versionu mu indiricez.Anlamadım o olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 xbox'ı bilmem ama ps için ps pro özel oyun yok üstünde ps4 yazıyo direk oyunların ama pro için geliştirilmiş versiyon tarzı bir şey ile pro da daha iyi performansla oynayacağını belirtiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 The arguable biggest news of the day is that Red Dead Redemption's Xbox 360 version has now been patched to take advantage of Xbox One X hardware. That means, like other Xbox 360 games given the X treatment, RDR will now render at nine times its original 720p resolution. Should you have a 4K TV, an Xbox One X, and a copy of RDR, you'll be able to play the game at 3840x2160 pixel resolution once its patch launches sometime today. patchliyor oyun kendini one x 4k icin diye anliyorum. https://arstechnica.com/gaming/2018/04/surprise-red-dead-redemption-is-getting-a-4k-patch-on-xbox-one-x-today/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 ps4çüler ağlasın şimdi de biraz. bi götü boklu gow ve lastofus oynayabildiler diye kendilerini master race sandı kekolar sdfs. 4k tv'm den ekran görüntüsü atarım size üzülmeyin rdr2 çıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Exclusive konusuna girme bence ağlayan sen olursun. 4k tarafından yoluna devam et orası açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 lan bırak oyun basını ve influencerların gazıyla exclusive de exclusive. gow ve lastofus gibi iki tane tamamen linear bir oyun deneyimi sunan ve lets play izleyerek bile aynı deneyimi yaşayabiliceğin iki oyun dışında neyi var lan bilmediğimin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 zaaaaaaaa xbox ve exclusive aynı cümlede. (facepalm) 1800 hala çok saksı altlığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 ahahah nası geliyo ps fagler. bana gow ve lastofus dışında kayda değer exclusive sayın lan 1080p köylüleri. çamur gibi oyun oynuyosunuz sonra gelip exclusive sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Arkadaş sanıyor ki normal ps4 normal xbox gibi 1080p oynatamıyor. Ben Pro kullanıcısı olduğum için 4k yaa olayı Pro sahiplerinde pek işlemiyor zaten. Bloodborne Bound (video game) Days Gone Death Stranding Detroit: Become Human Dreams (video game) Driveclub Final Fantasy VII Remake Ghost of Tsushima God of War (2018 video game) Gran Turismo Sport Gravity Rush 2 Hidden Agenda (2017 video game) Horizon Zero Dawn Infamous First Light Infamous Second Son The Inpatient Killzone Shadow Fall Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue Knack (video game) Knack II Little Big Planet The Last Guardian The Last of Us Part II The Last of Us Remastered The Order: 1886 P.T. (video game) Ratchet & Clank (2016 video game) Shadow of the Beast (2016 video game) Shadow of the Colossus (2018 video game) Spider-Man (2018 video game) Tearaway Unfolded That's You! Uncharted 4: A Thief's End Uncharted: The Lost Legacy Until Dawn Until Dawn: Rush of Blood Yakuza 6: The Song of Life Yakuza Kiwami 2 Ki daha sildiklerim var bunlar genel olarak başarılı diye gösterilenler. X Box için eleme yapmadan hepsini koyalım kaç exclusive varmış toplamda bir göz atalım. Crimson Dragon Dance Central Spotlight Fighter Within Forza Motorsport 5 Fru (video game) Halo 5: Guardians Halo: The Master Chief Collection Kinect Sports Rivals Powerstar Golf Rare Replay Shape Up (video game) Sunset Overdrive Xbox Fitness Edit 1: Forza ve senelerin kitlesi Halo dışında oyun yok çok yazık. Hani sadece GOW ve Last of Us olsa bile ne yazık ki Xbox'da o kadar bile yok... Edit 2: PS4 toplamda 70 exclusive oyuna sahip bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 şu sikko oyunlardaki gameplay süreni toplayıp yazsana kardeş. bakalım ne kadar exclusive oynamışın. until dawnlar yakuzalar falan var listede asgdasdahdlkm hakkaten ps4 aldırtırlar bu oyunlar abi, göt ettin beni. OKSKOLOSOV OYONLOR COG GÖZOL !!1! canım sen git bi gtayı, witcherı, acyi 4k demir taşşaklı makinada çatır çatır view distance ile oyna, sonra konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 15 yaşında mısın yaw mesajlara bak fjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 garibim bide hdr'ı 4k sanmış. 4k ile proya vuramazmışmışım sdfs. şuan 3 sistemden en dandik ve en güçsüzü ps4. OMO OKSKOLOSOV VOR!!1! @ red ad hominem yaparak tartışmanın modası geçmedi mi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 hem xbox hem ps4 var. xbox da oyunlar genelde birazcık daha ucuz oluyor. indirimsiz hali için konuşuyorum. bugun gene baktım rdr2 hariç preorderlarda falan xbox daha ucuz. türkiye store için diyorum. mesela metro exodus xboxda 180-ps4 de 300 tl. steamde de 90 tl imiş sanırım. xbox game pass var bir de aylık 30 tl ye abone oluyorsun, epey oyun var onun içinde epey süre götürüyor ordaki oyunları bitirip iptal edince bile baya kardasın. ben xboxdaki oyunları epey bitirdikten sonra ps4 aldım, oynamak istediğim exclusive oyunlar vardı ama sırf onun için deger miydi bilmem. ikisinde de aynı fiyatta ise xbox a alıyorum kolu daha rahat geliyor bana. exclusive konusunda microsoft zaten başka boyuta geçti alın isterseniz pc de isterseniz konsolda oynayın diyor. hatta birkaç oyun için ps4 ile aynı servera bağlanmayı yapacaklarmış da sony kabul etmemiş. ama ps4te de bloodborne gibi bir şaheser var onu da ayrıca söylemem gerek. https://www.youtube.com/watch?v=3V9zxXN1rx0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 hangi exclusiveleri, kaç saat oynadığınızı şuraya yazsanıza abi. sonra bi düşünün sırf exclusive için ps4 tercih etmek mantıklı mı? mantığını geçtim, adam gow serisini çok seviyodur, bloodborneu seviyodur, parası vardır alır. ona hiçbir lafım yok. benim lafım burda xbox saksı ehe!!1! diyen ps4 faglere. 2 tane exclusive oyunu toplamda max. 30-40 saatlik deneyim için 300er küsür tl domalıp kendini master race sananlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar