supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 boston - irlanda yeşili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 gene mi konsol vs pc? beyler bi örenemediniz şunu, pc kendine alınır, konsol arkadaşa aldırılır. Arada gidip pes mes oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 supremeallah said: boston - irlanda yeşili bunu yazmaya gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 gta 4 mod yapınca şöyle oluyormuş: http://www.dsogaming.com/news/weekly-gta-iv-gallery-23-29-october-new-photorealistic-gta-iv-screenies/ gta 4 motorunun bu kadar geniş olduğunu bilmiyordum. gta 5'te bu şekilde bi grafik ayarı yaparlar mı bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 icenhancer 1.35b çıkacaktı en son, o adam aştı iyice. thumbnail'dan gerçek mi oyundan mı anlaşılmıyor bina sokak görüntüleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 aha ne yaptin sam sirf badman ve little jacob icin oynanir gta 4 kacirma bence http://www.youtube.com/watch?v=tD2zEmuHqV8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 gta v leak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ispanyol oynamayalım ya, irish olalım, jamaican olalım, öyle bişiler olsun en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 jamaican dediğin gene ispanyolun yandan yemişi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 said: RockstarGames Rockstar Games 100 minutes to go. #GTAV Trailer. rockstargames.com diyor twitterda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 LJ efsane ya, keşke bi de onun DLC'ini çıkarsalardı, seen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Laz mafyası olsun oyunda, başında da KVden Laz Ziya olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 london olsun, ama bu sefer modern zamanlar 1969 değil. onda laz türk mafyalarda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ÜŞÜYORUZ....... http://www.youtube.com/watch?v=bmzaFTIL-6s&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 testere lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 50 dk var trailer 'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 10 dk var. çok heycanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 trailer beni hiç heyecanlandırmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 negzel lan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 hmmmpf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 güzel bence.uzun yapsınlar yahu şu oyunu.dlc üstüne dlc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 grafik gelişim hızı son bir kaç yıldır çok yavaşladı sanki ya.. ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. misal 2001'de final fantasy'i izlediğimde lan bundan 10 yıl sonra bu grafiklerle oyun moyun çikar demiştim. 10 yıl oldu. çıkmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 grafik gelişim yok bile zaten. sadece konsolların potansiyelinde limite yaklaşıyolar. zavallı pcye de konsoldan portlu oyunu çalıştırmak düşüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 xbox oyunu yapıyorlar ztn ps3te çok kötü oluyor.pcde yine iyidir oynamadım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar