Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Theft Auto V

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Liebe said:

abi kalite harika .gif olmasına rağmen offff lan resmen ps4 aldıracaklar adama zorla

en az bi 106 ekran tv'de öyle olmuyor işte sdfs

hayatta para vermem ps3'te bi rockstar oyununa.
Mesaj tarihi:
şirketin ps3'ü alıp eve getirdim geçenlerde yanında last of us ve red dead redemption ile. 1 saat sonra paketleyip geri götürdüm. bi aim alamadım analogla. alışınca nasıl oluyo bilmem ama alışma sürecini çekemeyecek kadar nefret ettim =) seve seve pc bekleyeceğim.
Mesaj tarihi:
Abi acaba bekletsem almasam, 1 ay sonra Beyond çıkıyor, onunla kasıma kadar oyalansam, zaten çok iş var bu aralar. Sonra kasımda ps4 alsam direk onda oynasam nasıl olur diye düşünmüyor değilim.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

görüntü kalitesini merak ediyorum ben, kimse de yazmamış... GTA4 gibiyse alınmaz zaten.

ben framerate'i merak ediyorum ps3'ün bunu kaldıracak bi hardware'i olduğuna inanmıyorum
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

grafik her sey degildir argumani, destekledigimiz oyunlarda savundugumuz bir tutummu :D

grafik hersey degil ama buyuk faktor, aksini dusunen kitap filan okusun, oyun filan oynamasin zaten...
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Abi acaba bekletsem almasam, 1 ay sonra Beyond çıkıyor, onunla kasıma kadar oyalansam, zaten çok iş var bu aralar. Sonra kasımda ps4 alsam direk onda oynasam nasıl olur diye düşünmüyor değilim.

Alacaksın abi PS3 için. Ona dayanacak bir insan yok.
Ama PS4 için ben emin değilim. PC için beklemeyi tercih ederim Online'ı böyle debdebeli olacaksa.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Oyunu acaip oynamak istiyorum ama SS'lerde, videolarda göründüğü gibi görünmeyeceğini adım gibi biliyorum; o yüzden direniyorum. PS4'e duyursalar da rahatlasam.

elimde 1080p leak oynanış var ve görüntü kaybı düşük, videoya bakarak şunu söyleyebilirim ki gayet iyi, gösterilenlerle çok fark yok.

http://i.imgur.com/VC82SBI.jpg
http://i.imgur.com/MTKzBCo.jpg
  • Yeni Oluştur...