vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 red dead redemption efsane güzel bi oyundu ya. 2.si falan çıksa ne güzel olur, hatta gta 5 e zaman harcayacaklarına onu yapsalardı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Oyunu acaip oynamak istiyorum ama SS'lerde, videolarda göründüğü gibi görünmeyeceğini adım gibi biliyorum; o yüzden direniyorum. PS4'e duyursalar da rahatlasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Liebe said: abi kalite harika .gif olmasına rağmen offff lan resmen ps4 aldıracaklar adama zorla en az bi 106 ekran tv'de öyle olmuyor işte sdfs hayatta para vermem ps3'te bi rockstar oyununa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 şirketin ps3'ü alıp eve getirdim geçenlerde yanında last of us ve red dead redemption ile. 1 saat sonra paketleyip geri götürdüm. bi aim alamadım analogla. alışınca nasıl oluyo bilmem ama alışma sürecini çekemeyecek kadar nefret ettim =) seve seve pc bekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Abi PS3'e de alıcaz PS4 çıkınca ona da alıcaz kaçarı yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Oyun leak olmuş, stream eden falan varmış. http://i.imgur.com/ovjx2R0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Xbox versiyonu düşmüş torrente :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Abi acaba bekletsem almasam, 1 ay sonra Beyond çıkıyor, onunla kasıma kadar oyalansam, zaten çok iş var bu aralar. Sonra kasımda ps4 alsam direk onda oynasam nasıl olur diye düşünmüyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 http://instagram.com/dabzombi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 E gel ağzıma sıç bi de ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 görüntü kalitesini merak ediyorum ben, kimse de yazmamış... GTA4 gibiyse alınmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 grafik her sey degildir argumani, destekledigimiz oyunlarda savundugumuz bir tutummu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 10 metre ötesini göremediğin oyunda "grafik herşey değildir" diyemiyorsun bile. GTAIV felaketti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 of bildiğin asrın oyunu geliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 abi nasıl adam da xbox kopyası olur yaw bildiğin oynuyor şu an adam evinde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 LathspeLL said: görüntü kalitesini merak ediyorum ben, kimse de yazmamış... GTA4 gibiyse alınmaz zaten. ben framerate'i merak ediyorum ps3'ün bunu kaldıracak bi hardware'i olduğuna inanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Kanuni said: grafik her sey degildir argumani, destekledigimiz oyunlarda savundugumuz bir tutummu :D grafik hersey degil ama buyuk faktor, aksini dusunen kitap filan okusun, oyun filan oynamasin zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 nm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Xaenin said: Abi acaba bekletsem almasam, 1 ay sonra Beyond çıkıyor, onunla kasıma kadar oyalansam, zaten çok iş var bu aralar. Sonra kasımda ps4 alsam direk onda oynasam nasıl olur diye düşünmüyor değilim. Alacaksın abi PS3 için. Ona dayanacak bir insan yok. Ama PS4 için ben emin değilim. PC için beklemeyi tercih ederim Online'ı böyle debdebeli olacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 OF DARLANDIM ELİM AYAĞIM TERLEDİ ÇIKSIN OYNAYALIM AKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Ne zaman veriyormuş şimdi Aral Kargo'ya? Rome'ları bir gün önceden vermişti de, tam release günü elimizde olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Ps4 de nasıl olur acaba gta5 off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 LathspeLL said: Oyunu acaip oynamak istiyorum ama SS'lerde, videolarda göründüğü gibi görünmeyeceğini adım gibi biliyorum; o yüzden direniyorum. PS4'e duyursalar da rahatlasam. elimde 1080p leak oynanış var ve görüntü kaybı düşük, videoya bakarak şunu söyleyebilirim ki gayet iyi, gösterilenlerle çok fark yok. http://i.imgur.com/VC82SBI.jpg http://i.imgur.com/MTKzBCo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ps3 1 sene daha gidermiş o zaman ps 4 erken çıkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 grafik motoru neymiş bu arada yeni bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar