senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 pizza bira yaninda iyi gider bu film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Black-ice said: bu ne michael fassbender'ın en büyük hatası gerçekten hiç yakışmamış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Digiye düşünce izlerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 yorumlar negatif.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 osuruk olacağı kilometreler öteden belliydi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 trailer uwe boll filmi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 abi kanye west müziğiyle ac fragmanı yayınlarsan o film nasıl güzel olabilir sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 deno gelip ne kadar mükemmel olduğunu yazar şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 essege fassbender vursan esek yine esektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 o kadar yüzeysel bir film olmuş ki anlatamam yani. matrix'ten araklanan animus ile sürekli araya giren sahneler böyle insanda pacific rim izliyormuş hissi falan da uyandırıyor yani arada sırada. filmin sanat yönetimi de sanki biraz abartılmış gibi geldi de, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 dreagloth said: deno gelip ne kadar mükemmel olduğunu yazar şimdi gitmedim ama kesin mükemmeldir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 imax var mı ona gideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Şimdi ben filme BAYILDIM. Fakat serinin fanı olarak söylüyorum bunu tabiki. Filme yapılan eleştirileri okuduğumda hikayesine ve karakter gelişimlerine laf edilmiş olduğun gördüm. Oyunları oynamayan biri için cidden anlaşılması güç olabilir. Açıkçası hikayeyi bilmeyen insanlara göre yapılmış filmi izlemektense bunu izlemeyi tercih ederim kesinlikle. Çünkü Amerikan seyircisine anlatabilmek için koyacakları dialogları duyar gibiyim şuan, aman kalsın... Film hiç o introductory safsatalarla uğraşmıyor, hikayeyi biliyorsun CUK diye oturuyor karakterler ve hedefleri. Derinlik olarak ise Desmond'ın hikayesi ne kadar anlatıldıysa Callum Lynch'in de hikayesi o kadar anlatılıyor. Yani oyunları sevip buna bok atmakta olamaz. O yüzden GERÇEK Assassino oyunlarını sevenler filmi de sevecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Ac 1 oynamis biri olarak hikayeyi orada biraktim sdfg yeterli mi film icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 ac serisi benim için ezio oyunlarıdır. gerisi hikaye sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 AC'in bütün serisini oynamadım ama film iyidi, şahsen beğendim ancak sonuna doğru olaylar bir anda oldu bittiye geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Bone said: keşke bunun filmini direk ilk oyundan oluştursalarmış. en iyi assassin teması ordaydı. direk Hassan Sabbah hikayesinden bile alabilrlerdi. hatta müziği de Hawkwind yaparlardı müthiş olurdu, İspanyol Engizisyonu beklemiyordum. Bütçe sıkıntı olabilir diyecektim 125 milyon dolaresmiş... Suriye kaotik olmasa şahane olurdu o çekimler (bir de kalede çekseler vs...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 ilk yarı bitti, şu an beklentilerimin oldukça üzerinde. umarım aynı çizgide devam eder ikinci yarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 İkinci yarı üst olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 ikinci yari sonunda selcuk sahinin 40 metreden gol attigi maci izlemis gs taraftari gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 ikinci yarı da gollü geçti, wot gelir sabaha benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 ilk 3 oyunu oynamıştım sonra bıraktım sistemim yetmedi :) filmi beğenmedim. Oyunla bir alakasını da kuramadım açıkcası. yani sinemada gereksizmiş ayrıca lanet olsun 3d ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Bende bugün izledim. sinemada izlenmez beklentisiyle gidip, sonunda iyi film yapmışlar diyerek çıktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 tutarsa serisini cat cat cat diye cikartacaklardir kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar