ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 sevgilime aldık bundan, bende 4s var. aynı oyunu oynuyoruz mesela, s3 bir süre sonra ısınmaya ve kasılmaya başlıyor, 4s'te tık yok. genel olarak da menü geçişleri falan 4s kadar hızlı değil. telefon şekil olarak ekran olarak ve donanım olarak çogiyi cidden ama androidin yemesi gereken bir ton ekmek var. şu 4.1 gelsin bakalım belki düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 4 yıl sonra alırım ucuzcudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ahmedinejatın tespitleri o kadar doğru ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 su androidin yeni versiyonlarini siz bekliyorsunuz ben harap oluyorum. lutfen gidip bir winphone ya da iphone alin bu iskence bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 e sürekli gelişim halinde olan ve ios'a göre daha yeni bir işletim sisteminin gelişip daha iyi olmasını beklemekten normal ne var? gidip forumlarda root rom vs peşinde koşmak mı lazım illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 android'in yeni sürümünü beklemektense her sene yeni iphone çıkmasını beklememizi istiyor sanırım, ondan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ahmedinejad said: sevgilime aldık bundan, bende 4s var. aynı oyunu oynuyoruz mesela, s3 bir süre sonra ısınmaya ve kasılmaya başlıyor, 4s'te tık yok. genel olarak da menü geçişleri falan 4s kadar hızlı değil. şu dediğin galaxy s3'ün hatasıysa çok komik olur, s2 var bende ve ne kasılma ne de ısınma problemiyle karşılaşmadım. s3'te bu başladıysa, bir şeyi yanlış yapmışlar demek ki. hatalı sürüm çıkarmış bile olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Mum_Chamber said: bu arada su cok guzel bir yazi: The Samsung Galaxy S III: The First Smartphone Designed Entirely By Lawyers @androidpolice şunu okuyunca çok güldüm, iyi ki apple pc parçaları, tv vs gibi işlere girmedi, yoksa herkesi dava edip dururdu. kimse ürün çıkartamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 apple tv? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Kıçıkırık bir galaxy aldık anneanneme, ayarlarını yaparken gördüm ki samsung acınası şekilde apple'ı kopyalamaya çalışmış. Hadi başarsa bunu neyse, yandan yemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Pehh bu aralar telefon almayı düşünüyorum da S3 ile 4s arasında kaldım ,pek iç açıcı yorumlar gelmemiş sanırım samsung için ,almayayım mı? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 güzel telefon güzel. 4.1 hakkında yorumlar da çok iyi. 41 gelince uçar alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 4s imi satıp yerine bunu aldım. ekranı daha geniş ve renkleri daha canlı. amoled ekran iyi bir gelişme olmuş, özellikle telefonda film izlemeyi sevenler fark edecek. bu aralar bir telefon almayı düşünüyorsanız paranızı s3 e yatırın derim 4s te çok güzel bir telefon ancak s3 bir nesil yukarda ve bunu hissettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 samsung elemanı beyler, banlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 E biz zaten samsung/android fanboi forumuyuz. Iwhore adamı olsa belki ban, yoksa gogo viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Karar aşamasındayım samimi yorumlar bekliyorum bea :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 iphone cikiyor iki aya. beklersen s3 fiyatlari da duser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Son kararım S3 olacak gibi ,birkaç gün içinde alıcam ,yeni ayfonu bekleme lüksüm yok pek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 her türlü android ezecektir zaten, gönül rahatlığıyla al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 yeni iphone çıksada 4.8lik ekranı olmayacağı kesin o yüzden s3 önümüzdeki 2 yıl için iyi bir tercih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Basit bir sorunum var, eşimin S3 alarm kurarken her defasında melodiyi ayarlamak gerekiyor. Default diye bir olay yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 ben ayarlarken hiç bir ayar girmiyorum default bir alarm çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Ama ben değiştirmek istiyorum, çok saçma bir şey çalıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Bugün aldım da ya ben teknolojiden çook uzak kaldım baya takoz kullanıyordum kaç sene yada teknoloji yürümüş ,gitmiş arkadaş ,şahane telefon ilk izlenimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Desire kullaniyorum arik degisim zwmani geldi. Acaba s3 mu yoksa note mu, kararveremedim bir turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar