inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/859468-cebinde-patladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 şu sitelerde haber altındaki yorumlar beni benden alıyor ya aSDASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 iphone 5 g.tünde patladı haberine benzemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Bu saatten sonra alınır mı sizce s3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 note2 al onun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 note2 de eşşek gibi arkadaş tasıması çok dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 abi 1k veriyorsan eğer Nexus 4'ü niye düşünmüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 bütçeye göre alınabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Bu saatten sonra telefon alırsam saf android olanlardan alacağım. Custom rom falan da kurmayacagim. Sıkıldım lan poli ne tüketiyor diye araştırma yapmaktan. O vakti ilime irfana veririm daha iyi. O yüzden Nexus 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Ahaha adam yilmis hakli olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Aynisi bende de var. Alet bi toparlayamadi kendini. Bende yildim lan, Android development'a girdik girdik ciktik habire adsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Valla yildim. Rom kuruyosun, bug çıkıyor bekle update gelsin. Adam bi update koyuyor, sonra da Full wipe required. Ananın orekesi. BBS kurduk bakıyoruz, app gösteriyor ama hacı senin bu Program zırt pırt internete bağlanıyor demiyor. Developer olacam la bu gidişle hakkaten. BBS kullananlar, şimdi bi uygulama sürekli ufak data alışverişi yapıp duruyo ama nedir bulamıyorum. Bunu tespit etme imkanı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Valla abi ne yalansoyliyim masallah bi kere gik demedi alet. Biz kez sentinel kurdum ozamandan beri sadece update gelirse guncelliyorum. Ki google senkron sagolsun komple kurulum 5 dakikada bitiyo herbi halt en son nadi bırakırsam oyle geri geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ShadowFax said: abi 1k veriyorsan eğer Nexus 4'ü niye düşünmüyorsun?Nexus 4'de ne bellek arttırılıyor ne de pil değiştiriliyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Alalı 1 sene olacak ağustosta ,artık ufaktan donmalar ,ıkınmalar yapıyor ,format mı atmam gerekiyor yada rom değiştirme falan mı oluyor ne yapmak lazım ? Telefon yazılımıyla ilgili hiç bilgim yok o tarz ,rom falan değiştirirsem garanti yalan mı oluyor mesela ,nedir ne değildir ,nasıl yaparım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Bi tane rar extractor indirdim deneme yaparken 0 isimli root klasorunu secip extract et dedim etmez olaydim alet 0/0 diye bir root daha atti simdi sanki her application 2tane var gibi davraniyor. Whatssapp 2farkli resim klasörü ile calisiyor mesela. Komple silmekte istemedim varmidir öneriniz.. Format atmak 5dk deil ama bi ton resim ivir zivir var almak gereken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 data wipe'ta resim klasörleri falan silinmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Yo yo oyle degil demek istediğim klasorleri direk yarattigi gibi silmek istemiyorum varmidir bi yontemi ptoblem olusturmsyacak sekilde halledebilmenin. yoksa bile tek yapacağım sey format. Belki bir fikriniZ vardir diye sormustum cunku cidden dangalak hinfi gibi oldu telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Bahayahheayhe al sana android :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Cozum ayfon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Film izleyebildiginiz gun gelin ayfoncular yada batarya değiştirme icadiniz olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 E ikiside oluyo olm ayfonda :) batarya degistirmek 3dk bilion dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 oturup 10 tane 0.5 mm'lik vida mı sökücem rakı masasında. veya hatta onu geçtim otobüste falan dshufdhasufh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Korax said: E ikiside oluyo olm ayfonda :) batarya degistirmek 3dk bilion dimi :) Koraxhhaaaaaan sana sinan ozenden senin ağzını yerim ben i armağan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 sabonis said: oturup 10 tane 0.5 mm'lik vida mı sökücem rakı masasında. veya hatta onu geçtim otobüste falan dshufdhasufh 3 tane :) abi kac kere batarya degistiriyoruz sanki. 1.5 yilda 2 yilda zaten telefon degisio. Konusulmustu bunlar konularda bi dunya. Neyse yau, tercih meselesi illaki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar