patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 900 olan mini bile yerel garanti değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Bunlar çakma o vakit ? kaçak filan bile değil yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 içi boş falandır galiba. çakma da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 s3 tırt zaten :) 750 liraya kadar düşmüş demek belliydi ehueh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 refurbished üründür muhtemelen o s3'ler. Ayrıca garantisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 aradaki farkın daha azına mapfre'den elektronik cihaz kaskosu yaptırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 fark buymuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 4.1.2 geldi bugn bana, cok iyi olmus cok da güzel olmus, note 2'deki coklu pencereler falan gelmiş daha tam kurcalamadım ama guzel olmus menüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 telefon konusunda özellikle bu smartphone olayında ciddi bir bilgisizlik ve kültürsüzlük sahibiyim o yüzden saçma sorularımı göz ardı edebileceğinize inanıyorum. şimcük; konunun neredeyse tamamını okudum sormak istediğim bir kaç soru var öncelikle telefon genel olarak nasıldır 1 sene ve üzeri kullanan arkadaşlar memnunlarmıdır genelde çıkarttıkları arızlar ve geri dönülemez hataları nelerdir basit bir şekilde alabilirsem iyi olur. bu telefonu internetten okudum ve inceledim ancak hız düşkünü bir insan olarak telefondaki bu kayma, su dalgalanması, incik boncuk sesleri gereksiz işlem yapan her türlü animasyon ve sesi kapatabiliyormuyuz? ve telefonu sahip olduğu özellikleri istediğim şekilde kapatarak ne kadar daha hızlandıraibliyoruz. şuanda nokia n82 kullanan biri olarak soruyorum işe yararmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 evet dediklerim yapılabiliyormuş Jelly Bean 4.2.1+Cyanogenmod 10.1 yükleyerek telefonu istediğimiz şekilde ayarlayabiliyormuşuz öyleki dev mode sayesinde fadeback sürelerini bile ayarlanabilir hale getirmişler. güzel telefonmuş gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Bence tek ve en büyük sorunu, yanılmıyosam gorilla glass'ı bu seride kullanmamışlar s2'de kullanılmış o yüzden ekran hassas kalıyor ve kırıldığında da çok masraf çıkartıyor. Onun haricinde ben eksiğini görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 gorilla glass 2 var s3de, gorilla glassı çizmek zor cidden ama kırılması mümkün malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 wifi ve mobil bağlantı gün boyu kapalı, telefonla günde 5 kere zor görüşme yaparım. 2 günde toplasan yarım saat film izledim, 1 saat civarı da şut çekme oyunu oynadım. batarya %10a düştü bile. güç tasarrufu hep açık, ekran parlaklığı da %30larda. ayarlarda bir yanlışlık mı yapıyorum sizde durum nedir? bir de screen shot nasıl alınıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 elini dik tut sonra böyle solsa daha okşa telefonu alıyor ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 tişikirlir limi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 kavurma stock rom mu var alette ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 varmı cidden kavurmanın yaşadığı tarz şarj problemi genelde yoksa ona has bir durummu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 var genel olarak şarj böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 kaç gün gidiyor ortalama batarya normalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 oyun oynamazsam bi gün rahat gidiyo internet gps hep açık oyun oynarsam sabah 8de şarjdan çıkardığım alet 12 de %20 yi görebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 vay benim başıma gelenler, bunu yazılım güncellemesiyle falan düzeltemezler değil mi telefonu satana kadar kanser olurum artık hergün batarya doldurmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 1500 ver telin şarjı bi gün dayanmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 rom/kernel bilgisi verse iyi olurda, hayır demekle yetindiğinden su linki verebilirim sadece :D 4200mah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 bu adamlar (oem smartphone üreticileri) isteseler 1 hafta gidicek smartphonelar yaparlar sadece , ama telefonların kalınlıklarından dolayı okadar shitstorm dönerki insanlar incelik obsesifligi yuzunden gene 1 gün giden bataryaya geri donerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar