Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ruIoIKprcgg&feature=autoshare a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 haberlerde izlemiştim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 adami cekip, herkesin dagilmasi da enteresan olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Araba patlar diye tırsardım ben olsam. Helal ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 lol arkada ne yapio bunalr diye trene baka ninek gibi izleyen takim elbiseli sisko kesin turk, veya ailesinde turk var adsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 o arabanın sahibi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 şöförmüş o o minik kız cılgınmış ama en delikanlı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 aquila said: adami cekip, herkesin dagilmasi da enteresan olmus. cok cekmekte istemiyolar sanırım bi yeri kırılmıstır dıye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 eet ya harala gürele taşımaktan daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 lan zaten bacagindan cektiler, bi de cekip orda biraktilar, cekip gotursunler demiyorum, cektikten sonra kimse ilgilenmedi adamla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ilk yardım bilen yoktur =P şahit falan yazarlar diye kaçmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 zaten türkiye'de istemeyeni şahit yazmasalar her yıl binlerce hayat kurtulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 araba yanıyor ama yan şeritten trafik akmaya devam ediyor. trafik akışı kesilebilecek bir yol mu emin değilim de keşke trafiğin akmasını da engelleselermiş. bi de o adam "injured" diyorlar da ölmüş yahu? ayrıca kötü oldum videoyu izlerken, ne pis olaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 olm araba patlasa ki filmlerde patlıyor böyle son anda kaçıyorlar bok yoluna ölcekler sfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 sofor icin durum fena yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 takim elbiseli adam arabanin sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 tamam iste herif suclu ise gg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 abi yalnız arabalar realde patlamıo öle filmlerdeki gibi pek :p çok nadir olan bişi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Ben de onu diyecektim filmlerdeki gibi patlaması çok çok düşük bir ihtimal diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 aquila said: lan zaten bacagindan cektiler, bi de cekip orda biraktilar, cekip gotursunler demiyorum, cektikten sonra kimse ilgilenmedi adamla. polise yardım edip çıkardıktan sonra bırakıyolar abi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 adamların first responder diye bir hadisesi var polis, ambulans, itfaye üçlüsünden biri olaya dahilse çekileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Hem adama zarar vermemek hem de alev alev yanan 2 aracın yanında fazla durmamak için çekiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Helal olsun. Yalniz gariptir, normal karsilamamiz gereken, olmasi gereken bu diyecegimiz seyi hayranlikla izledik, ona da ayri bir uzuldum. Besiktas Yildiz'dayim ben. Burdan her an trafik var ve her gun en az 3 ambulans geciyor. Oyle serefsizler var ki onlarin yuzunden bazen 10 dakikadan fazla bekliyor ambulans 100 metre bile olmayan yolu katedebilmek icin. Dun de aynisi oldu, yolun en basindan birisi arabasindan indi, geldi burda serefsizlik yapanlari durdurdu bagira cagira, ondan sonra gecebildi ambulans. Ve hic degismiyor burdaki durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 lan iyide iyice ileri çeksenize adamı çekmişken patlıcak araba falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar