Mal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Casein şart en önemlisi uyku sırasında vucutta kullanılacak protein olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Kazeinin lazim oldugu adamlari suraya koysam sanirim cukunuz duser abi. Siz bi spor yapmaya baslayin sonra gunu gelince vucudunuz haber verir size kazeinin gece gerektigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Birakin bu brosciencelari 2 yildan asagi vucut gelistiriyosaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 sabonis said: çikolatalı suyla nasıl iyi ya. suyla nesquik yapmışsın gibi oluyo rezalet anasını satiim :D suyla MOK gibi, bir kere denedim, never again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Esh said: Birakin bu brosciencelari 2 yildan asagi vucut gelistiriyosaniz casein ise yariyor ya, fakat iste zararli mi emin olamadim whey kullaniyorum sadece. ha belki yatmadan once whey icsen o da yarayacak sonucta alinan protein artiyor, caseinin bir olayi olmasa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Ya ne alakası var 2 yıl yapan adamın vucududa antremanda kası yıkıyor gece uyurken onarıyor benimkide aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 casein bariz scam ya. vücudun ihtiyacına göre kullanıyor aldığın proteini, yatmadan önce casein alıyorsun diye yavaş yavaş onu kullanmıyor. kg başına 2 gramınızı alıp keyfinize bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Mal said: Ya ne alakası var 2 yıl yapan adamın vucududa antremanda kası yıkıyor gece uyurken onarıyor benimkide aynısı. ilk dönemler ne yaparsan yap hayvan gibi kas yapıyor vücut, ilerleyen yıllarda bu baya düşüyor oyüzden adamlar ne yapsak da 10% bile olsa hızlandırsak acabanın derdine düşüyor ve böyle şeyleri kafaya takmaya başlıyor. sen günlük makronu tuttur, gerisini umursama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 İçtiğiniz 200 ml sütün içerisinde 6-7 gr kazein var taş çatlasa. Önce wheyi emikliyor sonra kazeini içiyor o arada kazein bekleme odasında gazete okuyor diye bir mantık yok. Sadece sen hazmı zorlaştırıyorsun, daha o proteinin kana karışmama sürecindeyiz, sütün ve whey'in amino asitlere daha yeni yeni ayrıldığı aşamadayız. Mideni bozduğunla kalıyorsun yani özet bu. Osuruk kokunla can çekişen insanlara "ama kazeyn" deme şansın kısıtlı. Onun yerine bir yığın şey var improvement için. Onlarla ilgilenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Uyumadan hemen süt içmeyin lan yazık vücudunuza sabaha kadar ne zorluklar yaşıyor o sindirim sistemi :( Üzüldüm bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Yani söylenmek istenen şey kana karışması 15dk değil de 2 saat oluyor ama yine kana beraber karışıyorlar. O 15dk da da bişey karışmıyor 2 saatte de yavaş yavaş karışma gibi bişey yok yani. Hazmedilince karışıyor. Parça parça da hazmetmediğine göre mide gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 benim demek istediğim eskiden kalan bilgilerime göre vucutta protein depolanmıyor. Vucutta karbonhidrat varsa kendi işlevinde kullanıyor yoksa karbonhidrat niyetine enerji için harcıyor. Yani sabah yediğin yumurta öğlen yediğin tavuk gece yatana kadar bi şekilde vucuttan çıkıyor. Vucut onarım yapım işlevini gece uyurken yapıyor. O yüzden önemli gece uykuda kullanacağı protein olması. casein zararlımı bilmiyorum. En güzeli akşam 6 da bol proteinli bir öğün yiyip 9 da yatıp uyumak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Protein vücutta depolanmıyor ne demek abi. 100 kg deve eti yesen kaslarına kadar olanı 2 saat içinde sindirecek sonra sıçarak atacak mısın proteini? Yapmayın böyle şeyler ya. Sabah yediğin yumurta ve öğlen yediğin tavuğu sindiriyorsun, vücudun ihtiyacı olan enerjiyi alıyor oradan. Yediğin proteinli besinlerin tamamı mala gitmiyor, hayvan gibi enerji var proteinde. Yediğiniz yemeğin sindirimi zaten 6-7 saat sürüyor. Bir tavuk yediğinde, kırmızı et yediğinde zıbam diye midede parçalanarak proteinler kaslara gitmiyor. 20 metre bağırsağınız var, yavaş yavaş emiliyor, kana karışıyor. Kazein iyi mi evet iyi. İçmeyin denmiyor. Tnation'da Whey vs Casein article'ları var okuyunuz onları. İdeal olarak yatmadan 4-5 saat önce büyük öğününü yersin (post workout olduğunu varsayıyorum) yatarken de yarım scoop kazein patlatırsın senden iyisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 depolanmiyor tabii ki vucudun enerji depolama yolu yag dokusudur, protein de yaga cevirilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 selam bir kaç sorum var. -whey almayı düşünüyorum, optimum uygun duruyor double çaklıt mı yoksa cookies 'n cream mi ? meyve aromalılar nasıl ? -öğle yemeğinde tavuk falan yiyorum, bazen sebze, 5.30da işten çıkıp 6.30 gibi spora başlıyorum 8den sonra da eve gidip yemek falan hazırlayıp yiyorum. hangi arada içmem gerek ? spor çıkışı içsem 1 saat sonra yemek yesem ağır gelir mi ? -pipim düşer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 abi tadi goreceli ya. cookies begenmiyorum ben yemek agir gelmez pipi dusmesinin yaniti surada da verilmis https://eksisozluk.com/entry/69270119 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 %100 gerçek bir yorum dasaaa Çakma testo enjekte etmediğin sürece cinsel isteğin azalmaz aksine çoğalır. Protein tozuyla kas yığını olamazsın o da ayrı bir başlık konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 kullanan herkes sikayet ediyor cukum kalkmiyor diye. kullanmayin su mereti. kalbinize, karacigerinize verdigi zarari saymiyorum bile. erken yasta kalp krizleri ne yayginlasti oyle. bonzai'den tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 applev0dka said: selam bir kaç sorum var. -whey almayı düşünüyorum, optimum uygun duruyor double çaklıt mı yoksa cookies 'n cream mi ? meyve aromalılar nasıl ? -öğle yemeğinde tavuk falan yiyorum, bazen sebze, 5.30da işten çıkıp 6.30 gibi spora başlıyorum 8den sonra da eve gidip yemek falan hazırlayıp yiyorum. hangi arada içmem gerek ? spor çıkışı içsem 1 saat sonra yemek yesem ağır gelir mi ? -pipim düşer mi ? - optimum uygun fiyata en kalitelilerden biri. aroma olayı zevkler ve renkler... ama %99'unda (özellikle suyla içince) bi iğrenç aftertaste oluyor, cocacola zero stili. - sporunu bitirdiğin gibi oracıkta gömsen, eve gelip 7.30 falan yemek yesen missss - düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 kucuk paket al tadini denemis olursun, gidip kova alma hatta salonda tanidiklar varsa bir dil atabilirsin kaplarina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 milletin kapina dil atmak ayri bi gaylik ornegi. kendi kapiniza da dil attirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 dasaaa said: kullanan herkes sikayet ediyor cukum kalkmiyor diye. kullanmayin su mereti. kalbinize, karacigerinize verdigi zarari saymiyorum bile. erken yasta kalp krizleri ne yayginlasti oyle. bonzai'den tehlikeli. Yavrım o zaman marketlerden 0 alışveriş yapman gerekiyor. Ne yoğurt ne peynir ne pirinç ne bulgur ne şampuan ne de sabun. Meyveler bile sakat paso geri dönüyor ve onları biz yiyoruz. Sanki herşeyimiz süper sağlıklı protein tozumuz kaldı... Ayrıca eminim ki başında götünde en ufak ağrı anında ağrı kesici atan tiplerdensin sen!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 ad3m said: %100 gerçek bir yorum dasaaa Çakma testo enjekte etmediğin sürece cinsel isteğin azalmaz aksine çoğalır. Protein tozuyla kas yığını olamazsın o da ayrı bir başlık konusu. sentetik testo da arttırır isteğği hatta bb dozajlarında normalin 3-4 katı azgın olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Uzun süreçten bahs ediyorum abi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 applev0dka said: selam bir kaç sorum var. -whey almayı düşünüyorum, optimum uygun duruyor double çaklıt mı yoksa cookies 'n cream mi ? meyve aromalılar nasıl ? -öğle yemeğinde tavuk falan yiyorum, bazen sebze, 5.30da işten çıkıp 6.30 gibi spora başlıyorum 8den sonra da eve gidip yemek falan hazırlayıp yiyorum. hangi arada içmem gerek ? spor çıkışı içsem 1 saat sonra yemek yesem ağır gelir mi ? -pipim düşer mi ? selam, -suan elimdeki 8. optimum sanirim ve surekli cikolatali urunu tercih ediyordum. Yeni tat arayisina girince cookis 'n cream aldim, ve keske daha once alsaydim dedim. hep cikolata filan bayiyor bir yerden sonra. - eger fiziksel degerlerine gore gunluk protein alimin yemek uzerinden yeterli ise protein tozunu hemen almaliyim ya da antrenmandan once/sonra diye kasmana gerek yok kendini. ancak yeterli degil ise; antrenmandan once 50gr yulaf ve 1 olcek protein tozunu mikserden gecerek (is cikisi direkt salona gittigini dusunerek) tuketebilirsin. boylece karb. ihtiyacini da karsilayip bir nevi ara ogun yaparak daha iyi sonuc alabilirsin antrenmandan. benim suan kullandigim sistem de bu sekilde. saat 6:30 da paydos edip direkt 1 olcek whey ve 90gr yulafi tuketiyorum su ile, antrenman sonrasinda da eve gelip 200gr tavuk gogus veya kofte ile 275gr basmati pirinci gomuyorum. ornek teskil edebilir sana tabii degerleri kendi fizksel degerlerine gore revize etmelisin. cok karisik anlatmis olabilirim, kusura bakma. - pipin dusmez. herhangi bir steroid icermiyor whey urunleri. vucut steroid alinca testosteron uretme ihtiyaci duymuyor, cunku zaten hali hazirda bunyede bulundugu icin, beyin tekrar uretme sinyali gondermiyor, gondermedikce de beyinde bu sinyalleri calistiran kisim bir sure sonra uyusuyor,tembellesip nasil olsa surekli mevcut depolar full diyor, boyle oldukca da kullanmayi birakan insanin sinyalleri zayifladigi icin pipisi dusuyor. kabaca boyle izah edeyim. standart gida takviyesi (whey vs) gibi urunlerde steroid yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar