Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supplement loglari


Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

2. gun, Pump-Bol, Bioforge ve Arginine bugun kendini hissettirdi antreman esnasinda, Gogus ve Biceps yaptim. Hic gormedigim damarlar cikti resmen kol calisirken.

Test Booster'in etkisi de kaslarda hissetiriyor kaslar daha dolu ve sert su anda urune baslamadan onceki haliyle.

ki bodybuilding.com da blood test ile bu urunu 1 ay kullanan birinde baya bi testesteron artimi oldu, yani fasa fiso veya placebo dan ziyade lab test ile kanitladi bi tane kisi urunun etkisini.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

He lipospray geldi, gecen gun. Basladim ama hani 2-3 gun icinde ne etkisini gordum bilemiyorum ama acikcasi, diger urunler ve lipospray le birlikte son gunlerde iyi bir gelisim var. son 2 haftadir, kaslar baya dolgun, iyi de besleniyorum. Lipospray acikcasi cok etkilemiyor gibime geliyor. Bakalim 1 hafta icinde etkisini gostericekmi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ama senin stack zaten bayagi genismis. oyle pek lipo'nun varligiyla yoklugunu hissetmene imkan verebilir mi onu da merak etmiyor degilim :) neyse zaten o su an cok elzem degil 2-3 ay sonra onun icin bi rewiev daha isterik senden.

ben direk kafein olan pre-workout kasmiyorum da istedigim olay sadece vucudu sasirtmak. yani 7-8 aydir 3-4 farkli sekilde calistim en iyi gelisimi hep rutin kirdigim donemlerde almisim onu fark ettim. o yuzden bi donem pump pre-workout alip abanayim diyorum.

kafein icinde soyle bir durum var, normalde ben 1-2 arasi yatip, sabah 7de kalkiyorum okul duzeninde. simdi kafein icerikli supleman alinca uykusuzluga neden olup uyku saatlerimi taciz etme ihtimali cok yuksek. fakat kafeinsiz de pump olmaz ya, oyle iki ucu boklu degnek gibi biraz :) no-xplode kullanirken sende uyku problemi felan oldu mu hic bu arada?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...