Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Independence Day 2 (2013)


akinci

Öne çıkan mesajlar

IMDB

Ilk bölümünü severek izlemistim. 3. bölüm icin de tarih olarak 2014 verilmis. Sanirim cift bölüm modasina uyacak Emmerich.
Filmin 3D olmasi planlaniyor. Will Smith'den onay bekleniyor (Men in Black 3 nedeniyle hangi projeye önce baslayacagi belli degil vs), ve bu sefer amerika baskani rolünde oynamasi düsünülüyormus..
Suan maddi kaynakli ve finans sorunlarida asilamamis henüz. Yani ne kadar 2013 verilse de, tam kesin tarih henüz kesin degil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yönetmen aynı zaten. adam independence day ile başladı, bugünlere geldi. :p

ilkini vaktinde sevmiştim, uzaylı istilası filmi yoktu zaten uzundur ilk çıktığında. yeniden yapılır hale getirmesi iyi oldu.

izlerim her halükarda, emerik'in en düzgün filmiydi heh.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 yıl sonra ...

Film Independence Day Forever (ID4Ever) ismini taşıyacak ve iki parça halinde vizyona girecek. İlk filmin vizyon tarihi 24 Haziran 2016.

Çekimler geçtiğimiz günlerde başladı. Yönetmen uzun süre Will Smith'i kadroya katmak için mücadele verdiyse de sonuç alınamamış. Hatta bu yüzden her ihtimale karşı Will Smith'li ve Will Smith'siz iki senaryo yazdırılmıştı. Eğer Will Smith sonradan dönmeye karar vermediği sürece biz Will Smith'siz senaryoyu izleyeceğiz.

Wİll Smith haricinde kadroda filmde görünen herkes var. (Başkanın kızını bile yetişkin olarak ve aynı oyuncu tarafından canlandırılarak göreceksiniz) Hatta Area 51'deki kaçık bilim adamını canlandıran Brent Spiner bile. Şimdi o adam ölmedi mi diyeceksiniz, yönetmen "süprizi bozmam" diyor.

Hunger Games ve Expendables'den Liam Hemsworth, Game of Thrones dizisinden DeObia Opare, Nymphomaniac ve Antichrist'den Charlotte Gainsbourg, The Guest'den Maika Monroe, Sisters, Once and Again ve CSI: NY dizilerinden Sela Ward ve Oz the Great and Power ile Black House Down filmlerinden çocuk oyuncu Joey King ekibe katılacak yeni isimler arasında.

Filme dair ilk yeni afiş dün yayınlandı. Şerefsizim aklıma gelmişti, yeni gelecek uzaylılara karşı geri mühendislikle üretilmiş UFO'lar kullanarak savaşacağımız! Film öncekinden 20 yıl sonra geçiyor ve uzaylıların teknolojisinin ele geçirilmesiyle insanlık solucan dleiklerini keşfetmeye dek varan birçok teknolojik atılım yakalıyor ama bu sırada keşfettikleri bir acil durum çağrısı ilk filmdeki istilanın gerçek sebebini ortaya çıkartacak yeni ve çok daha büyük bir istilayı ortaya çıkartıyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

windows 8 yukleyeceklermis bu sefer :o tablet menusuyle saftini kaydiracaklamis uzaylilarin irkcanak.

ahah yapılmış espriler geç kaldım.

ilkindeki o "uzaylı istilası" ve xcom'un ilk bölümlerindeki şaşkınlık ve çaresizlik olmadan aynı etkiyi vermez film ama ya. xcom'un final görevleri gibi heyecansız geçer yani, orada da kendi silahlarıyla karşılık vermeye başlayınca kolaylaşıyor oyun zira aynı hesap. :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...