Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden adam gibi Siege yapmayı olanak sağlayan MMO yok?

ogi_can

Öne çıkan mesajlar

Ulan tek şey geliyor aklıma MMO ve PvP denilince, yüzlerce kişi, bir kısım kaleyi savunurken diğerlerinin kuşatması.

Tam bir MMO PvP öğesi arkadaş, neden hiç bir MMO'da bu tam olarak kullanılamıyor? Lineage II var sanırım bi ona yatkın o da çok eski be arkadaş. Grafikler falan, ortamda kötü diyorlar.

Yani bana tutupda 10-20 kişilik sıra bekleyerek katıldığın bayrak kapmaca mantığı ile pvp falan demeyin. Ne lan o? Çocukmu kandırıyorsun sen? Kuşattır bakayım stormwindi orclara, trollere, nasıl for da horde nidaları yükseliyor servardan. Meh..
Sosyal ağlarda paylaş

the sims sociala da başladım o ayrı. ama doğru da diyosun çağa göre gidip 85 yapmam lazım kalan dk ve magei. mal gibi bitirirm son raidleri yeni raid getirir onuda bitiriz. öyle takılırız.

mount and blade.... close enough! diyesim geliyor ama değil. Yani mmo değil. one lan öyle mal gibi dalıyoruz kimse kimsenin afedersin şeyinde değil. Çok saçma.

@marlo

warhammer patlamadı mı ya? yani tamam oyuncu kitlesinin bi 11 milyon olmasını beklemiyorum ama tamamen dediğim sistemmi ki warhammer? endgame sıçıyor diye duymuştum.
Sosyal ağlarda paylaş

warband almıştım nadir orjinal oyunların arasına. Yerli sermaye. Singleplayer kralın kızının peşinde koşturmaktan sıkıldıydım, multide ise dediğim gibi mantık iyi ama kimse kimsenin birşeyinde değil.

Eğet patinin böyle bir arada katıldığı bir yer varsa aslında katılabilirim. Fena ok atarm. Ayılın.

Warhammer iniyor şuan. Gaza geldim. Unlimited trialmiş. Hoş riftteki gibi hesabı açmadan oyunu indirememe olayı yok. Adam 10 gün diyor 1-2 gün oyun iniyo zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde kanım kaynıyor, wh ye dönesim var :P. Ama dok ile devam etmek istemiyorum ya, diğer karakterlerin rr larıda düşük. 40-50 civarı.
Önceden yamuluyorduk bu rr da, şimdi rr100 muhabbetine ve yeni itemlar yüzünden tek atar millet diye gözüm korkuyor. Gerçi t1 bile çok eğlenceliydi. Bari trial açıp, t1 de sürteyim :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Darkfall'da oluyor sanırım ama emin değilim.

Şu var bir de, ben de yeni evime internet bağlanınca (2G ile ölüm oynuyorum şu anda) ilk fırsat deneyeceğim. Bu gün kısmetse =) End-game'e kadar f2p gidilebiliyormuş, deneyin en azından. Siege varmış ama gvg.
Sosyal ağlarda paylaş

Cunku siegede 2 buyuk problem var.
Birincisi yikilabilir binalar: Ki gunumuz teknolojisi ile baya zor her parcasi ayri ayri yikilabilen gerekiyosa ramle kapi kirmak yerine catapultla duvar yikilabilecek yada sapperla altindan tunel kazilabilecek duvar teknolojisi yok.

Ikincisi denge: MMOlarin hepsinde sorun bu ama siege kale ele gecirme felan oldu mu daha buyuk sorun bu. Yane a irki b irkinin butun kalelerini ele gecirdiginde normalde a irkinin yok olmasi gerekiyo ama bu oyunda mumkun degil.

Ole olunca siege olaylari yalan dolan oluyo iste.

DAOC taki fena deildi mesela
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...