ogi_can Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Ulan tek şey geliyor aklıma MMO ve PvP denilince, yüzlerce kişi, bir kısım kaleyi savunurken diğerlerinin kuşatması. Tam bir MMO PvP öğesi arkadaş, neden hiç bir MMO'da bu tam olarak kullanılamıyor? Lineage II var sanırım bi ona yatkın o da çok eski be arkadaş. Grafikler falan, ortamda kötü diyorlar. Yani bana tutupda 10-20 kişilik sıra bekleyerek katıldığın bayrak kapmaca mantığı ile pvp falan demeyin. Ne lan o? Çocukmu kandırıyorsun sen? Kuşattır bakayım stormwindi orclara, trollere, nasıl for da horde nidaları yükseliyor servardan. Meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 aga sen çok yanlış gelmişsin. facebook mmoları çağına geçiyoruz artık. kib bye. ha bi de uzayda geçen instanced bişe yapıolarmış. star warsmuş ama uzaktan belli olmuyor pek. hadi görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 mount and blade warband :) o hissi az çok alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 warhammer var ya mmorpg oyuncuları pvpye yetemiyor ayrıca artık, nerde dancın, raid var hepsi orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ogi_can Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 the sims sociala da başladım o ayrı. ama doğru da diyosun çağa göre gidip 85 yapmam lazım kalan dk ve magei. mal gibi bitirirm son raidleri yeni raid getirir onuda bitiriz. öyle takılırız. mount and blade.... close enough! diyesim geliyor ama değil. Yani mmo değil. one lan öyle mal gibi dalıyoruz kimse kimsenin afedersin şeyinde değil. Çok saçma. @marlo warhammer patlamadı mı ya? yani tamam oyuncu kitlesinin bi 11 milyon olmasını beklemiyorum ama tamamen dediğim sistemmi ki warhammer? endgame sıçıyor diye duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ztn mbnin tek eksiği o ya umarım bi dahakine katarlar rpg ögesi suan başka oyunda 64v64 öyle siege keyfi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ya ranking falan koysalar çok süper olacak warbande aslında ama... hayatımız böyle olsaydı etseydi yapsalardıyla geçiyor. peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 rvrın tüm olayı keep siege zaten. düşmanın keepi düşerse zone u ele geçirebiliyorsunuz. popülasyon da eskisi kadar iyi olmasada fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 kınayt oynline bıcakcı_tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ogi_can Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 warband almıştım nadir orjinal oyunların arasına. Yerli sermaye. Singleplayer kralın kızının peşinde koşturmaktan sıkıldıydım, multide ise dediğim gibi mantık iyi ama kimse kimsenin birşeyinde değil. Eğet patinin böyle bir arada katıldığı bir yer varsa aslında katılabilirim. Fena ok atarm. Ayılın. Warhammer iniyor şuan. Gaza geldim. Unlimited trialmiş. Hoş riftteki gibi hesabı açmadan oyunu indirememe olayı yok. Adam 10 gün diyor 1-2 gün oyun iniyo zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caemaisa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 trial de siege yapamazsın t1 de siege yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Benimde kanım kaynıyor, wh ye dönesim var :P. Ama dok ile devam etmek istemiyorum ya, diğer karakterlerin rr larıda düşük. 40-50 civarı. Önceden yamuluyorduk bu rr da, şimdi rr100 muhabbetine ve yeni itemlar yüzünden tek atar millet diye gözüm korkuyor. Gerçi t1 bile çok eğlenceliydi. Bari trial açıp, t1 de sürteyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 evet warhammer trial'da siege yok ama fortress kuşatmaları öyleydi, 1 saat sürüyordu kuşatmalar. kuşatma olayını o kadar ciddiye alan başka mmo da ne gördüm ne duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 yok, warhammer gibi bir oyuna gereken desteği vermeyen "patlamadı mı ya" gözüyle bakan sizler yüzünden güzel şeylere sahip olamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 warhammer ı player azlığı sebebiyle bırakmştm vlla çok kral oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 şu olayı hakkıyla yapan bi shadowbane vardı o da başka sorunlara kurban gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 mount and blade oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Siege dediğin Eve'de yaşanır savaşlar aylar sürebiliyor... Ama TR oyuncuları için o savaşlar hayal malesef tek sistemde 1500kişi baya zorluyor bizim bağlantıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Darkfall'da oluyor sanırım ama emin değilim. Şu var bir de, ben de yeni evime internet bağlanınca (2G ile ölüm oynuyorum şu anda) ilk fırsat deneyeceğim. Bu gün kısmetse =) End-game'e kadar f2p gidilebiliyormuş, deneyin en azından. Siege varmış ama gvg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Cunku siegede 2 buyuk problem var. Birincisi yikilabilir binalar: Ki gunumuz teknolojisi ile baya zor her parcasi ayri ayri yikilabilen gerekiyosa ramle kapi kirmak yerine catapultla duvar yikilabilecek yada sapperla altindan tunel kazilabilecek duvar teknolojisi yok. Ikincisi denge: MMOlarin hepsinde sorun bu ama siege kale ele gecirme felan oldu mu daha buyuk sorun bu. Yane a irki b irkinin butun kalelerini ele gecirdiginde normalde a irkinin yok olmasi gerekiyo ama bu oyunda mumkun degil. Ole olunca siege olaylari yalan dolan oluyo iste. DAOC taki fena deildi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 En heyecan verici siegeler darkfall onlineda olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 DAoC. Eski popüleritesi yok şu an. Keşke oyuncu kitlesini koruyabilseydi, çok severek oynardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 siege edicek sey yok mmo'lardada ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bonepart (tu) eldekiyle idare etceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar