Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Abaw double agent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Ya mantıklı bir insanın gamepad ile gelip klavye delikanlılarını yenmesine ihtimal bile vermemesi lazım. Yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 sdfs ben bu kantıra para verip oynamıcamda işte şu gamepad vs mouse başka oyunlarda da olsa keşke o beklenen gün gelse hesaplar sorulsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Red said: .sonra consol bebesi ezberlemiş oto aim falan var dersiniz toakt yiyince Konsol oyuncusu olduğunuzdan CS hakkında pek fikre sahip olmadığınızı ve konsol FPScisi olduğunuzdan aimin taktiksel FPSde ikinci planda olduğunu bilmediğinizi düşünüyorum. CS oynuyorsun CoD Değil otoaimin hiç bir işe yaramaz. Yapabileceğiniz tek şey hedefe doğru düz koşup no recoil no skill push x button spray&pray yapmak olacak. PC only serverlar çıkar her ne kadar beleş frag olsa da kimse uzun süre konsolcularla oynamak istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Geçin bunu. İki oyun var geleceğin online FPS'si olacak PC'de: Tribes ve Red Orchestra. Ötekiler konsolcular için. Tribesçılar da konsol developmentini durdurdu. PC odaklı olacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Peki. Hayat hakkında başka önerilen varsa bunları da paylaşmanı isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 LathspeLL said: Oyun çapraz platform olacakmış. Yani bir sunucuda hem X-Box 360, hem PS3, hemde PC oyuncuları oynayabilecekmiş. Daha da çapraz yapıp sadece winzorta çıkartmasalar daha güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 consol ile pek şansınız yok ama cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Bloodless said: LathspeLL said: Oyun çapraz platform olacakmış. Yani bir sunucuda hem X-Box 360, hem PS3, hemde PC oyuncuları oynayabilecekmiş. Daha da çapraz yapıp sadece winzorta çıkartmasalar daha güzel olacak Driver sikintisi var diger OS'larda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Evet var ama bir counter strike oynatamayacak kadar değil o yüzden abartmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bi counter-strike dediğin 1.6 falan değil farkındasın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 http://appdb.winehq.org/votestats.php http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=application&iId=12827 şu ikisi ile ne demek istediğimi anlattığımı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Buna ek olarak portal 2'de örnek verilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 öm atmısım yine.unutuyorum arada konsolda fps eskiden olan birşey değildi.ben ps2 de veya psoneda fps falan oynamadım hiç.pes ve gow oynardım sadece hani osmanın dediği konsolcusun cs bilmiyorsun diyor.da cs 1.5 1.6 oynarken biz bundan sneeler önce.ps3 üm mü vardı ayrıca bu yeni kantır eğer konsolarda da cıkacaksa eski kantır gibi hs atanın kazandıgı oyun olmaz diye düşünüyorum konsolda fps xbox ve ps3 ile yayıldı.ki ilk dönem cıkan oyunlar genelde kötüydü söylemiştim ztn.ama konsolda fps gelişiyor bc2 nin konsol versiyonu bence baya iyiydi misal.kz3 iyi.bikaç oyu ndaha var böyle mouse a karşı hep duygusal yaklaşıyorsunuz ondan böyle oluyor sfds sonuçta bi crosshair var.onu gamepad ilede düşmana nişanlarsın mouse ilede.yani 24 kişilik bir oyunda mouselu ve gamepadli adamları karışık koy.hangisi ne anlamazsın gamepadlı adam k/d 1/30 mouselu 25/2 falan olmicaktır sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Red said: niye abi şu mouseluları gamepadle tokatlamak zevkli olurdu aynen. hayatım boyunca en iyi oynadığım tür olmuştur fps. 2 sene öncesine kadar gamepadle oynanır mı lan diye binbir laf eden ben 2 haftada gamepad'i hs'ye kitleyince oynanıyomuş lan dediydim. hala mouse savunucusuyum ama o kadar sıkıldım ki şu konsolfag muhabbetinden artık çıkarsa şu yapabilirlerse ps3'ten oynicam pc yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Nasıl anlamazsın ben de bunu anlamıyorum. Mouse ile hareket eden bir crosshair ile gamepad ile hareket eden crosshairin farkını net olarak anlarız diye düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 abi benim hayatımda gördüğüm en iyi cs oyuncusu olan spidee'nin bilmiyorum kaç sensivity ile oynadığını biliyo musunuz? adam arkasına bakmak için mouse ile 2 km yol yapıyor. gamepad'in sensivity düştüğünde hiçbir farkı yok ki ben baya sens sonda oynuyorum gamepadle oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 işte mouse masaya vura vura döndürüyoruz zaten crosshairi da, konsol oyuncusu ne yapacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Düşük mouse hassasiyeti ile ortalığı kana bularım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Red said: ayrıca bu yeni kantır eğer konsolarda da cıkacaksa eski kantır gibi hs atanın kazandıgı oyun olmaz diye düşünüyorum Muhtemelen böyledir evet, oyun benim için bitmiştir. Şu oyunu konsola çıkaranın da abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Holy said: işte mouse masaya vura vura döndürüyoruz zaten crosshairi da, konsol oyuncusu ne yapacak? bak burda biraz yüzümde göt çizgisi belirdi şimdi. dicek bişi bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 buldum. sixaxisi sallarız sola dooru döner hızlıca OHA ÇOK İYİ FİKİR FALAN DİYİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Movela oynansa oynarım ama bak. Duck Hunt oynar gibi oynarız ljkasdlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ya kimsenin mouse = gamepad iddiası yok iyi bi sensi olan oyunda analog gayet hızlı kullanılıyor sağa sola geriye dönerken falan.el alışınca bide dahada hızlı yapıyorsun ben sırf vingtorun dediğin ezik konsolcular muabbetine inat her seferinde savunuyorum abartıldıgı gibi değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ya oynanır illa ki de gelip de ortalama bi mouse kullanıcısının "eline veremezsin" hiçbi şekilde gamepadle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar