Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 LathspeLL said: - Artık kevlar satın alma yokmuş, direk herkesin var. Bu yüzdende ekonomik sistem yenilenmiş ve daha değişecekmiş (mesela AK'nin fiyatı arttırılmış) Üzerinde çalışıyorlarmış daha. o zaman seramik plaka filan satsınlar, ne anladık? herkes aynı dirençte, sadece silahlar instagib yapacak şekilde güçleniyorsa saçma. diğer oyunlarda da aynı sorun var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 hl3 ve yeni cs'yi yeni motorla yaparlar artık diyodum da source'u yiye yiye bitirediler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Toplantıda üstüne basa basa "bu CS2 değil" demişler, öyle dediklerine göre benim öngörüm hala geçerliliğini koruyor ama düşük ihtimal artık. Ekonomi sistemi üzerinde uğraşıyorlarmış baya, zaten pro-clan'ların hepsi ekonominin neden önemli olduğunu, helmetsiz kevlar almanın Eco round'lar için taktiksel önem taşıdığını falan dile getirmişler. Oyunda herşey değişebilir 2012'ye kadar. Benim merak ettiğim 2 nokta var. - Smooth hareket dedikleri ne kadar smooth? BF3 gibi bir sistem mi getiriyorlar? - Gragfikler ne kadar gelişmiş? Iron Sight falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 namlu alevi susturucunun arkasından çıkmıyosa iyidir eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 condition zero tarzında bir ara oyun gibi de değil. e bu cs2 değilse ne abi. komple f2p e girecekler heralde. o zaman da ne kadar kalite bişey çıkaracaklar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 gelsin bakalım. turnuva oyunu yapıyolar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 cs 1.3 oynayanlar var hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 dust ve dust2'ye permanent ban gelsin, adam gibi docks, oilrig, 747, backalley, militia, siege, cobble, nuke, prodigy, train gibi haritalar oynamış olalım. bi de valve'ın allah belasını versin. episode 3 halen çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Bone said: dust ve dust2'ye permanent ban gelsin, adam gibi docks, oilrig, 747, backalley, militia, siege, cobble, nuke, prodigy, train gibi haritalar oynamış olalım. bi de valve'ın allah belasını versin. episode 3 halen çıkmadı. abi belki orange box 2 filan bişeyler olur belki ben hala umudumu kaybetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 benim umudum yok. adamlar iyice f2p'ye bağladılar işi. tf2'yi f2p yaptılar, "şapka alın bebeler biz de kazanah" modu. bunu da öyle yaparlar. xbox live arcade ve psn'de satacaklarına göre çerezlik bi oyun olur, 10 dolarlık olur. source modunu kullanıp cs'nin aynısını paketlerler. şapka felan düşer oyunda. o şekilde oynarız. hl3 ise çıkana kadar kıyamet kopar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 f2p olmayacak sanırım, f2p olduğunu düşününce işin içinden çıkılmıyor. Oyunu competitive yapmak istiyorlar, klasik CS çizgisinden çıkmıyorlar. Bu haldeyken f2p ile ne satabilirler ki? Bu arada oyun Portal 2 motorunu kullanıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Portal da açabilsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 HLTV.org da şöyle bir yorum gördüm. Marek ".PhP" Kadek is one of the players in seattle. This is what he wrote on Playzone.cz : - this game is not going to replace CS 1.6, or CS:S, it is primary made for consoles, PC version is just kind of a "bonus" - at the moment, the game looks more like HL2DM - There is no recoil and there will never be. (because of the consoles) - the game runs on L4D2 engine - SourceTV is NOT a priority - they are working on match making system - new money system - no kevlar (this should be fixed in the future) - maps are simplyfied for XBOX style, less ways, most fights are close range - Hidden Path (Valve only finances the game) is trying to make all weapons balanced. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Hmm anticipation yüzdesi düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 There is no recoil and there will never be. (because of the consoles) ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 OsManiaC said: - There is no recoil and there will never be. (because of the consoles) - maps are simplyfied for XBOX style, less ways, most fights are close range zaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 there is no recoil bitirmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 LathspeLL said: Hmm anticipation yüzdesi düştü. yoo artık en antipatik oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Videolar gelsin haftayada bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 kantır benim için seneler önce bitti ya dod-tf varken gidip cs oynamam cs yerine natural selection kassalardı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 NS2 oynayan var baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 alpha değil miydi ns2 dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Evet, ama alanlar oynuyor, güncelliyorlarmış sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 şimdi baktım da, closed betaya girmiş, pre-order yaparsan direk betaya girebiliyomuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar