Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 guzel calisma olmus. http://www.blogcdn.com/massively.joystiq.com/media/2011/08/historyhuge.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bir tek wow oynadım. çok saçma bir tür ve balonunun inmiş olmasına memnunum. sonraki blizzard oyununda görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 furcadia'ya girmiştim bir kere heh. toontown filan teeey teeey nereden nereyeee abso'nun dediği gibi lol. mmo illeti ömrümüzü de kuruttu, endüstriyi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 the fourth age coming.Mazi lan resmen nası özledim.Hafta sonları giremiyordum p2p olduğu için ne oyundu bee lan resmen eski günlerime dönmüşüm ashen empires astonia III fln teytey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 habbo 2002 falan deilmi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ne çok varmış ya. tek oynadığım ultima online. yalnız fantasy'nin suyu çıkmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 baya varmış oynadığım mmo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 club penguin falan var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 çok hosuma gıttı ya =) bu arada sol usstte yazan namaste, nepalce; -meraba -selam -hoşgeldın -hoşbulduk -selamınaleykum -kanksnaber gibi anlamlara gelen ve direk gulumseten super bı laf. Asıl anlamını hatırlamıorm ama aşırı saygılı bi meraba şekliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 detaylı bir liste olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 HOMM oynayan varmı? Asya dışı iplere engel koyduklarından beri oynamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Enteresan bir tablo. 2005'i 2006'ya bağlayan yıl çok önemli İstatistikte Normal Dağılımız zirve yağtığı nokta diyebiliriz. 2005-2006 arası çok yüksek oranda piyasaya ürün sunulmuş ama başarı oranı az olduğu için onu izleyen yıllarda yatırımcılar mmorpgden kaçmış gibi gözüküyor. Aslında bu tabonun yanına konsol ve pc oyunlarının gelişimini ayrı ayrı görseydik iyi olurdu.WoW dışında 2005-2006 furyası ve devamında ki başarısızlıklar yerini konsola yönlenen oyun endüstrisine bıraktı diyebiliriz.MMORPG nin geleceği hala blizzard amcanın ellerinde. TAbi mavi okyanutsa yelken alan eve online gibi mmorplerin yeri ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Suark said: çok hosuma gıttı ya =) bu arada sol usstte yazan namaste, nepalce; -meraba -selam -hoşgeldın -hoşbulduk -selamınaleykum -kanksnaber gibi anlamlara gelen ve direk gulumseten super bı laf. Asıl anlamını hatırlamıorm ama aşırı saygılı bi meraba şekliydi. Selamınaleykümün sanskritçesi işte, içimdeki ruh sizin içinizdeki ruha saygı duyuyor demekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 "senin ruhun benim ruhumun önünde diz çöker, tövbe ister"in sanskritçesi lazım esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 kinayt online yok asdfasdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 hey gidi günler hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 güzel olmuş ,gözüm sulandı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Şu listede Fantasy sınıfını F2P , High-Fantasy'in ise P2P olarak da ayırabilirlermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 bu kadar oyun var hiçbirindenmi bi cacık olmaz ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 mmorpg adına ne gibi bir yenilik getirmiş ki blizzard şimdiye kadar, gelip geleceği blizzardın elinde diyebiliyorsunuz? acaip cheesy bir oyun yapalım herkes oynayasın mal gibi, subscription parası yetmiyormuşcasına saçma sapan oyun içi eşyalar satıp iyice sömürelim mantığı mı mmorpgnin geleceği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 yok artık oha. Yavaş gel, o tarzda "hala" en iyi oyun wow. Zaten 2 oyun var mmo da wow clone eve clone. Aiondur odur budur hepsi wowun patchleri gibi şeyler lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Sesli güldüm... Wow'da Everquest clone o zaman napıcaz!? Wow kötü demiyorum.Yıllarca oynadım sonuçta ancak WoW'un mmorpg kavramına getirdiği doğru düzgün yenilik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 everquest tetris cloneu. 2 side bilgisayarda çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 hepsi uo klonu diyelim anlaşalım. üstünde herkesin hemfikir olduğu, uzlaştığı tek oyun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar