Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

History of mmorpg

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
furcadia'ya girmiştim bir kere heh. toontown filan teeey teeey

nereden nereyeee abso'nun dediği gibi lol. mmo illeti ömrümüzü de kuruttu, endüstriyi de.
Mesaj tarihi:
the fourth age coming.Mazi lan resmen nası özledim.Hafta sonları giremiyordum p2p olduğu için ne oyundu bee lan resmen eski günlerime dönmüşüm ashen empires astonia III fln teytey :)
Mesaj tarihi:
çok hosuma gıttı ya =)

bu arada sol usstte yazan namaste,
nepalce;
-meraba
-selam
-hoşgeldın
-hoşbulduk
-selamınaleykum
-kanksnaber

gibi anlamlara gelen ve direk gulumseten super bı laf. Asıl anlamını hatırlamıorm ama aşırı saygılı bi meraba şekliydi.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Enteresan bir tablo.

2005'i 2006'ya bağlayan yıl çok önemli İstatistikte Normal Dağılımız zirve yağtığı nokta diyebiliriz. 2005-2006 arası çok yüksek oranda piyasaya ürün sunulmuş ama başarı oranı az olduğu için onu izleyen yıllarda yatırımcılar mmorpgden kaçmış gibi gözüküyor. Aslında bu tabonun yanına konsol ve pc oyunlarının gelişimini ayrı ayrı görseydik iyi olurdu.WoW dışında 2005-2006 furyası ve devamında ki başarısızlıklar yerini konsola yönlenen oyun endüstrisine bıraktı diyebiliriz.MMORPG nin geleceği hala blizzard amcanın ellerinde. TAbi mavi okyanutsa yelken alan eve online gibi mmorplerin yeri ayrı.
Mesaj tarihi:
Suark said:

çok hosuma gıttı ya =)

bu arada sol usstte yazan namaste,
nepalce;
-meraba
-selam
-hoşgeldın
-hoşbulduk
-selamınaleykum
-kanksnaber

gibi anlamlara gelen ve direk gulumseten super bı laf. Asıl anlamını hatırlamıorm ama aşırı saygılı bi meraba şekliydi.

Selamınaleykümün sanskritçesi işte, içimdeki ruh sizin içinizdeki ruha saygı duyuyor demekmiş.
Mesaj tarihi:
mmorpg adına ne gibi bir yenilik getirmiş ki blizzard şimdiye kadar, gelip geleceği blizzardın elinde diyebiliyorsunuz? acaip cheesy bir oyun yapalım herkes oynayasın mal gibi, subscription parası yetmiyormuşcasına saçma sapan oyun içi eşyalar satıp iyice sömürelim mantığı mı mmorpgnin geleceği?
Mesaj tarihi:
yok artık oha. Yavaş gel,
o tarzda "hala" en iyi oyun wow. Zaten 2 oyun var mmo da
wow clone
eve clone. Aiondur odur budur hepsi wowun patchleri gibi şeyler lol.
  • Yeni Oluştur...