Cute Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 take the spot olmuş abi ne coverı, üzüldüm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 oyun iyi guzelde dow ile pek alakasi kalmamis gibi. taktik, squad falan hak getire select all yapip daliyoruz dumduz rts styla herseye. https://www.youtube.com/watch?v=SsBRx6ZwSjA marineler falanda heronun yaninda onemsiz harcanan unite tadinda su haliyle, patlar bu boyle net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Ben dow1'i 2'den daha çok sevmiştim. Ona yakın olursa sorun olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Bu hali ile 2nin ötesi gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 baya kotu duruyo. nası becermişler bu kadar rezil etmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Abi şu gameplay videolarında oyunu gerizekalı gibi oynamıyorlar mı, ayar oluyorum gerçekten. Hem üniterleri, skill'leri, oyun dinamiklerini gösterip hem de challenging bir oyun oynamak bu kadar zor olmasa gerek ya. Mal gibi "ünite bas, attack move'la gönder" yaptıklarında oyunu sevecekse de sevesi gelmiyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=25wYPsJ7Kds güzel duruyo bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 İnsanlar neden sevmedi bu oyunu anlamadım. Starcraft'a benzediği için mi ? Yada grafikler moba tarzında olduğu için mi ? İlk oyunu ayrı tutuyorum combat mekanikleri güzeldi ama 2 çöptü bana göre. RTS oyunlarının temeli base kurma olmadan 3-5 adamla ufacık haritada ordan oraya köşe kapmaca, ikide bir retreat, şansa atılan sync kill' ler vs. Starcraft'a benzemesi her türlü daha iyi. RTS olarak daha başarılı bir oyun neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Starcraft oynamak istersem Starcraft oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Open beta -> https://www.dawnofwar.com/beta/signup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 kayit oldum eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 smartgun said: Open beta -> https://www.dawnofwar.com/beta/signup alirim valla, sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 smartgun said: İnsanlar neden sevmedi bu oyunu anlamadım. Starcraft'a benzediği için mi ? Yada grafikler moba tarzında olduğu için mi ? İlk oyunu ayrı tutuyorum combat mekanikleri güzeldi ama 2 çöptü bana göre. RTS oyunlarının temeli base kurma olmadan 3-5 adamla ufacık haritada ordan oraya köşe kapmaca, ikide bir retreat, şansa atılan sync kill' ler vs. Starcraft'a benzemesi her türlü daha iyi. RTS olarak daha başarılı bir oyun neticede. kötü olduğu ıocın. hantal pathfingind ve bugları dısında güzel oyudu 2. kendinede has bi oyundu. bi acube baya starcraft falanda deil baya yalan bişi gördüğümüz kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 gömmeden bi release olaydı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 bu ne lan sdff: https://www.youtube.com/watch?v=82JQ721Y_w8 dev simsekler lazerler vs ekran gozukmuyor netekim. CRINGE FOR THE CRINGE GOD. oyunla ilgili tek iyi sey announcement trailer sanirim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 grimdark dediler baya baya geldik trailer ile, yanlış gelmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 ahaha cok acıklı lan. hanı oyun kotu belki pazarlamayı adam gibi yaparlar diyodum ama yok yanı nasıl fail bi video bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 sen de bir oyun yapıyon diye hemen diğerlerini aşağılamaya başladın bedük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Warhammerada starcraft demek büyük fail olmuş.Blizzin heryerde nereden esinlendik hikayelerini eskiler bilir. Bunu beğenmedim nedense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Dow2 gibi chaos rising oyun yapıp devam etmeleri gerekirken buna ne gerek vardı? Amerikayı bi daha keşfetmeye çalışıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 video ağır fail. Ubisoft gibi "bakın biz de iletişimli oyun yapıyoz" demeye çalışmışlar da, oyunda kimin nereye gittiği, neyden bahsettiği bile belli değil. MOBA gelmişse daha da fail tabii, oraya girmek bile istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 video gereksiz olmuş da oyunu neden bu kadar gömdüğünüzü anlamadım. gayet kaliteli bir iş olmuş gibi görünüyor videolarda. hani actual gameplay nasıldır bilmiyoruz tabii de, görselliği - modeller - sesler - mapler falan güzel göründü bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 beta key gelmis. kontrol edin mailleri. 21-24 nisan arasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 bugun baslıyo ayrıca key gelmeyen varsa; 18 gb, hasırt.. said: Hey there, We’re really sorry about your issue. We’ve made some changes to get around these technical problems. You can now download the beta directly through Steam! http://store.steampowered.com/app/285190/ Look for this image. http://i.imgur.com/KEugnRJ.jpg Thanks for your patience and enjoy the Beta! Relic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 ugrassan bu kadar kötü olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar