moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=bdzWcrXVtwg said: To be released: 9 September 2011 Plot: Following the uncontrollable spread of a lethal airborne virus, the movie revolves around the attempt to slow the pandemic and the increasing panic raging through society. Starring: Matt Damon, Kate Winslet, Jude Law, Gwyneth Paltrow, Marion Cotillard, Laurence Fishburne, Sanaa Lathan, Demetri Martin, Elliott Gould, Jennifer Ehle, Bryan Cranston, Amr Waked Kadro müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 maymundan bulasiyo. http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20080726015659/uncyclopedia/images/4/4a/Pandemic_2_Madagascar.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Kadroyu bırak Steven Soderbergh çekiyor zaten de, bu tür konulara pek güvenemiyorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 abi işte kuş gribi yaydırıp ilaç satmak olduğu ortaya çıkacak yönetmen soderberğ ise budur konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ilgimi çeker böyle salgın filmleri hep, kadro ve yönetmen de tamam. bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bildiğimiz sevdiğimiz Outbreak'in yandan yemiş versiyonu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 fena değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 yine ailesini karısını kurtarmak isteyen salak kahraman filmi olacaksa olmasın. trolololo daha iyi hatta. böle her film yerine playback trololo yayınlasınlar http://www.youtube.com/watch?v=WHGtRvVtxY8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 çok kötü bi film allah belasını versin trailer fena değil gibi, kadro zaten iyiymiş gelsin izleriz ^^^^^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 sabonis said: bildiğimiz sevdiğimiz Outbreak'in yandan yemiş versiyonu... direk bu geldi aklıma benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 zombi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 dasaaa said: yine ailesini karısını kurtarmak isteyen salak kahraman filmi olacaksa olmasın. trolololo daha iyi hatta. böle her film yerine playback trololo yayınlasınlar daha iyisini sen yap izleyelim beyim kurtaracak bir crisis'in yok, ailen yok, karın yok. en fazla şapşapsındır mesela, "salak"ı yumuşattım ama kahraman değilsindir. duyulmuş kahraman filmlerini görmüşsündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 kadro çok iyi de konu da çok tırt geldi... bakalım görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 goldbären said: daha iyisini sen yap izleyelim beyim kurtaracak bir crisis'in yok, ailen yok, karın yok. en fazla şapşapsındır mesela, "salak"ı yumuşattım ama kahraman değilsindir. duyulmuş kahraman filmlerini görmüşsündür. ben zamanında ne demişim http://forum.paticik.com/read.php?8,5012758,5012793#msg-5012793 devamında da yazdıklarımı oku hatta.. ulan şöle bişi var, fukushima daha olmamıştı, lakin deli gibi tutturmuşum bak "soğutma suyu sorunu çıkarsa pert oluruz" kısmını bi el atmadınız, beraber görüşür bişiler yazarız diyeniniz de tatava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 aquila said: http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20080726015659/uncyclopedia/images/4/4a/Pandemic_2_Madagascar.gif şunu koymaya gelmiştim ama ümidim yoktu, ilk postta konulmuş. Ayrıca kadro ne la böyle :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Giden var mı buna ? Değişik bir havası vardı filmin. Biraz belgesel havasında gibi, birbirinden ayrı bir sürü hikaye. Bir de böyle birşey olursa kesin boku yeriz ya. Zaten 7milyar nufus olmuş, kaynaklar da sınırlı, kolaya nufus planlaması. hafif spo Bir de sanki ilaç şirketleri sponsor olmuş gibi hissettim filme. Alternatif tıpçıyı şarlatan gibi göstermeler. H1N1 shitstormunu better safe then sorry diye açıklamalar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Sam said: ilgimi çeker böyle salgın filmleri hep, kadro ve yönetmen de tamam. bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 çok yavaş ilerleyip hiçbir action ögesi olmayan kadrosuna kanıp gittigimiz ender Tırt'lardan..tebrik etmek lazım bu kadar güzel kadroyu böle tırt bi filmde harcadıkları için.. bi ara resmen bitsede gitsek dedik yani o derece ilerlemiyo film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 yapma yapma ben bu aksam bakacaktim ya buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 sci-fi ≠ akxsiyon bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Guzel bir film. Gercekci bir salgin senaryosu yapmislar. Yalniz filmden dramatik anlamda fazla bir sey beklemeyin. Cok karakter oldugu icin hikaye herhangi birine odaklanmiyor. Olaya biraz mesafeli kaliyoruz, ama zaten istenen de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 salgın filminde ne ekşın beklendi ben onu merak ettim, zombi salgını değil ki bu. ya zaten felaket filminde aşırı dram çok bozuyor filmi, 70'lerde filan ne güzel patır patır ölüyordu millet. şimdi illa bir aile dramı, bir romantik keşmekeş filan. bulandırıyor türün esas olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Millet resident evil niyetine izlemiş anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ee direk kadroyu verip oha epic salgin diye girersen beklenti degisiyor tabi. sodenberg filmi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Fena film değil ama bu kadar kolay çözülmemeliydi olay. Bir de bu blogger olayı ile julyın asanj gibi çıkışları sallamayın gibi bir hava sezdim filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar