LethE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 sırıttığı yerler çok ve özellikle oyunun başında gözüne gözüne sırıtıyo. lathspell de amma fanboi olmuş ya. bethsoft buna para yediriyo kesin hunted'ı skyrim'in büyü sistemini fln hep savunuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 abi geçin artık grafiklerini lütfen. oyun hakkaten iyi. ben ki fallout gibi sanıyodum oyunu öle bişey bekliyodum nw gibi falan rpg beklerken büyük hayal kırıklığı oldu ilk ama oyun yinede çok iyi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bir oyunda gördüğüm en hızlı loading bunda heralde loa.. demeden yüklenmiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 hunted nedir, skyrim'de neyi savunmuşum len? Oynamadım bile skyrim'i, trol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Oyun kesinlikle olağanüstü... Thief - Hitman kırması artı Steampunk. 5 saatimi yedi sadece ilk iki görev, tam gizlilik ile kimseye fark ettirmeden bitireceğim diye. Atmosfer ve oynanış mükemmel, senaryo yerinde, bölüm haritaları geniş ve bir "işi" halletmek için 4-5 farklı yol sunuyor. Oyun iyi. Oyun güzel. Beklentilerimin kat ve kat üstünde diyebilirim gönül rahatlığıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ben de ilk görevdeyim. 2 saat falan sürdü yaklaşık granny'nin side görevlerini yapmam. nasıl oynayarak bitiriyorsunuz siz bu oyunları arkadaş? intro missionlarından 10 kat daha güzelmiş asıl oyun. ben tuttum. iki başparmağım havada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 yazdıklarınıza güvendim indiriyorum torchlight 2 ve borderlands 2'den zart diye baymış biri olarak dishonored umarım biraz meşgul eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 eğer kimseyi öldürmicem diye kasmiyorsanız çok kolay olmuş ama oyun. Blink 2 + dark vision + O cesetleri yok eden ability şeklinde alınca çok kolaylaşıyor harbi. stealthy gidiorum ama tuttuum guardı indiriyorum. ceset saklama derdi de olmuyor. baya kısalıyor oyun öyle oynayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 daha oynamadım ama bioshock gibin bir şey olmuş herhalde bu ya arx fatalis istiyodum ulan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 zihin kontrolü yeteneğini alın baya güzel fare olup girilmiyecek yerlerden geçe geçe gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 arx fatalis gibi bişey beklemek için oyun hakkında herhangi bir şey izlememiş veya işte okumamış olmak lazım ama. thief gibi oyun. şu ana kadar tek eksik bulduğum thief'teki veya sam fisher'ın ilk oyunlarındaki gibi gölgemetre olmaması oldu. ha gerçi o şekil bir stealth sunmuyor oyun aslında. ilk suikastimi gerçekleştirdim ben yatarım artık. kesinlikle adında "assassin" geçen bazı oyunlardan çok daha assassin bir oyun olmuş ehe mehe. borderlans 2'ye verseydim bu parayı ağlardım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 borderlands2 lvl 8-9'a kadar oynayıp meeh diyen insanlar hatta bence oynayıp kötü oyun diyen insanlar baya kalitesiz insanlar. benim monkey island3'ten beri oynadığım en komik oyundu lan borderlands. genel olarak okuduğum duyduğum ettiğim herkesin santuary'e gelmeden bıraktığı. tiny tina'yı görmeden bi kere bırakmamak lazım zaten oyunu birincisi dümdüz anlamsız bir oyundu. bunun konusu falan güzel bide baya baya iyi gidiyor senaryosu oyunun. dishonored keza. daha oyunu görmeden oynamadan grafik kötüyle başladık. az bi oyna sonra karar ver yea. hayvan gibi not aldı oyun var bi bildikleri heralde. bu arada very hard oynuyorum ben. o skilleri kullanarak falan kolay değil oyun. o skiller olmasa oluru yok zaten. ebesinden ayak sesini duyup geliyolar falan. biçe biçe gitmek bile zorlaşıyor biyerden sonra zaten dümdüz stealthsiz oynuyosanız ki bazı questlerde zorunlu öle üzerine 4-5 kişi koştuğu zaman gg. reload edene kadar 4 kurşun geçiyor falan ki plebleri öldürüyosunuz daha zorlayan moblar çıkeyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 açıyorlar oyunu easy'de, bütün indicator'lar açık "çabuk biteeyooor" diyorlar sonra cık cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Vingthor said: borderlands2 lvl 8-9'a kadar oynayıp meeh diyen insanlar hatta bence oynayıp kötü oyun diyen insanlar baya kalitesiz insanlar. benim monkey island3'ten beri oynadığım en komik oyundu lan borderlands. genel olarak okuduğum duyduğum ettiğim herkesin santuary'e gelmeden bıraktığı. tiny tina'yı görmeden bi kere bırakmamak lazım zaten oyunu birincisi dümdüz anlamsız bir oyundu. bunun konusu falan güzel bide baya baya iyi gidiyor senaryosu oyunun. katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ya bende ilk görevdeyim yanlıslıkla grannyin ağzına vurdum rat swarm a dönüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 stealth falan kasıyorum güzel bi oyuna benziyo ehe gerçi outcome değişicek demese alayına giderdim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 stölth fölön kösöyöröm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Vingthor said: borderlands2 lvl 8-9'a kadar oynayıp meeh diyen insanlar hatta bence oynayıp kötü oyun diyen insanlar baya kalitesiz insanlar. sana mı sorucam lan düdük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 borderlands 2 yi beğenmeyenler bastionu da beğenmeyen plebler, o yüzden np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 -Deno- said: stölth fölön kösöyöröm http://i.imgur.com/xdaDw.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Bone said: Vingthor said: borderlands2 lvl 8-9'a kadar oynayıp meeh diyen insanlar hatta bence oynayıp kötü oyun diyen insanlar baya kalitesiz insanlar. benim monkey island3'ten beri oynadığım en komik oyundu lan borderlands. genel olarak okuduğum duyduğum ettiğim herkesin santuary'e gelmeden bıraktığı. tiny tina'yı görmeden bi kere bırakmamak lazım zaten oyunu birincisi dümdüz anlamsız bir oyundu. bunun konusu falan güzel bide baya baya iyi gidiyor senaryosu oyunun. katılıyorum demekki yanlışmışım arkadaşlar özür dilerim. grafikler bok gibi. borderlands2'de demekki kötü oyunmuş. bonek katılmış demekki yanlışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 kalitesiz insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Oski said: arx fatalis gibi bişey beklemek için oyun hakkında herhangi bir şey izlememiş veya işte okumamış olmak lazım ama. thief gibi oyun. şu ana kadar tek eksik bulduğum thief'teki veya sam fisher'ın ilk oyunlarındaki gibi gölgemetre olmaması oldu. ha gerçi o şekil bir stealth sunmuyor oyun aslında. ilk suikastimi gerçekleştirdim ben yatarım artık. kesinlikle adında "assassin" geçen bazı oyunlardan çok daha assassin bir oyun olmuş ehe mehe. borderlans 2'ye verseydim bu parayı ağlardım herhalde. bi şey okumadım izlemedim de zaten sadece arkane yaptığı için arx fatalis gibi bi şey olsa ne güzel olur diyodum güzel değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 abi ben stealth hiç beceremiyorum ya. deus ex, hitman, splinter cell fln gibi oyunları deneyeyim dedim hep sabredemeyip action gittim. o oyunların da mantığına ters olduğundan çok sarmadı haliyle. bu oyunda illa stealth mi istiyor yoksa bodoslama dalacak adam için de içerik var mı? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 bodoslama dalmak için kolaylık bile var bi ton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar